-
Anonim
nie jest taki zaspalinowany jak inne miasta:) i wogóle ja tam lubię go:P w sumie nie jestem jakas swiatowa i daleko poza niego sie nie ruszam, ale fajny jest:P fajny, prawda? :) -
djanna
śnieg na ulicach przypomina rozwodnione gówno, z ty, że ma bardziej płaską i lepką konsystencję.
i to nie ma być wulgarne. -
Anonim
-
viscera
a ja lubie bialystok bo jest swojski cieply(nie chodzi o pogode) i wogole uroczy,przyjemny sredeczny ludzie sa mili i patrza na innych nie to co w wielkich miastach pewnie temu ze kazdy sie jakos zna (w sesnie ze jakby pownikac to znjadzie sie jakas znajomosc wspolna) chociaz nie ukrywam czasami to bardzo wkurwia ze to takie zadupie ze anonimowowsci wlasciwie sie nie ma ale generalnie jest na plus:] jakos nie wyobrazam sobie siebie meikszakajacej w jakims wielkim miescie zgubilabym sie pewnie chociaz u nas malo sie dzieje to minus olbrzymi zero wydarzen kulturalnych:( -
-
Anonim
najlepiej jak się usiądzie na suraskiej z koleżanką sprzedającą okulary:) jak tak poprzyglądać się ludziom to normalnie komedia:) takie dziwaki i ufolce chodza że aż miło patrzec:P ludzie z białego fajni są:) -
Anonim
bo bstok nie jest zblazowany jeszcze i niezesnobizowany (tzn niezwarszawkowany) - to mi siem podoba
jednoczesnie bardzo prostacki i wiesniaczo-dresiarki - tego to nie lubie
ps.racja dziwaki som (jak na warunki podlaskie of korz :D)
hyhy -
viscera
no swojsko serdeczni tacy z promiennymi ryjkami:]
poza tym polowe sie zna blizej dalej albo z widzenia;P -
Anonim
-
Anonim
-
djanna
-
Anonim
-
viscera
no zaciagaja ale wydaje mi sie ze coraz tego mniej! chyba ze to tylko ja sie zadaje z takmi lotnymi mozgami :PPPPP
i trafna uwaga radq ze wlasnie tego snobizmu nie ma chociaz ta bucowatosc rodzimych zakorzenionych niereformowalnych bialostoczan drazni ugh ale takich sie unika;P -
viscera
a i jeszcze jeden koszmarny minus nasze zascinakowe z klapami na oczach wladze! no zadnej nowosci nie wpuszcza do naszego miasta beda trzymac ta konserwatywna katolicka maniere gdzie wszystko uraza ich wartosci religijne co za czym idzie stop rozwojowi miasta;/ ehhh -
Anonim
-
Anonim
A tam marudzicie, bialystok sie rozwija:P
Ale tego architekta od siedmiu bolesci ktory wymyslil ze bialystok ma byc brukowany to bym wlasnymi rekami udusila, w zime tragedia jest bruk sliski jak niewiadomoco.. -
Anonim
-
viscera
-
Anonim
bo MY tu mieszkamy :) hehe :P a tak wogole to ciekawe kiedy z lipwej zrobią deptak:) bo tak cos slyszalam:P -
Anonim
-
lacrima
ja tam kocham białystok, a mieszkalam juz w wielu miejscach, i tak wróciłam...ciągnie mnie klimat, ludzie, znajomi, rodzina, to ze wszedzie jest blisko i tylko na koncerty daleko:/ ale jakoś i to przełknęłam
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne