II LO w Wawie (Batory) [2042]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ada

Chętnie sprzedam podręczniki:

1. Fizyka dla szkół ponadgimnazjalnych zakres podstawowy, Fiałkowska, Fiałkowski, Sagnowska, ZamKor, Kraków 2006 5 zł
    2. Chemia organiczna, zakres podstawowy, Litwin, Styka-Wlazło, Szymońska, nowa era, Warszawa 2007 13 zł
    3. Geografia , zakres podstawowy, Kop, Kucharska, Szkurłat, Wyd. Szk. PWN, Warszawa 2007 14 zł
    4. Język angielski, poziom rozszerzony, Gąsiorkiewicz-Kozłowska, Kowalska, wyd. szk. Omega, Kraków 2008, komplet-arkusze egzaminacyjne oraz zadania/testy 20zł

kontakt: pannaadrianna@gmail.com
  • Francoss

Zapraszam na korepetycje/kursy/konwersacje z języka hiszpańskiego.
    Jestem studentem IV roku Szkoły Głównej Handlowej. Mieszkałem 9 lat w Madrycie uczęszczając do hiszpańskiej szkoły. Posiadam egzamin resortowy Ministerstwa Spraw Zagranicznych z języka hiszpańskiego zdany na ocenę bardzo dobrą. Pomogę w rozwiązaniu problemów gramatycznych i językowych. Zainteresowanym wyjazdem do Hiszpanii udzielę praktycznych wskazówek.

W przypadku kursów, program jest elastyczny - dostosowujący się do bieżących potrzeb ucznia.

Kontakt i cennik znajdują się na załączonej ulotce.

Pozdrawiam

Franciszek Biały
  • Andrzej

MATEMATYKA// STUDENT MATEMATYKI/ / WARSZAWA, PIASTÓW, PRUSZKÓW

Jestem studentem III roku Matematyki na Uniwersytecie Warszawskim i od dwóch lat udzielam korepetycji z matematyki. Maturę z matematyki zdałem w 2009 roku na 92% na poziomie rozszerzonym. Udzielę korepetycji z:

MATEMATYKI:

- liceum
    - przygotowanie do matury z matematyki na poziomie podstawowym i rozszerzonym
    - studia: analiza matematyczna, algebra, rachunek prawdopodobieństwa

W zeszłym roku przygotowałem dwie dziewczyny do matury z matematyki. Jedna z nich zdała maturę rozszerzoną na 82% i ponad 90% z podstawy, a druga zdała podstawową na 74% ( rozszerzenia nie zdawała). Poza tym pomogłem także jednemu chłopakowi zdać matematykę, który miał z niej "zagrożenie" w technikum. Od roku przygotowuję też jedną osobę do tegorocznej matury.

Na korepetycjach najpierw przypominam ( lub wprowadzam od nowa jeśli trzeba) teorię, czyli najważniejsze zagadnienia z danego działu wraz z przykładami. Potem przechodzimy do rozwiązywania zadań, bo właśnie na tym polega matura z matematyki i sprawdziany w większości szkół.

Tłumaczę w prosty i zrozumiały sposób w przyjaznej atmosferze. Podczas korepetycji obowiązuje u mnie zasada: " jeśli czegoś nie rozumiesz, to od razu mów ". Pozwala to moim uczniom wynieść jak najwięcej z korepetycji i bardzo dobrze opanować omawiany materiał.

Egzamin maturalny z matematyki jest dosyć prosty, bo większość zadań jest schematyczna. Dlatego jeśli nauczysz się schematów rozwiązywania zadań i zrobisz ich odpowiednią ilość, to zdasz z bardzo dobrym wynikiem!

Korepetycji udzielam na terenie Warszawy, Piastowa i Pruszkowa.

Cena: do uzgodnienia

Pozdrawiam i życzę sukcesów w nauce
    Andrzej

Kontakt:

tel.: 535 863 665
    e-mail: korki.matma.waw@gmail.com
    gg: 38072777

• Anonim

Chętnie kupię podręcznik do geografii:

Geografia na Czasie
    Geografia fizyczna świata i Polski
    zakres podstawowy
    wydawnictwo szkolne PWN
  • Paskwalina

Sprzedam:

a) podręczniki

*H.Manikowska, "Historia dla maturzysty - średniowiecze (kl.I)", PWN

*A.Radziwił, W.Roszkowski, "Historia dla maturzysty - wiek XX (kl.III)", PWN

*Z.Majchrowski, K.Mrowcewicz, D.Sitarski, "Człowiek - twórca kultury"

b) pomoce do matury

*Grondas Marek, Żmijski Janusz, "Maturalnie, że zdasz. WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE. Zakresy podstawowy i rozszerzony. Zadania, Testy, Arkusze egzaminacyjne"

*Krajka Jarosław, Mizak Marcin, "Maturalnie, że zdasz. JĘZYK ANGIELSKI. Zakresy podstawowy i rozszerzony. Zestawy i arkusze egzaminacyjne, Testy do słuchania, Przykłady wypowiedzi pisemnych + CD"

*Leszczyński Piotr, Snarski Tomasz, "Wiedza o społeczeństwie Vademecum maturalne 2008 + CD".

*Jacek Derek, Wojciech Kaute, "Słownik myśli społeczno-politycznej", ParkEdukacja.

*Piotr Czerwiński, "Vademecum. Historia. Liceum, technikum", cz. 1 i 2, GREG.

*Małgorzata Ciejka, "Historia. Zagadnienia maturalne", Wydawnictwo Szkolne OMEGA

*Danuta Kin, Adam Krasicki, Monika Ostrowska-Polak, "Język niemiecki. Matura na 100%", PWN

Odbiór na terenie Grójca.

Zainteresowanych proszę o kontakt pod mailem: demon.huntress89@gmail.com (sprawdzam codziennie).
  • Anonim

Korki z chemii.

Studentka V roku Biotechnologii, absolwentka biol-chem-fizu w Batorym, uczennica p. Zapendowskiej udzieli korepetycji z chemii (liceum i gimnazjum).
    Zapraszam wszystkie biedne duszyczki, które czują się zagubione w natłoku chemicznych informacji; )
    Kontakt na priva, mail: happy_berry@wp.pl lub gg: 1941366
    Cena 30zł/h.
    Spotkania możliwe u mnie (Ursynów), w domu ucznia lub na mieście.

Pozdrawiam :)
  • Czopinder

Jestem absolwentem wydziału Mechatroniki Politechniki Warszawskiej.

Mam doświadczenie w pracy z dziećmi zdobywane od 7 lat jako wychowawca kolonijny, trener karate oraz korepetytor.

Oferuje wszelką pomoc (przygotowanie do matury, klasówek, pomoc przy zrobieniu zadań, współpraca stała jak i jednorazowa, od podstawówki do liceum) z matematyki i fizyki.

Spotkania odbywają się w przyjaznej atmosferze u mnie w domu na Woli (blisko centrum) bądź w domu ucznia.

Cena to ok. 50zł w zależności od miejsca zajęć.

Zapraszam dzieci i młodzież w każdym wieku.

Zainteresowanych proszę o kontakt:
    -gg: 9013060
    -tel.: 512492106
| |

II LO im S. Batorego - dla wszystkich zwiazanych w jakikolwiek sposób z tą szkoła

II Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Stefana Batorego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)