-
Ada
Chętnie sprzedam podręczniki:
1. Fizyka dla szkół ponadgimnazjalnych zakres podstawowy, Fiałkowska, Fiałkowski, Sagnowska, ZamKor, Kraków 2006 5 zł
2. Chemia organiczna, zakres podstawowy, Litwin, Styka-Wlazło, Szymońska, nowa era, Warszawa 2007 13 zł
3. Geografia , zakres podstawowy, Kop, Kucharska, Szkurłat, Wyd. Szk. PWN, Warszawa 2007 14 zł
4. Język angielski, poziom rozszerzony, Gąsiorkiewicz-Kozłowska, Kowalska, wyd. szk. Omega, Kraków 2008, komplet-arkusze egzaminacyjne oraz zadania/testy 20zł
kontakt: pannaadrianna@gmail.com -
Francoss
Zapraszam na korepetycje/kursy/konwersacje z języka hiszpańskiego.
Jestem studentem IV roku Szkoły Głównej Handlowej. Mieszkałem 9 lat w Madrycie uczęszczając do hiszpańskiej szkoły. Posiadam egzamin resortowy Ministerstwa Spraw Zagranicznych z języka hiszpańskiego zdany na ocenę bardzo dobrą. Pomogę w rozwiązaniu problemów gramatycznych i językowych. Zainteresowanym wyjazdem do Hiszpanii udzielę praktycznych wskazówek.
W przypadku kursów, program jest elastyczny - dostosowujący się do bieżących potrzeb ucznia.
Kontakt i cennik znajdują się na załączonej ulotce.
Pozdrawiam
Franciszek Biały -
Andrzej
MATEMATYKA// STUDENT MATEMATYKI/ / WARSZAWA, PIASTÓW, PRUSZKÓW
Jestem studentem III roku Matematyki na Uniwersytecie Warszawskim i od dwóch lat udzielam korepetycji z matematyki. Maturę z matematyki zdałem w 2009 roku na 92% na poziomie rozszerzonym. Udzielę korepetycji z:
MATEMATYKI:
- liceum
- przygotowanie do matury z matematyki na poziomie podstawowym i rozszerzonym
- studia: analiza matematyczna, algebra, rachunek prawdopodobieństwa
W zeszłym roku przygotowałem dwie dziewczyny do matury z matematyki. Jedna z nich zdała maturę rozszerzoną na 82% i ponad 90% z podstawy, a druga zdała podstawową na 74% ( rozszerzenia nie zdawała). Poza tym pomogłem także jednemu chłopakowi zdać matematykę, który miał z niej "zagrożenie" w technikum. Od roku przygotowuję też jedną osobę do tegorocznej matury.
Na korepetycjach najpierw przypominam ( lub wprowadzam od nowa jeśli trzeba) teorię, czyli najważniejsze zagadnienia z danego działu wraz z przykładami. Potem przechodzimy do rozwiązywania zadań, bo właśnie na tym polega matura z matematyki i sprawdziany w większości szkół.
Tłumaczę w prosty i zrozumiały sposób w przyjaznej atmosferze. Podczas korepetycji obowiązuje u mnie zasada: " jeśli czegoś nie rozumiesz, to od razu mów ". Pozwala to moim uczniom wynieść jak najwięcej z korepetycji i bardzo dobrze opanować omawiany materiał.
Egzamin maturalny z matematyki jest dosyć prosty, bo większość zadań jest schematyczna. Dlatego jeśli nauczysz się schematów rozwiązywania zadań i zrobisz ich odpowiednią ilość, to zdasz z bardzo dobrym wynikiem!
Korepetycji udzielam na terenie Warszawy, Piastowa i Pruszkowa.
Cena: do uzgodnienia
Pozdrawiam i życzę sukcesów w nauce
Andrzej
Kontakt:
tel.: 535 863 665
e-mail: korki.matma.waw@gmail.com
gg: 38072777
-
Anonim
Chętnie kupię podręcznik do geografii:
Geografia na Czasie
Geografia fizyczna świata i Polski
zakres podstawowy
wydawnictwo szkolne PWN -
-
Paskwalina
Sprzedam:
a) podręczniki
*H.Manikowska, "Historia dla maturzysty - średniowiecze (kl.I)", PWN
*A.Radziwił, W.Roszkowski, "Historia dla maturzysty - wiek XX (kl.III)", PWN
*Z.Majchrowski, K.Mrowcewicz, D.Sitarski, "Człowiek - twórca kultury"
b) pomoce do matury
*Grondas Marek, Żmijski Janusz, "Maturalnie, że zdasz. WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE. Zakresy podstawowy i rozszerzony. Zadania, Testy, Arkusze egzaminacyjne"
*Krajka Jarosław, Mizak Marcin, "Maturalnie, że zdasz. JĘZYK ANGIELSKI. Zakresy podstawowy i rozszerzony. Zestawy i arkusze egzaminacyjne, Testy do słuchania, Przykłady wypowiedzi pisemnych + CD"
*Leszczyński Piotr, Snarski Tomasz, "Wiedza o społeczeństwie Vademecum maturalne 2008 + CD".
*Jacek Derek, Wojciech Kaute, "Słownik myśli społeczno-politycznej", ParkEdukacja.
*Piotr Czerwiński, "Vademecum. Historia. Liceum, technikum", cz. 1 i 2, GREG.
*Małgorzata Ciejka, "Historia. Zagadnienia maturalne", Wydawnictwo Szkolne OMEGA
*Danuta Kin, Adam Krasicki, Monika Ostrowska-Polak, "Język niemiecki. Matura na 100%", PWN
Odbiór na terenie Grójca.
Zainteresowanych proszę o kontakt pod mailem: demon.huntress89@gmail.com (sprawdzam codziennie). -
Anonim
Korki z chemii.
Studentka V roku Biotechnologii, absolwentka biol-chem-fizu w Batorym, uczennica p. Zapendowskiej udzieli korepetycji z chemii (liceum i gimnazjum).
Zapraszam wszystkie biedne duszyczki, które czują się zagubione w natłoku chemicznych informacji; )
Kontakt na priva, mail: happy_berry@wp.pl lub gg: 1941366
Cena 30zł/h.
Spotkania możliwe u mnie (Ursynów), w domu ucznia lub na mieście.
Pozdrawiam :) -
Czopinder
Jestem absolwentem wydziału Mechatroniki Politechniki Warszawskiej.
Mam doświadczenie w pracy z dziećmi zdobywane od 7 lat jako wychowawca kolonijny, trener karate oraz korepetytor.
Oferuje wszelką pomoc (przygotowanie do matury, klasówek, pomoc przy zrobieniu zadań, współpraca stała jak i jednorazowa, od podstawówki do liceum) z matematyki i fizyki.
Spotkania odbywają się w przyjaznej atmosferze u mnie w domu na Woli (blisko centrum) bądź w domu ucznia.
Cena to ok. 50zł w zależności od miejsca zajęć.
Zapraszam dzieci i młodzież w każdym wieku.
Zainteresowanych proszę o kontakt:
-gg: 9013060
-tel.: 512492106