-
Anonim
slyszałam, ze tam w tej budcce obok kwiaciarni nie przestrzegaja higieny i w ogole ze brud i takie tam czy to prawda? chociaz... jak by sie doglebnie zastanowic hot-dogi maja dobre a to ze tam brudno jest mi obojetne. -
Anonim
Jesli chcialbym zdrowo zjesc, to nie szedlbym na hot doga. Ale z drugiej strony mogliby chociaz rece myc; ] -
Anonim
>danon_mega_pRo_banan napisał
>Jesli chcialbym zdrowo zjesc, to nie szedlbym na hot doga.
>Ale z drugiej strony mogliby chociaz rece myc; ]
no tak higiena dloni jest niezmiernie wazna, a nie ze przed chwila byla w kiblu, a teraz wyklada rece po parowke. -
Anonim
Albo wyobraz sobie, ze ubrudzila sobie rece jakims sosem, musztarda, czy co oni tam maja i nie ma jak umyc rak. Wiec zeby sie nie kleily to je oblize. Mniam! ! Moje zarazki! ! -
-
Anonim
> Albo wyobraz sobie, ze ubrudzila sobie rece jakims sosem, musztarda, czy co oni tam maja i nie ma jak umyc rak. Wiec zeby sie nie kleily to je oblize. Mniam! ! Moje zarazki! !
a tak wlasnie niedawno w swoich ustach i dloniach miala..... wielka parówe (tez nieumytą) -
Anonim
tzn ja to slyszalem.. ze w tym wiadrze.. co trzymają surówkę to czasem jak nie ma jak wyjść to tam sikają; ]
ale czy to prawda? zawsze tam jadłem i niczego złego nie dostrzegłem :] -
Anonim
-
Anonim
-
Laszlo
>Iku napisała:
>>danon_mega_pRo_banan napisał
>>Jesli chcialbym zdrowo zjesc, to nie szedlbym na hot doga.
>>Ale z drugiej strony mogliby chociaz rece myc; ]
>
>no tak higiena dloni jest niezmiernie wazna, a nie ze przed
>chwila byla w kiblu, a teraz wyklada rece po parowke.
oni nie chodza do kibla bo nie mają gdzie! :P -
Anonim
>Laska! :) napisał
>>Iku napisała:
>>>danon_mega_pRo_banan napisał
>>>Jesli chcialbym zdrowo zjesc, to nie szedlbym na hot
>doga.
>>>Ale z drugiej strony mogliby chociaz rece myc; ]
>>
>>no tak higiena dloni jest niezmiernie wazna, a nie ze
>przed
>>chwila byla w kiblu, a teraz wyklada rece po parowke.
>
>oni nie chodza do kibla bo nie mają gdzie! :P
a po co niby maja inwestowac w toy toya? przeciez w przyczepie maja puste wiaderka po salatkach. a i taki sposob zalatwiania jest tanszy bo potem tylko wywala za przyczepe i juz. -
Szułff
-
Anonim
>Szułff napisał
>Albo dorzuca do hot-dog'ow =DD
O kurde!? Nie gadaj!?- widziałeś??; D Bo dziś jadłam hot-doga. Ale wyglądał i smakował dobrze. :) -
Rychowaty.
-
B.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem