mp3

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~ 理 解~ !~MagHide~

skąd mogę zassać mp3-ki Bauhaus??
  • Arseniq

http://www.slsknet.org/
  • Chorzyk

z tego co sie orientuje to Thorgal ma ich prawie całą dyskografię :) więc jesli tylko go poprosisz napweno chetnie je udostępni :P

"Cause your mornings will be brighter..."
  • Arseniq

NIe wiem jak Thorgal syn Aegira ale ja mam jakies 13 plyt Bahaus plus wiekszosc tego co wydali jako Tons on Tail i Love and Rockets trzeba mnie na Soulseeku znalezc (user:tamok) zagadac wtedy ja udostepnie
  • ~ 理 解~ !~MagHide~

ale problem w tym że na moim win2000 soulseek z lekka odmawia posłusheństwa, a jak dodam że mam jeszcze nod23, to chyba się nikt niezdziwi...
  • Anonim

istniał jeszcze mały projekcik murphyego o nazwie dali's car, ktoś to słyszał?
  • Anonim

istniej jakaś składanka klubowych remixów bauhausu? znam jedynie przeróbkę stagmaty martyr
  • john mcenroe

dali's car srednie - imho tylko tones on tail dawalo rade, love & rockets dalo sie posluchac, a reszta projektow przeszla u mnie bez echa. wystrzelali sie chlopaki na 4 plytach; )
  • Anonim

codo love'n'rockets czuję wielki sentyment do inspirowanego t.rexem so alive, choć wśród ówczesnej krytyki prasowej ich działania nie wzbudzały zachwytu, najgorsza ich płyta to chiba earthcośtamtam, brak jej zupełnie wyrazistości
| |

i was never told why each journey lasts an age and my throat feels dry it must be the lesson so ...

Fotki

Miejsca grona (0)