-
Długo oczekiwana przez fanów białostockiego rapu solowa płyta członka takich grup jak Panorama Paru Faktów, czy Fama Familia w końcu gotowa! Od dziś możecie ją nabyć za cenę 9,99 zł(bez przesyłki). Wystarczy, że wejdziecie na stronę
http://www.43stopnie.com
i klikniecie na okładkę po prawej stronie. Wyświetli się wam tracklista i wszelkie niezbędne informacje. Dodatkowo do ściągniecia są 3 kawałki i teledysk, które mają na celu promocję i zachęcenie potencjalnych słuchaczy, mnie osobiście to zachęciło; ) Także, ściągajcie, przesyłajcie dalej i jarajcie się tą produkcją, bo jest czym. To pierwsze solo Hukosa, jednego z 4 elementów Panoramy(po "Zapracowanym Obiboku" Ciry i "Prawdy, Które Cenię" PKC). Z pełną świadomością polecam. Piona -
pucek SWJ
Płyta zakupiona, przesłuchana i muszę przyznać że został odwalony kawał dobrej roboty. Brawa dla Hukosa, materiał dopracowany i mistrzowski.
Ciężko wybrać mi najlepszy kawałek, wszystkie podobają mi się tak samo mocno :).
Odstawiać więc te 3 piwa i kupywać płytke a przyczynicie się do zatruwania przez Hukosa atmosfery spalinami samochodowymi; ) -
pogz
-
BART
-
-
pogz
-
Osaaa
bedzie dozywocie za track " panie prezydencie.. " hehe
ale bit sie jarammmmmm.! -
BART
-
puceq
props 1 na innym bicie tak jakbym juz gdzies slyszal; p ale spoko, dobry tekst. -
do przodu powoli pomału
panie prezydencie tak sobie ,ale niezly wers z konami :) wychodzi na to ze hukosowi pes nie jest obcy. refren taki sobie za to , no niepodoba mi sie szczerze.
za to zajebisty teledysk ,zwlaszcza pierwsza czesci do "bracia i siostry " , obraz fajnie sie zgrywa z tym o czym nawija hukos , a czarny garnitur to precyzujac kozak motyw , -
Daria_utf
Miałam przyjemność zakupić już krążek, 2 tydzień na odsłuchu i wielkie pięć dla Huka za to co stworzył :)
Moim zdaniem to dobra, wartościowa, mocna płyta... lirycznie w porządku, przekaz jest wyrazisty, a instrumentalnie hmm jak dla mnie bity bardzo dobre, niektóre wręcz świetne ajjjjj
'Panie Prezydencie', 'Bracia i Siostry', 'Bomby w szowbiz' faworyty! Instrumentalnie kozak, 'bardzo podoba mi się ta melodia' heheh; )
Ogólnie jaram się tą produkcją i śmiało polecam :)
A jeśli chodzi o klip hehehehe wsie Wariaty tam są:P
Nie noo, ciekawie... dobra robota! -
Anonim
ja narazie tylko na zajawce ale w sobotke witam BSTOK i pierwszy zakup to plytka i mega tes;D
p.s. dobrze teledysk wypadl;D
ogromne 5 dla Hukosa -
czarna marta
-
blitzkrieg
Fajny teledysk :D
Trzy udostępnione na stronie kawałki baaaardzo obiecujące, więc płyta już "zamówiona"; ) -
Anonim
-
Jang Dedi
Mocna płyta, ale.. jest jeden problem.. troche jakby za krótka.. chyba że to zamierzony cel żeby słuchacz czuł pewien niedosyt i czekał z utęsknieniem na kolejne produkcje; p generalnie Bracia i Siostry, Bomby w Szowbiz i Sople sekund. Panie prezydencie też dobry motyw ale temat jakby niewykorzystany do końca. Ale duże 5 za dobrą produkcje. pokój -
ŻÓBER
plyta kozak jest zal ze nei na legalu wyszla master wydanie wszystko zajebiscie moze tylko traki nei popodpisywane sa
fakt troche krotka ale dobra tekstowo technicznie i merytorycznie
pozdro hukos -
puceq
pierwsze przesłuchanie i ogólne wrażenia w skali 1-10 :
1. intro/witam 8/10
2. props 7/10 (bit z 8ranoRec. jakoś bardziej mi pasował)
3. detronizacja 9/10
4. bomby w szowbiz 10/10
5. bracia i siostry 9/10
6. śp. dziadek (skit) b.o.
7. krótko i na temat 8/10
8. panie prezydencie... 6/10
9. starość (skit) b.o.
10. sople sekund 9/10 (sorki huk ale cirson w tym kawałku byl lepszy; p..moze przez tematyke..)
11. outro b.o.
12. props 2 (lokalnie) 7/10
Muzycznie 9/10
Tekstowo 10/10
ogółem 9/10.
...i to po pierwszym przesłuchaniu..jeszcze bardziej za jakis czas się wkręci myślę...ale co tu ma się wkręcać jak i tak jest dobrze. bardzo dobrze. pJona Hukson. -
Fabularny Kolezka
-
Pan Cinek
dopiero wczoraj wieczorem kupilem wiec malo sluchalem, ale jestem pozytywnie zaskoczony, 5 -
AA