- 1
- 2
-
[A]
-
alice
-
Adr!an
-
[A]
-
-
SteV
Siema tu Stef
Ludzie coś mało nas tu. Widzę że ze spotkania chociaż części klasy narazie nic nie będzie. Jakieś propozycje? -
Adr!an
no właśnie, co się nikt prawie nie zgłasza?; P
ja bym się chętnie tera najchętniej spotkał, ale w srode wyjeżdzam, zresztą pewnie jak większosć...
może przełom lipca i sierpnia? albo końcówka sierpnia......... sam nie wiem; p -
SteV
Stary, termin nie jest głównym problemem. Jest nim ilość osób. No... Chyba, że spotkalibyśmy się razem w czwórkę, ale nie wiem, czy Wam się chce. Ja nie widzę przeszkód. Co Wy na to?
Swoją drogą to dziwne, że narazie tylko tyle nas.
Pozdro -
[A]
no dokladnie reszta juz wyjazdy integracyjne ogarnia :D
licze na to ze troche więcej osób sie odezwie :] -
Adr!an
jak na lato, ja tam mogę się spotkać nawet w czwórkę, byle do środy, może wtorek?; ]
a na reszte pozostaje czekać, w końcu wymiękną i coś napiszą; p
tak btw to mamy fajny stosunek chłopaków(12) do dziewczyn(18) -
SteV
To co ogarniamy coś we wtorek? Może w Sadyba Best Mall o np 13:00?
Ta... taka proporcja chłopaków do dziewczyn jest dobra :)
-
Adr!an
może założymy jakieś grono? (najlepiej prywatne) i tam sobie pogadamy o wszystkim; d -
SteV
Ok, ale ja teraz piszę z komórki, więc się tym nie zajmę (przynajmniej teraz). Ogarniesz to? -
Adr!an
dobra, JAK KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ DOŁĄCZYĆ DO NASZEGO PRYWATNEGO GRONA, NIECH DA ZNAĆ TU LUB MI NA PW; ] -
SteV
Eee po co nam prywatne grono, skoro każdy może wziąć od Ciebie hasło? xd -
Adr!an
to chyba trochę inaczej działa, zresztą nie wiem; p
imo lepsze prywatne, ale jak chcesz to można i zwykłe założyć :) -
SteV
-
Pat.
-
Kasia; )
sprzedam Biologie Villego, wydanie pierwsze (1302 strony). Książka w środku w stanie idealnym, niezniszczona, bardzo mało używana. Bardzo polecam tą książke osobą ktore będą zdawały mature z biologii na poziomie rozszerzonym, wszystko fajnie wytłumaczone, mnóstwo obrazków. Poza tym na kierunkach biologicznych studenci również uczą się z tej książki wiec na pewno nie będzie to książka tylko na okres licealny.
cena: 70zł -
SteV
siema Pati (tak wiem, troche późno); p
BIOL-CHEMY zgłaszajcie się, potrzebujemy Was :) -
pycuu.
- 1
- 2