-- białostocki hiphop -- [915]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Matys

Długo oczekiwana przez fanów białostockiego rapu solowa płyta członka takich grup jak Panorama Paru Faktów, czy Fama Familia w końcu gotowa! Od dziś możecie ją nabyć za cenę 9,99 zł(bez przesyłki). Wystarczy, że wejdziecie na stronę

http://www.43stopnie.com

i klikniecie na okładkę po prawej stronie. Wyświetli się wam tracklista i wszelkie niezbędne informacje. Dodatkowo do ściągniecia są 3 kawałki i teledysk, które mają na celu promocję i zachęcenie potencjalnych słuchaczy, mnie osobiście to zachęciło; ) Także, ściągajcie, przesyłajcie dalej i jarajcie się tą produkcją, bo jest czym. To pierwsze solo Hukosa, jednego z 4 elementów Panoramy(po "Zapracowanym Obiboku" Ciry i "Prawdy, Które Cenię" PKC). Z pełną świadomością polecam. Piona
  • pucek SWJ

Płyta zakupiona, przesłuchana i muszę przyznać że został odwalony kawał dobrej roboty. Brawa dla Hukosa, materiał dopracowany i mistrzowski.
    Ciężko wybrać mi najlepszy kawałek, wszystkie podobają mi się tak samo mocno :).
    Odstawiać więc te 3 piwa i kupywać płytke a przyczynicie się do zatruwania przez Hukosa atmosfery spalinami samochodowymi; )
  • pogz

gdzie teledysk bo nie widze :)
  • BART

na samej gorze :) Video - Bracia i siostry/Detronizacja
  • pogz

dzieki :)
  • Osaaa

bedzie dozywocie za track " panie prezydencie.. " hehe
    ale bit sie jarammmmmm.!
  • BART

Po tych dwoch kawalkach chce wiecej, jutro wyplata i pobieram plytke
  • puceq

props 1 na innym bicie tak jakbym juz gdzies slyszal; p ale spoko, dobry tekst.
  • do przodu powoli pomału

panie prezydencie tak sobie ,ale niezly wers z konami :) wychodzi na to ze hukosowi pes nie jest obcy. refren taki sobie za to , no niepodoba mi sie szczerze.

za to zajebisty teledysk ,zwlaszcza pierwsza czesci do "bracia i siostry " , obraz fajnie sie zgrywa z tym o czym nawija hukos , a czarny garnitur to precyzujac kozak motyw ,
  • Daria_utf

Miałam przyjemność zakupić już krążek, 2 tydzień na odsłuchu i wielkie pięć dla Huka za to co stworzył :)
    Moim zdaniem to dobra, wartościowa, mocna płyta... lirycznie w porządku, przekaz jest wyrazisty, a instrumentalnie hmm jak dla mnie bity bardzo dobre, niektóre wręcz świetne ajjjjj
    'Panie Prezydencie', 'Bracia i Siostry', 'Bomby w szowbiz' faworyty! Instrumentalnie kozak, 'bardzo podoba mi się ta melodia' heheh; )

Ogólnie jaram się tą produkcją i śmiało polecam :)

A jeśli chodzi o klip hehehehe wsie Wariaty tam są:P
    Nie noo, ciekawie... dobra robota!
  • Anonim

ja narazie tylko na zajawce ale w sobotke witam BSTOK i pierwszy zakup to plytka i mega tes;D
    p.s. dobrze teledysk wypadl;D
    ogromne 5 dla Hukosa
  • czarna marta

5+ ode mnie.

" ... bo tutaj Hukos jest królem"; D
  • blitzkrieg

Fajny teledysk :D

Trzy udostępnione na stronie kawałki baaaardzo obiecujące, więc płyta już "zamówiona"; )
  • Anonim

jedno słowo : PRZEkozak
  • Jang Dedi

Mocna płyta, ale.. jest jeden problem.. troche jakby za krótka.. chyba że to zamierzony cel żeby słuchacz czuł pewien niedosyt i czekał z utęsknieniem na kolejne produkcje; p generalnie Bracia i Siostry, Bomby w Szowbiz i Sople sekund. Panie prezydencie też dobry motyw ale temat jakby niewykorzystany do końca. Ale duże 5 za dobrą produkcje. pokój
  • ŻÓBER

plyta kozak jest zal ze nei na legalu wyszla master wydanie wszystko zajebiscie moze tylko traki nei popodpisywane sa
    fakt troche krotka ale dobra tekstowo technicznie i merytorycznie
    pozdro hukos
  • puceq

pierwsze przesłuchanie i ogólne wrażenia w skali 1-10 :

1. intro/witam 8/10
    2. props 7/10 (bit z 8ranoRec. jakoś bardziej mi pasował)
    3. detronizacja 9/10
    4. bomby w szowbiz 10/10
    5. bracia i siostry 9/10
    6. śp. dziadek (skit) b.o.
    7. krótko i na temat 8/10
    8. panie prezydencie... 6/10
    9. starość (skit) b.o.
    10. sople sekund 9/10 (sorki huk ale cirson w tym kawałku byl lepszy; p..moze przez tematyke..)
    11. outro b.o.
    12. props 2 (lokalnie) 7/10

Muzycznie 9/10
    Tekstowo 10/10

ogółem 9/10.

...i to po pierwszym przesłuchaniu..jeszcze bardziej za jakis czas się wkręci myślę...ale co tu ma się wkręcać jak i tak jest dobrze. bardzo dobrze. pJona Hukson.
  • Fabularny Kolezka

nOHOHO TO gRUbbO PANOWIE!!!!
  • Pan Cinek

dopiero wczoraj wieczorem kupilem wiec malo sluchalem, ale jestem pozytywnie zaskoczony, 5
  • AA

Zajebista płyta, kurwa nic tylko brać i kupować :D
| |

Grono istnieje od sierpnia 2005 roku na zasadzie głównego forum na temat białostockiej sceny hip-...

Fotki

Miejsca grona (4)