-
wielki artysta, cudowny człowiek, poznałem go, goscił mnie w domu, opowiadał o malarstwie i o tym jak widzi świat, wywarł na mnie ogromne wrażenie jako człowiek tak znany i ceniony a tak skromny i ciepły...jego śmierć to zamach na Polską kulturę. -
f.
ehh..pozazdroscic..choc w sumie najlepiej poznasz artyste, poznajac jego tworczosc; ) , genialny czlowiek.. az dreszczyki mam :P -
Anonim
Ja nie mialem niestety nigdy zobaczyc na zywo jego dziel tylko w necie i albumach ale jak juz bede obrzydliwie bogaty to zakupie jego obraz do salonu hahahahaha...a tak na serio bardzo pobudzal zawsze moja wyobraznie!!!Spoczywaj w pokoju -
Anonim
hi
Ostatnio pisalem prace dyplomowa o beksinskim
Niesamowity czlowiek
polecam(karzdy juz byl pewnie) wizyte na oficjalnej stronie
Git muzyka
prostek-jego obrazy nie sa wcale takie drogie
niektore zdarzaja sie po 900zl :O -
-
Anonim
ja niestety nie miałem przyjemności oglądać jego prac na żywo a chętnie bym je zobaczył zwłaszcza obrazy bo jakoś grafika mnie nie pociąga. -
P e l l l c z a r' O
Mieszkam w mieście, z kótego Beksiński pochodził :) z tego powodu czuje się napewno bardzo dumny. Tu w Sanoku znajduje się największy zbiór jego prac - wszystkim polecam.
Skromny geniusz, który nie kreował swojej sylwetki na jakiegoś mistycznego wizjonera. -
noir
-
sackerdos
-
Anonim
Cenie sobie jego prace :) obrazy ma naprawdę niesamowite :) jest chyba jednym z moich uwielbionych malarzy na całym świecie :) -
Prinzessen
-
Paulicze
-
Czarny Kot
-
Smoke weed a good sensimila <3
-
Anonim
albumy, grafika, strony w necie...
ale i w Sanoku byłam.
tam co jakiś czas zmieniają ekspozycje...
co jakis czas systenatycznie zmienia się więc dobór jego obrzów...wszka tyle ich jest....
APEL O MUZEUM BEKSINSKIEGO!!
CALA TWORCZOSC W 1 MIEJSCU:))))))))))))))