-
Kwar.
Tu umieszczajcie wszystkie oferty kupna/sprzedaży podręczników i książek różnej maści, ogłoszenia korepetytorów i inne tego typu rzeczy. Temat czysto informacyjny, bez żadnych rozmów i dyskusji; ) -
agnieszka
Liceum:
1. J.Angielski MATURA COMPANION egzamin ustny i pisemny poziom rozszerzony + płyta CD 40PLN
2. J.Angielski MATURA COMPANION struktury leksykalno - gramatyczne poziom rozszerzony 40PLN
3. J.Polski BARWY EPOK, Bobiński, Kołcz, wyd. WSiP 25PLN
4. WOS zakres podstawowy, K.A.Wojtaszczyk, WSiP 20PLN
5. GEOGRAFIA cz.1 i 2 zakres podstawowy, Kop. Kucharska, Szkurłat, PWN 20PLN/sztuka
6. MATEMATYKA podręcznik do lic i tech + zb.zadań klasa III część 1, Kłaczkow, Kurczab, Świda, Oficyna Edukacyjna 20PLN+15PLN
7. WOK CZŁOWIEK- TWÓRCA KULTURY, Majchrowski, Mrowcewicz, Sitarski, Szwarcman, wyd. Stentor 20PLN
8. Historia I cz. 1,2 i II cz. 1,2; M. Gładysz, Gdańskie wydawnictwo oświatowe 20PLN/sztuka
Gimnazjum:
1. Geografia PLANETA 1+niezbędnik, 2, 3, wyd. Rożak 15PLN/sztuka
2. WOS I, II, III, Kuczołek, Ura, wyd. Żak 10PLN/sztuka
Wszystkie książki są w bardzo dobrym stanie!!!
Dostawa do szkoły -GRATIS :) -
.::iza::.
mam do sprzedania cały segregator nottek z biochemii ok 3tys stron; -) z rozszerzonego profilu biol-chem w Batorym z zajęć z prof Zapędowską (chyba to samo na kursach sikory mówiła); -) czytelne, ładne i posegregowane datami, polecam...ja w każdym razie świetnie na nich maturkę zdałam... 70zł
kontakt na priv -
Marta W
Studentka V roku farmacji udzieli korepetycji z chemii lub biologii i przygotuje do matury : podstawowej/ rozszerzonej, egzaminów na studia a także pomoże w przygotowaniach do poprawek.
Posiadam 5 letnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji, zapewniam niezbędne na zajęciach pomoce naukowe: kserówki, zbiory zadań, na życzenie ucznia pożyczam też podręczniki.
Dojeżdżam do domu ucznia.
Zapraszam -
-
Wojtek
Profesjonalne korepetycje z CHEMII.
Specjalizuję się w przygotowywaniu do rozszerzonej matury z chemii, głównie kandydatów na medycynę, stomatologię i farmację. Uczę z sukcesami od wielu lat. Moi uczniowie osiągają bardzo dobre wyniki, dzięki czemu wielu z nich studiuje obecnie na WUM. Jestem studentem V roku farmacji.
Zapraszam od początku września uczniów 3 klasy LO, chcących zdawać rozszerzoną maturę z chemii.
Kontakt: coolpharm@o2.pl; gg 4260991
Pozdrawiam, Wojtek.
-
Anonim
Matura kojarzy się z ciężkim rokiem nauki, ciągłym odmawianiem sobie przyjemności i presją. Można to zmienić! Przygotowania do matury to moment aby zainteresować się szkoleniami z zakresu efektywnej nauki. Dzięki dobrze skonstruowanym notatkom, sprawnej pamięci i szybkiemu czytaniu, można znacznie ułatwić, skrócić i uprzyjemnić sobie ten czas.
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na stronę: http://www.neuronova.pl -
Aleksandra
Cześć
Mam do sprzedania kilka książek:)
Może ktoś będzie chętny
1) Komplet nowych atlasów historycznych ( do 1815r, 1815-1839, od 1939r.) 45 PLN
2) tablice historyczne 20 PLN
3) Historia Operonu cz. 3 z. rozszerzony nowa 25 PLN
4) Testy maturalne matematyka 10 PLN
5) Matematyka - podręcznik do liceów i techników klasa III cz. 1 (K. Kłaczkow, M. Kurczab, E. Świda) 20 PLN
6) Geografia społeczno ekonomiczna, z. rozszerzony, nowa matura, ( J. Kop, M. Kucharska, E. Szkurłat) 22 PLN
7) Matura z matematyki, poziom podstawowy i rozszerzony, cz. 1, A. Kiełbasa, 15 PLN
8) Matura z matematyki, poziom podstawowy i rozszerzony, cz. 2, A. Kiełbasa, 15 PLN
9) Matematyka, Vademecum Maturalne 2008, 30 PLN
10) Geografia Vademecum Maturalne 2008, 40 PLN
11) Matematyka zakres podstawowy i rozszerzony, 15 PLN
wszystkie książki są w stanie idealnym:)
Pozdrawiam -
Natalia
Hej mam na imie Natalia i chetnie poucze jezyka wloskiego. Mam certyfikat CELI3, przygotowuje sie do pracy tlumacza z jezyka wloskiego i od dwoch lat ucze prywatnie. Biore 30zl/h u mnie w domu i 40zl/h z dojazdem. Chetni niech pisza. -
Studentka UW udziela korepetycji z JĘZYKA ŁACIŃSKIEGO, przygotowuje do klasówek, poprawek wakacyjnych, olimpiady przedmiotowej, matury, pomaga w pracach domowych, tłumaczeniu tekstów i usystematyzowaniu wiedzy, sprawdza zadania i tłumaczenia, naucza od poziomu zerowego.
