-
piterrro
jakis nowy temacik zarzuce, mianowicie- jak ich poznaliscie/uslyszeliscie/dowi edzieliscie? (rzecz jasna o b-boysach mowie) . Ja osobiscie pierwszy raz zobaczylem/uslyszalem ich w teledysku ch-check it out, potem jeszcze kawalek czasu pozniej zobaczylem sabotage, zapamietalem nazwe i tak sie zaczela, b-mania :D a wy? -
Anonim
beastie boys znałem od dawna - kojarzyłem ich głównie z 2-oma teledyskami: "sabotage" i "fight for your right to party". tak na dobrą sprawę dopiero utwór "so whatch'a want", który zobaczyłem na mtv2 spowodował, że sięgnąłem po "check your head". no i zdecydowanie nie rozczarowałem się; ) -
Anonim
Ja bestje po raz pirwszy zobaczylem w teledysku gdzies w polowie lat 90.
Lecial jakos intergalactic no i rzecz jasna spodobal mi sie.............
Jakos w tym samym czasie uslyszalem tez super disco breakin'.....
Ale tak na powaznie zaczalem sluchac bestji (czyli non stop) po uslyszeniu ich najnowszej plyty:) -
aa aaa
zaczelo sie w '99, hello nasty, kumpel kupil plyte, pozyczyl na pare dni i od tej pory sie z nimi nie rozstaje. Smieszne jest to, ze wtedy mialem 13 lat :]] -
-
majita
kuzynka swego czasu strasznie sie jarala intergalactic i body movin, przy okazji mnie zarazila tym wirusem;p -
sebastian
a ja przeczytalem w gazecie recenzje helo nasty i se kupilem plytke no i tak sie potoczylo :) -
Anonim
u mnie zaczęło się w podstawówce - zobaczyłam w TV teledysk "Sabotage" i od razu mi się spodobał, zarówno muza jak i sam pomysł klipu. Pierwsza płyta jaką kupiłam (a właściwie wtedy kaseta ) to "Ill communication" - tak mi się spodobała, że zaraz kupiłam następne i w niedługim czasie miałam już cały komplet, łącznie z odjechaną, pierwszą płytą, jaką nagrali na samym początku "Some old bullshit".
Moim zdaniem nr 1 to "Check your head", potem "Ill communication", "Paul's boutique". Najmniej podoba mi się "Licensed to ill", ale i tak wszystkie są dla mnie bomba. A dla "The in sound from way out" to już brak mi słów.
Oprócz BB, długo byłam wierna Cypress Hill, zresztą do tej pory jestem:)
-
aa aaa
some old bullshit jest z '94, wiec na pewno nie jest pierwsza :]] zreszta: http://www.beastiemania.com - i wszystko jasne -
Anonim
tak - rok wydania się zgadza, ale kawałki z pewnością są pierwsze, kiedy zespół się dopiero tworzył, więc ja traktuję tę płytę jako pierwszą bez względu na rok wydania. Zresztą wystarczy jej posłuchać , żeby zobaczyć jak bardzo odbiega od pozostałych :)
-
aa aaa
jesli o to Ci chodzilo, to zgadzam sie w 100% :]] jeszcze mike d na wokalu - esencja :]] -
Podstawówka i pożyczona od kumpla kaseta Ill communication - jak usłyszałem sure shot to przeżyłem szok :) Liceum to 4 lata słuchania beastie, teraz kończę studia i też lubię od czasu do czasu posłuchać... -
www.kingofkong.eu
jak bylem w podstawowce to moj kuzyn wrocil z USA ze swiaza wtedy jeszcze i goraco plyta Licence to ill i kazal mi tego sluchac .... nie mialelm wyjscia ... i sie w nich zakochalem od pierwszego wejzenia
zreszta to byla pierwsza tasma jaka mialem nagrana w zyciu -
.
jako 4klasista zajawkowalem sie deskorolka,a wtedy ciezko bylo jeszcze w Polsce o wszystko :)
moj koleg zapoznal mnie ze swoim bratem i jego ekipa (pozdro wgw kompany:) i tak sie zaczelo:)oni mieli kasety i tak poznalem beastie , ajsa ti i cala reszte :)
-
Anonim
a ja też, jak ktos powyżej, poznałem BB w podstawówce, wpierw widziałem ich w "sabotage" w tv i podobalo mi sie ale jakos nie na tyle żebym się nimi jarał, dopiero po pozyczeniu od kolezanki kasety "Ill communication" chyba w 7. klasie spodobali mi się mocno, ale dopiero po kilkakrotnym przesluchaniu owej kasety wraz ze śledzeniem tesktów piosenek; ) w ciągu chyba roku zdobyłem ich wszystkie LPs na kasetach wiec docenilem ich dodatkowo za różnorodność, potem na CD ich single ze Szwecji albo Kanady, jednak ich "Some old bullshit" niezazbytnio mi sie podoba; ] ale reszta rulezz heheh :P pozdro4all -
Anonim
-
Chuda...
Witam wszystkich!Bylam w glebokiej podstawowce,kiedy zaczelam ich sluchac,a pozniej to juz latwo poszlo....:)To co robia jest niekwestionowanym mistrzostwem swiata!!!!
Big pozdro dla wszystkich! -
paulONE
-
george
Oh my god!!
Mialem 4 lata kiedy zobaczylem video Fight for your right...
A potem pozyczona od brata kaseta Poul's Bouique katowana na wycieczce w 6 klasie non- stop.
Polecam wszystkim stronke beastiemania.com!
...so mix master mike what you got to say? -
Anonim
-
majita