-
2 baltaź 2 baltaź
Czy są już jakieś informacje dotyczące "knajpy upadłych morderców"? Bo widziałem na mieście parę wlepek ale na żadnej nie było daty premiery, tak samo na myspace Hukosa, a w hiphoperze chyba jakoś w wakacje Huk mówił chyba że premiera będzie jak mi się zdaje gdzieś w grudniu. -
>2 baltaź 2 baltaź napisał
>Czy są już jakieś informacje dotyczące "knajpy upadłych
>morderców"? Bo widziałem na mieście parę wlepek ale na
>żadnej nie było daty premiery, tak samo na myspace Hukosa,
>a w hiphoperze chyba jakoś w wakacje Huk mówił chyba że
>premiera będzie jak mi się zdaje gdzieś w grudniu.
mam dawno wydanie 2xwinyl stoi na lodówce w kuchni obok solówki Wilka -
HUKOS
Płyta będzie....ale będzie już na pewno w 2011 z różnych powodów... Poza tym jako, że cały czas zdarzają się osoby, które pytają o dostępność poprzedniego nielegala "Ostrze moich oskarżeń" postanowiłem przy wydatnej pomocy chłopaków ze Step Records zrobić jakąś kolejną reedycję w niewielkim nakładzie. Być może będzie trochę zmeiniona w stosunku do oryginału, zarówno jeśli chodzi o szatę graficzną jak i zawartość płyty...Ale to się wszystko okaże z czasem....Opcja reedycji raczej zajawkowa po to, żeby już nikt mnie nie pytał czy da się jeszcze dostać ten materiał oraz, co jak dla mnie w sumie najważniejsze.....żebym też miał choć jeden egzemplarz swojej płyty w domu, bo niestety przy poprzednich edycjach wszystkie płyty mi się rozeszły....pozdrawiam -
Kondzio
-
-
Abstract Rude
to sobie poczekamy do 2011 niestety. ja tam z niecierpliwością czekam na jakiś singiel -
HUKOS
http://www.youtube.com/watch?v=0uYg... HUKOS "ZŁA KARMA"
Kawałek z nowej płyty "Knajpa Upadłych Morderców", który wyciekł ze studia. W sumie nawet nie wyciekł, tylko jakiś czas temu w radiu Olsztyn był wywiad z Pihem i on puścił w audycji ten kawałek i ktoś potem zrobił z tego ripa i wrzucił w net, także to nie żaden kontrolowany wyciek z mojej strony, czy też jakaś pseudo promocyjna akcja chłopaków ze Step Records, ale skoro i tak już ten kawałek lata po necie, to nie ma co robić afery, tylko trzeba pokazać to ludziom jako nazwijmy to ciekawostkę....Jakość jak słychać, ale jeszcze nie czas wrzucać kawałków w wersji studyjnej... Pozdrawiam -
Abstract Rude
-
Anonim
-
HUKOS
Cos w granicach kwiecięń-grudzień... Raczej na pewno duzo bliżej kwietnia niż grudnia, ale że ciągle są jakieś niezaplanowane opóżnienia, to wolę nie zapeszać i takie bardzo bezpieczne widełki czasowe podać....A tak na poważnie to przed wakacjami wyjdzie na 97% -
Rydzu023