Dojazd do ucznia i konsultacje przez internet. TANIO!
Dysponuję ponadto dużą ilością materiałów pomocniczych, ćwiczeń i testów, które bezpłatnie kseruję i/lub przeredagowuję dostosowując do potrzeb ucznia.
kontakt:
Wiola Kowalczyk
tel.: 603510953
e-mail: vill.auringonkukka@gmail.com
gg: 1325633
lub wiadomości prywatne na gronie
-
Anonim
Witam wszystkich uczniów Liceum im. Batorego w Warszawie!
Jestem studentką V roku japonistyki.
Mój znajomy, Japończyk (native speaker) chętnie udzieli lekcji języka japońskiego na wszelkich poziomach zaawansowania (pismo, gramatyka, czytanie, mówienie). Możliwe również przygotowania do egzaminów na certyfikat znajomości języka japońskiego - Nihongo Noryoku Shiken, oraz zajęcia wyłącznie konwersacyjne.
Zajęcia odbywają się w Warszawie, Śródmieście.
Cena: do uzgodnienia z zależności od poziomu i trybu nauczania.
kontakt: Małgorzata Citko lub Ryo Hiraga: mcitko@gmail.com,
tel.: 503 090 017
Serdecznie zapraszamy :) -
SkyMaja
A ja mam SKRYPT Z CHEMII W PLIKU PDF.
Jest to skrypt mojej własnej roboty napisany na podstawie moich zeszytów z liceum, które prowadziłam na tyle starannie, że ani przygotowując się do klasówek, ani do matury nie musiałam korzystać z podręczników, bo wszystkie potrzebne wiadomości miałam w zeszycie. Rozszerzoną maturę napisałam na tyle dobrze, że bez problemu dostałam się na dzienną Biotechnologię na Uniwersytecie Warszawskim. Skrypt ma 66 stron i myślę, że jeśli chodzi o wiedzę, która jest potrzebna do napisania z dobrym wynikiem rozszerzonej matury, to zawiera on wszystko, co potrzebne. Starałam się, żeby wszystko było tam wytłumaczone jak najprościej :) Mimo że pisałam go przede wszystkim z myślą o maturzystach, może być przydatny również dla pozostałych licealistów do powtórki i usystematyzowania wiedzy przed klasówkami.
Skrypt kosztuje 15 zł i po przelaniu tej kwoty na konto, wysyłam go na maila w pliku pdf.
Podaję linka do aukcji na swistak.pl gdzie wystawiłam ten skrypt:
http://www.swistak.pl/a4381739,Skry...
Rejestracja na Świstaku jest łatwa i szybka, ale jeśli komuś nie chce się rejestrować, mogę sprzedać też poza aukcją. -
Pati
Lepiej przygotujecie się robiąć zadanka:P a ja akurat mam co nieco do sprzedania;)TANIO nowiutkie zbiory zadań, arkuszy maturalnych i repetytotia z matematyki, geografii i języka polskiego. W ofercie,
GEGRAFIA:
• Matura na 100%, PWN
• Testy dla maturzysty, Operon
• Ćwiczenia z mapą, PWN
• Zbiór zadań. Polska i świat, Żak
MATEMATYKA:
• Matura na 100%, PWN
• Testy dla maturzysty, Operon
• Matematyka z Sensem. Zbiór zadań, Sens
• Matematyka. Próbne arkusze maturalne, Oficyna edukacyjna K. Pazdro
• Matura NOWA. Kompletne arkusze egzaminacyjne, wyd. Greg
JĘZYK POLSKI:
• Repetytorium maturzysty, wyd. Greg
Negocjacje na privie
ZAPRASZAM DO ZAKUPÓW;)
-
Ada
SPRZEDAM:
1. Kop J., Kucharska M., Szkurłat E., GEOGRAFIA CZ. 1, podręcznik cz. 2, zakres podstawowy, Wydawnictwo Szkolne PWN, Warszawa 2007 – 14zł
2. Kłaczkow K., Kurczab M., Świda E., MATEMATYKA. Zbiór zadań do liceów i techników klasa II, zakres podstawowy i rozszerzony, Oficyna Edukacyjna K. Pazdro, Warszawa 2006 – 10 zł
3. Kłaczkow K., Kurczab M., Świda E., MATEMATYKA. Podręcznik do liceów i techników klasa II, zakres podstawowy i rozszerzony, Oficyna Edukacyjna K. Pazdro, Warszawa 2003 – 14zł
