Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nudny tchórz

klawisze do zespołu jak Pustki, nowe Hey, Nosowska, Myslovitz. potrzebne.
  • .

Szukam ludzi chętnych grać cos takiego : http://www.youtube.com/watch?v=b0uJ... patryk32167@wp.pl
  • hym

Szukam kogos do spiewania. Najlepiej chyba by pasowala dziczyna (pod wzgedem glosu jak i wizualnie - niesty ten aspekt w dzisijszych czasach sie liczy nawet w prfesjonlnej muzyce)

Nie do zespolu ale do grania 2 osobowego. Ja gitara ktos wokal (chyba ze jeszcze jakas zdolnsc) To dopiero pocztek, wiec mam rozne koncepcjie jak to powinno wygadac. Ale na razie na spokojnie i na luzie zobaczymy. JAk przeznacznie da tak bedzie. Hje
  • Rafał Iork

Szukam muzyków (bas, perkusja) do niemal gotowego projektu muzycznego w gatunku: Hardcore-New metal. Jestem producentem muzycznym, wokalistą i gitarzystą; jest sala prób, sprzęt oraz odpowiednie znajomości i kontakty.
  • jestem ja

zespół punk rock szuka perkusisty - podkarpacie - jest gitara bas i wokal - piszcie!
  • SwojSKA

Ta na bank ktoś będzie z Białegostoku na Podkarpacie na próby latał.
  • Asia Górska

Śpiewam od od 10 lat. Ale nie wiem czy nadawałabym się do śpiewania rocka; p
    Sopran i alt. :)
  • wokal

WOKALISTKA SZUKA ZESPOLU zarobkowego lub/i rockowego
    wokalem na powaznie zajmuje sie od prawie 5 lat z czego przez ostatnie 1,5 roku spiewalam w zespole zarobkowym, nie jest dla mnie problemem pomoc w prowadzeniu imprezy; skonczylam studium wokalne, ciagle sie szkole, pobieram lekcje; jestem osoba otwarta, z mocnym glosem, sklonna do kompromisow w zespole, zdeterminowana do dzialania, nie boje sie ciezkiej pracy
    kontakt: 4525261 gg
  • Wiktoria Mara

Zazcynam śpiewac, jestem młoda i szybko sie ucze.Szukam zespolu rockowego.Najlepiej składającego się z nastolatków, ktorzy lubią miło spędzac czas przy muzyce. Najczęsciej spiewam Joan Jett, Dżem,Perfect,GnR,Nirvana,Hey, ale jestem w stanie duzo sie nauczyc.GG 297612
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)