Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • madmajk

jest stronka na ktorej bedziemy umieszczac info a propos bauaganu, narazie jest to wersja beta zrobiona na predkosci przez malika. napewno bedzie sie rozbudowywac i wygladac inaczej a na dzien dzisiejszy musi wystarczyc nam to

http://www.singledread.pl/bauagan/
  • Anonim

strona w realizacji...rozumiem:) będzie fajna
  • The Notorious Mel[']

ok, wystarcza :)
  • Havnar

Z niecierpliwością czekam na zajawkę mp3 na singledread.pl utworu MadMike & Junior Stress na riddimie Gwoździa.Blisko miesiąc temu na stronce zaznaczono że "niebawem usłyszycie" ja już raz słyszałem w kanciapie i nie mogę się doczekać skontemplować tego cuda ponownie.
  • Anonim

usłyszymy 1 maja...:)
  • madmajk

no nie pierwszego maja to bedzie bauagan, a kawaleczek bedzie niedlugo, jeszcze trzeba dopracowac co nieco!!
  • Anonim

to kontrolnie dopracuj i daj znać... ale czas mija wolno! :( aj...
  • madmajk

no i tak stronka ruszyła!!

http://www.bauagan.com

jak na poczatek??
  • Anonim

ja już ci pisałam, że mega.
    "nakręć madmikea" to jest mój absolutny faworyt :)

nie potrafie tylko rozkminić o co cho z gościem, ktory wysiada z latającej windy (czyt. nei umiem uruchomić galerii).

w ogole czuję sie an tej stronce jakbym grała w totalnie abstrakcyjną przygodówkę. czadens.
  • Anonim

no dla mnie bomba!
  • madmajk

no wlasnie no naciskasz mu na plaszczyk i on pokazuje co ma pod spodem...:) to jest dudi gra na klawiszach i spiewa.. hehe
    obczaj
  • madmajk

kochani mam taka prosbe, jezeli ktossie wpisywal dolisty mailingowej czyli chcial sobie zrobic Bauagan w skrzynce..:) to niech zrobi toza jakies dwa tygodnie!!!!!! bo cos nie trybi jeszcze tak jak powinno,,,,,
    dzieki
  • Anonim

no dobra, ze pokazuje ale nei pokazuje żadnych zdjęć a to miała być galeria niet?
  • madmajk

haah u mnie pokazuje musisz nacisnac na kieszonke, jak chlopak pokaze co ma pod spodem..:))
    trzeba pokopac
  • Anonim

no toć mowiłam że niczym oldskul gra przygodówka jak jakieś monkey island czy co. dobra to jak wrócę ze szkoły to bede klikać na golasa zobaczymy co tam konkretnie ma pod płaszczem aj.
  • Szu

Oki lista mailingowa na stronce już okiełznana.
    Mozna się wpisywać.
    Tylko sie nie pchajcie, bo mojej matce cała skrzynkę zawalicie; )
  • chmura; )

stronka wymiata normalnie; D
| |

zalozylem to grono aby informowac o projekcie Bauagan, co sie z nami dzieje, gdzie gramy i co robimy...

Fotki

Miejsca grona (0)