-
nudny tchórz
klawisze do zespołu jak Pustki, nowe Hey, Nosowska, Myslovitz. potrzebne. -
.
Szukam ludzi chętnych grać cos takiego : http://www.youtube.com/watch?v=b0uJ... patryk32167@wp.pl
-
hym
Szukam kogos do spiewania. Najlepiej chyba by pasowala dziczyna (pod wzgedem glosu jak i wizualnie - niesty ten aspekt w dzisijszych czasach sie liczy nawet w prfesjonlnej muzyce)
Nie do zespolu ale do grania 2 osobowego. Ja gitara ktos wokal (chyba ze jeszcze jakas zdolnsc) To dopiero pocztek, wiec mam rozne koncepcjie jak to powinno wygadac. Ale na razie na spokojnie i na luzie zobaczymy. JAk przeznacznie da tak bedzie. Hje -
Rafał Iork
Szukam muzyków (bas, perkusja) do niemal gotowego projektu muzycznego w gatunku: Hardcore-New metal. Jestem producentem muzycznym, wokalistą i gitarzystą; jest sala prób, sprzęt oraz odpowiednie znajomości i kontakty. -
-
jestem ja
zespół punk rock szuka perkusisty - podkarpacie - jest gitara bas i wokal - piszcie! -
SwojSKA
-
Asia Górska
Śpiewam od od 10 lat. Ale nie wiem czy nadawałabym się do śpiewania rocka; p
Sopran i alt. :) -
wokal
WOKALISTKA SZUKA ZESPOLU zarobkowego lub/i rockowego
wokalem na powaznie zajmuje sie od prawie 5 lat z czego przez ostatnie 1,5 roku spiewalam w zespole zarobkowym, nie jest dla mnie problemem pomoc w prowadzeniu imprezy; skonczylam studium wokalne, ciagle sie szkole, pobieram lekcje; jestem osoba otwarta, z mocnym glosem, sklonna do kompromisow w zespole, zdeterminowana do dzialania, nie boje sie ciezkiej pracy
kontakt: 4525261 gg -
Wiktoria Mara
Zazcynam śpiewac, jestem młoda i szybko sie ucze.Szukam zespolu rockowego.Najlepiej składającego się z nastolatków, ktorzy lubią miło spędzac czas przy muzyce. Najczęsciej spiewam Joan Jett, Dżem,Perfect,GnR,Nirvana,Hey, ale jestem w stanie duzo sie nauczyc.GG 297612
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne