II LO w Wawie (Batory) [2042]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kwar.

I znowu ruszają plany reaktywacji Radiowęzła :) W najbliższych dniach ostatnie dyskusje z Dyrekcją na ten temat, testy jak tu zrobić, żeby przez te głośniki dało się czegoś słuchać i tak dalej i tak dalej.

Tymczasem, zapraszam do wypowiadania się za/przeciw radiu w szkole, propozycje muzyki/audycji [konkretne piosenki etc.] mile widziane :)

*Na stronie Samorządu zawisła również ankieta jakich gatunków muzycznych chcemy słuchać na przerwach w Batorym.
  • Anonim

SPRZECIW!!!
  • Grajson

Muzyka TAK, ale tylko na długich przerwach.
  • Anonim

widzę, że przed piątkowymi wyborami samorząd przedstawia kolejną "potrzebną" inicjatywę;]
  • Kwar.

>sz.p.aureliusz napisał
    >widzę, że przed piątkowymi wyborami samorząd przedstawia
    >kolejną "potrzebną" inicjatywę;]

o bardzo przepraszam :) 3 osoby z 1D i jeszcze kilka innych już parę tygodni temu zapowiedziało, że pragną organizować radiowęzeł, samorząd razem z nimi dogadywał się z dyrekcją, która zażądała takiego vox populi ws. tego co ma być w radiowęźle, dlatego się pytamy :)

ale rozumiem, że mam to zaliczyć jako punkt dla przeciwników radiowęzła.
  • borek

i na razie techno wygrywa...

Generalnie wydaje mi się, że na tych głośnikach nie ma co puszczać mocniejszej, w jakikolwiek sposób, muzyki. Brzmi to fatalnie i nie daje żadnej przyjemności, a wręcz przeciwnie. Ten plastik brzęczy i pierdzi zamiast grać, jedynie pop i lekki rock, jakiś chillout bezbasowy. Chyba, że zmienicie głośniki, a to raczej nie nastąpi
  • Kwar.

>borek napisał
    >Chyba,
    >że zmienicie głośniki, a to raczej nie nastąpi

najlepsze jest to, że te głosniki teoretycznie sa nowe, bo zalozyli je podczas zeszlorocznego remontu; )
  • Anonim

>Kwar. napisał
    >>sz.p.aureliusz napisał
    >>widzę, że przed piątkowymi wyborami samorząd
    >przedstawia
    >>kolejną "potrzebną" inicjatywę;]
    >
    >o bardzo przepraszam :) 3 osoby z 1D i jeszcze kilka innych
    >już parę tygodni temu zapowiedziało, że pragną
    >organizować radiowęzeł

zapowiedziało, bo nie słyszało ubiegłorocznych, niezbyt udanych prób;]
  • «ಇγﻯթαղἵαטαಇ»

te.. ja jestem z 1D i wiem, że my damy sobie radę, jeśli tylko rzeczywiście będziemy tego chcieli :)
    naprawdę jesteśmy zdolni do wszystkiego.. (..)
    ;)
  • borek

Twoi koledzy byli bardzo zaskoczeni naszym śmiechem podczas tej ankiety, widać, że nie wiedzą, co ich czeka; ] Ale powodzenia.
  • Grajson

punkt dla Borka! :-D
  • Anonim

przyjmuje zakłady ile wytrzymaja!;D
  • «ಇγﻯթαղἵαטαಇ»

jeśli długo nie wytrzymają oznacza to tylko, że aż tak im na tym nie zależy
    ;)

i tak nie każdy chce ten radiowęzeł, a niektórzy wręcz boją się, co będzie puszczane, skoro zajmować tym się mają konkretni nasi chłopcy^^
  • Grajson

Aż takiej reklamy nie musisz robić naszej klasie, hmm?:)
  • «ಇγﻯթαղἵαטαಇ»

dobrze, dobrze Grajsonie
    :)
  • Anonim

Co do muzyki na przerwach - veto!

Na korytarzu i tak jest hałas, a jeżeli nie ma muzyki, to jego poziom zazwyczaj da się tolerować, łatwiej zebrać myśli i nie trzeba zastanawiać się jaka muzyka będzie komu pasować.
  • Anonim

Ja rowniez jestem przeciw. I tak jest na przerwach glosno, to by jeszcze pogorszylo sprawe. Chyba, ze muzyka bylaby puszczana ciszej. Bo w zeszlym roku to ten rock'n'roll wszystko zagluszal; )
  • Anonim

ja tylko dodam, ze bardzo czest spr przedluzaja sie na czas przer... co wiecej wielu ludzi powtarza jeszcze przed lekcja, a nie wspomne juz o ludziach, ktorzy chca zwyczajnie sobie porozmawiac, więc jeżeli komus brakuje na przerwach muzyki to polecam odtwarzacze mp3 i inne;)
  • «ಇγﻯթαղἵαטαಇ»

dobra uwaga
  • the catcher in the rye

Czy są już jakieś oficjalne postanowienia? Jak przedstawiają się wyniki ankiety?
  • 1
  • 2
| |

II LO im S. Batorego - dla wszystkich zwiazanych w jakikolwiek sposób z tą szkoła

II Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Stefana Batorego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)