-
paj
Hej Bemowiarze,
mam taki zgryz - w pażdzierniku przeprowadzam się na Osiedle Groty (z Grochowa..he...he...) i tak się zastanawiam czy dla Was to jeszcze jest Bemowo czy już nie. Jak to wygląda? Czy ktoś z Was może tam mieszka i chciałby się podzielić wrażeniami?
Pozdrówka -
Sebek
-
paj
Bomba, dzięki. no to już wiem że będę mieszkała na Bemowie :P :]
Ale druga część pytania aktualna - jak się mieszka na Grotach? Czy ta są w ogóle jacyś młodzi ludzie czy tylko babcie z kotami? :)
-
bird of prey
-
-
Się je je
jedyne co mogę powiedzieć... że chujowszego dojazu to chyba nigdzie nie ma :), sorki za bluzg ale tego nie dało się inaczej nazwać :D, a ogólnie to cisza, spokój -
andrzej
no dokladnie... na grotach chyba ZTM wychodzi z zalozenia ze wszyscy maja samochody to po co im tam komunikacja miejska; ] -
mery.
tuż obok grot jest osiedle latchorzew i tam też jest duzo młodzieży..!]
a dojazd - cóż... -
karalajna
ej a ja jestem z Blizne Towwn-i co ja mam powiedziec-wprawdzie z tego lepszezgo hehehe bo Laszczynskiego,a na grotach i bemowie sie wychowalam.Poza tym Groty naleza do Wawy i do koncowki Bemowa-ktos gdzies tak pisal.Ale to co istotne Warszawako-dajcie nam nocny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-) )))))))))))))))))))))))))))))) )))00000000000 -
karalajna
tak ludzi mlodych sporo,sporo ogolnie spoko,i dwa sklepy masz heheheheh jeden pub pijacki,babcie to tylko z dzialek wychodza z pieskami na spacer;-) komunikacja miejska w dzien jest spoko tylko jak mowie nie ma nocnych!!!!!!!a to porazka -
Kuba.
dla tego najlepszym wyjsciem jest - kupic sobie rower :] i wtedy nie ma problemow z dojazdem, a przy okazji kondycja lepsza :] -
kupon_promocyjny
czy sie orientujesz ile kosztuje wynajem takiego domku dla biednych studentów ? :)
zamierzam sie przeprowadzic tam i stad te badanie. -
karalajna
-
TomeK
Groty to definitywnie bemowo a z dojazdem nie jest tak zle.. nie narzekajcie! 3 autobusy o ile mnie pamiec nie myli przejezdzaja tam.. oczywiscie 310 jest najlepszy, bo do samego centrum mozna dojechac, ale tamte 2 inne (nie pamietam numerow) tez są spx - bo mozna sie wydostac z tej wysepki. A co do młodych ludzi to jest tam ich sporo, ale wydaje mi sie, ze oni mają juz swoje zamkniete srodowisko + oczywiscie znajomych spoza grot:) zapraszam na Nowe Bemowo w celu nawiązania znajomosci blizszych:) -
karalajna
autobusy -te inne Sielu-113 i 714-burakowozzzzz.;-P bede narzekac bo z imprezy ciezko sie wraca. -
Sebek
ja mam znajomych i w lachotrzepie :P i w bliznem to powiem, że ciężko z dojazdami mają po nocach, jeszcze blizne w miare blisko od pętli górczewska ,ale gdzieś tam w głąb groty czy lachotrzep to niezły kawałek z buta; ) -
karalajna
no fakt ze od petli nie tak daleko ale na ocasach i w tak milych okolicznosciach przyrody-nieciekawie. -
TomeK
no po nocach to oczywiscie ze ciezko:) dlatego albo sie imprezuje do dziennych albo taryfa wraca:)
ja swego czasu jezdzilem na groty czesciej a wtedy jeszcze tam jezdzilo 149:) -
Sebek
dlatego nocnym do pętli górczewska a dalej to już taryfą, ale wiadomo jak to po imprezach, nie zawsze jest na tą taryfe :P -
TomeK
-
karalajna
heheheheh poczekajcie ale to juz jest poza strefa-czyli drozej;-))))))nie no pierwszy burak o 4.45- idealnie zaraz po wyjsciu z 601;-)))
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne