- 1
- 2
-
Kwar.
I znowu ruszają plany reaktywacji Radiowęzła :) W najbliższych dniach ostatnie dyskusje z Dyrekcją na ten temat, testy jak tu zrobić, żeby przez te głośniki dało się czegoś słuchać i tak dalej i tak dalej.
Tymczasem, zapraszam do wypowiadania się za/przeciw radiu w szkole, propozycje muzyki/audycji [konkretne piosenki etc.] mile widziane :)
*Na stronie Samorządu zawisła również ankieta jakich gatunków muzycznych chcemy słuchać na przerwach w Batorym. -
Anonim
-
Grajson
-
Anonim
widzę, że przed piątkowymi wyborami samorząd przedstawia kolejną "potrzebną" inicjatywę;] -
-
Kwar.
>sz.p.aureliusz napisał
>widzę, że przed piątkowymi wyborami samorząd przedstawia
>kolejną "potrzebną" inicjatywę;]
o bardzo przepraszam :) 3 osoby z 1D i jeszcze kilka innych już parę tygodni temu zapowiedziało, że pragną organizować radiowęzeł, samorząd razem z nimi dogadywał się z dyrekcją, która zażądała takiego vox populi ws. tego co ma być w radiowęźle, dlatego się pytamy :)
ale rozumiem, że mam to zaliczyć jako punkt dla przeciwników radiowęzła.
-
borek
i na razie techno wygrywa...
Generalnie wydaje mi się, że na tych głośnikach nie ma co puszczać mocniejszej, w jakikolwiek sposób, muzyki. Brzmi to fatalnie i nie daje żadnej przyjemności, a wręcz przeciwnie. Ten plastik brzęczy i pierdzi zamiast grać, jedynie pop i lekki rock, jakiś chillout bezbasowy. Chyba, że zmienicie głośniki, a to raczej nie nastąpi -
Kwar.
>borek napisał
>Chyba,
>że zmienicie głośniki, a to raczej nie nastąpi
najlepsze jest to, że te głosniki teoretycznie sa nowe, bo zalozyli je podczas zeszlorocznego remontu; )
-
Anonim
>Kwar. napisał
>>sz.p.aureliusz napisał
>>widzę, że przed piątkowymi wyborami samorząd
>przedstawia
>>kolejną "potrzebną" inicjatywę;]
>
>o bardzo przepraszam :) 3 osoby z 1D i jeszcze kilka innych
>już parę tygodni temu zapowiedziało, że pragną
>organizować radiowęzeł
zapowiedziało, bo nie słyszało ubiegłorocznych, niezbyt udanych prób;] -
«ಇγﻯթαղἵαטαಇ»
te.. ja jestem z 1D i wiem, że my damy sobie radę, jeśli tylko rzeczywiście będziemy tego chcieli :)
naprawdę jesteśmy zdolni do wszystkiego.. (..)
;) -
borek
Twoi koledzy byli bardzo zaskoczeni naszym śmiechem podczas tej ankiety, widać, że nie wiedzą, co ich czeka; ] Ale powodzenia. -
Grajson
-
Anonim
-
«ಇγﻯթαղἵαטαಇ»
jeśli długo nie wytrzymają oznacza to tylko, że aż tak im na tym nie zależy
;)
i tak nie każdy chce ten radiowęzeł, a niektórzy wręcz boją się, co będzie puszczane, skoro zajmować tym się mają konkretni nasi chłopcy^^ -
Grajson
-
«ಇγﻯթαղἵαטαಇ»
-
Anonim
Co do muzyki na przerwach - veto!
Na korytarzu i tak jest hałas, a jeżeli nie ma muzyki, to jego poziom zazwyczaj da się tolerować, łatwiej zebrać myśli i nie trzeba zastanawiać się jaka muzyka będzie komu pasować. -
Anonim
Ja rowniez jestem przeciw. I tak jest na przerwach glosno, to by jeszcze pogorszylo sprawe. Chyba, ze muzyka bylaby puszczana ciszej. Bo w zeszlym roku to ten rock'n'roll wszystko zagluszal; ) -
Anonim
ja tylko dodam, ze bardzo czest spr przedluzaja sie na czas przer... co wiecej wielu ludzi powtarza jeszcze przed lekcja, a nie wspomne juz o ludziach, ktorzy chca zwyczajnie sobie porozmawiac, więc jeżeli komus brakuje na przerwach muzyki to polecam odtwarzacze mp3 i inne;) -
«ಇγﻯթαղἵαטαಇ»
-
the catcher in the rye
Czy są już jakieś oficjalne postanowienia? Jak przedstawiają się wyniki ankiety?
- 1
- 2