Beksiński [1882]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • chcialabym sie tam wreszcie wybrac w ktorys weekend, czy ktos moglby mi objasnic: w jakich dniach jest otwarta, ile kosztuje wejscie, jak tam dojsc z dworca PKP?
  • desperated paperwall

dołączam się do pytania:)
  • Marcin P

http://zamki.res.pl/sanok.htm

Czyli mniej więcej tak jak pamiętałem, że niedaleko rynku i że wstęp parę złotych... A że jest to muzeum to na 95% odpadają poniedziałki.
  • Grono.Net

Byłam tam 2 lata temu:) Wystawa z pewnoscia warta wycieczki do Sanoka:)
  • Anonim

wystawa swietna.
    w sumie bilety tanie, cos kolo 10zl
    warto. naprawde watrno zobaczyc:)
    polecam
  • _być człowiekiem-to pytanie_

i ja polecam :) wystawa wspaniała_ jeszcze mam wszystko przed oczami _ ech :)
  • bum .

:) fakt. switna wystawa. byhlam tam w zeszle wakacje przy okazji pobytu w bieszczadach :D
  • Panktera

zajebista syacja, bo zajebistego czlowieka wwystawa w zajebistym miejscu:) bieszczady oioi:) te okolice siwetnie oddaja to, co mogl czuc ten czlowiek tworzac:)
  • Zmyślona

Wystawa jest super... To tam poznałam twórczość Beksińskiego...
  • Agata

ze mna było identycznie. Wakacje w Bieszczadach, wiec trzeba było zahaczyc o ta wystawe. Zakochałam sie na niej w twórczosci Beksinskiego
  • przeprowadzka:)

Wystawe widziałem już kilka razy naprawde genialna! jak się jeszcze ma jakąś dobra muzę w uszach to już w ogóle mistrz! Beksiński RULEZ!!!!!
  • Anonim

Ja w Zamku dwa razy już witałam, wystawa rzeczywiście świetna, ale nawet nie tylko ze względu na Beksińskiego. Wspaniała kolekcja ikon i prace Mariana Kruczka naprawdę urzekają! Obecność w muzeum i w sanockim skansenie to obowiązkowy punkt podczas odwiedzin Sanoka:-)))
  • envi

ja tam bylam na festiwalu filmowym kilka lat temu, wystawa zrobila na mnie DUZE wrazenie:)
  • Anonim

myśle,że jak wysiądziesz na pkp i zapytasz kogoś o muzeum to pokaże ci drogę :) a wystawa świetna naprawde :) warta odwiedzenia :)

ja też się wybieram w tym roku jakoś :D stopem jak to zwykle XD
  • Aerienne.

• Aerienne.

a ja mam pytanie do tych ktorzy juz tam byli :) czy w tej galeri jest wystawione tylko 5 jego obrazow??
  • Anonim

nie :D jest ich o wiele więcej xD to jest jego autorska galeria XD z tego co pamiętam jak ja byłam pare lat temu to na niższym piętrze były jego obrazy a na górze była wystawa ikon XD
  • Anonim

wybieram sie. czy jest tam ten http://gfx.filmweb.pl/blog/220499/6... obraz ?
  • _być człowiekiem-to pytanie_

jak byłam rok temu to na dole były ikony a na górze obrazy Beksińskiego_ i dużo więcej niż 5 :D ale czy był właśnie ten, tego niestety nie pamiętam :((
  • Anonim

ok dobra może były odwrotnie :P nie za bardzo pamiętam :D