4. Kłaczkow K., Kurczab M., Świda E., MATEMATYKA. Zbiór zadań do liceów i techników klasa III, zakres podstawowy i rozszerzony, Oficyna Edukacyjna K. Pazdro, Warszawa 2007 – 10zł
5. Kłaczkow K., Kurczab M., Świda E., MATEMATYKA. Zbiór zadań do liceów i techników klasa III, zakres podstawowy i rozszerzony cz. 1, Oficyna Edukacyjna K. Pazdro, Warszawa 2004 – 8zł
6. Pazdro K. M., ZBIÓR ZADAŃ Z CHEMII DO SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH, zakres podstawowy, Oficyna Edukacyjna K. Pazdro, Warszawa 2004 – 14zł
7. Fiałkowska M., Fijałkowski K., Sagnowska B., FIZYKA DLA SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH, ZamKor, Kraków 2006 – 8zł
8. Litwin M., Styka-Wlazło Sz., Szymańska J., CHEMIA ORGANICZNA, Kształcenie w zakresie podstawowym, Nowa Era, Warszawa 2007 – 15zł + CD
9. Litwin M., Styka-Wlazło Sz., Szymańska J., CHEMIA OGÓLNA I NIEORGANICZNA, Kształcenie ogólne w zakresie podstawowym, Nowa Era, Warszawa 2002 – 10zł
10. Łuniewska K., Tworek U., Wąsik Z., ALLES KLAR, Podręcznik z ćwiczeniami, zakres podstawowy 2b, WSiP, Warszawa 2003 – 15zł
Więcje informacji na privie.
Pozdraiwiam :) -
Maciej?
podręczniki podręczniki! dużo podręczników sprzedam!
chcesz wiedzieć więcej, bo jesteś zainteresowany, pisz. kontakt w profilu. -
Głupia Józka
Jestem studentką V roku Social Psychology i chętnie nauczę Cię angielskiego. Zapewniam materiały na każdą lekcję. Mam opracowany system nauki- dopasowuję się jednak do poziomu, zainteresowań i potrzeb ucznia. Posiadam wieloletnie doświadczenie w nauczaniu angielskiego, co sprawia, że moi uczniowie osiągają stawiane sobie cele. Jestem wymagająca i rzetelna oraz bardzo kontaktowa :)
Dla osób osób w duecie zniżka :)
Chcesz dobrze opanować gramatykę, poćwiczyć pisanie czy też konwersacje?
Zapraszam serdecznie! :) -
Gonia M.
BIOLOGIA:
-Biologia 1-Balerstet, Lewiński, Prokop, Sabath, Skirmutt , Podr. Zakres roz., OPERON 2005
-Biologia 2-Holak, Lewiński, Łaszczyca, Skirmuntt, Walkiewicz- Zakres Roz. Podr. 2 OPERON 2005
CHEMIA:
-Chemia 2- Hejwowska, Marcinowski, Staluszk- Zakres Roz. Organiczna, OPERON 2003
-Chemia Ogólna I Nieorganiczna Zakres Podst.- M. Litwin, Sz. Styka-wlazło, J. Szymońsk- nowa era 2002
-Chemia Podr. I Zbiór Zadań W Jednym 1 Zakres Roz. - Hassa, Mrzigod, Sułkowski - wyd. M. ROŻAK 2002
WOS:
-WOS rozszerz.- sop oświatowiec toruń -Maj, Stachurska-maj, Zając
WOK:
-wyd. STENTOR- Człowiek- Twórca Kultury. Zakres Podst. I Roz.- Z. Majchrowski, K. Mrowcewicz P. Sitarski, D. Szwarcman 2003
FIZYKA:
-ZamKor - Jadwiga Salach- Fizyka Dla Szkół Ponadgimnazjalnych Kurs Podst. Z Elementami Kursu Roz. Koniecznymi Do Podjęcia Studiów Technicznych I Przyrodniczych 2005
-ZamKor- Mroszczyk Salach- Zbiór Zadań Z Fizyki, Kurs Podst. Z Elementami Kursu Roz. Koniecznymi Do Podjęcia Studiów Przyrodniczych 1 2005
-ZamKor- Mroszczyk Salach-Zbiór Zadań Z Fizyki Kurs Podstawowy Z Elementami Kursu Rozszerzonego 2006
-OPERON- Piotr Walczak Grzegorz Wojewoda - Fizyka I Astronomia, Podr. Zakres Podstawowy 2003
-PWN- Marcin Kozielski- Fizyka I Astronomia Tom 1 zakres podst. i roz. 2005
- OPERON- Lech Falandysz- Fizyka I Astronomia, Zbiór Zadań, Zakres Podst., Z Komentarzami I Odpowiedziami 2002
-DEBIT- Krzysztof Chyła- Fizyka Zbiór Zadań Testowych Dla Uczniów Szkół Srednich- 1999
GEOGRAFIA:
-wyd. ŻAK -Ewa Szulc-dabrowiecka, Roman Domachowski -Geografia, Człowiek I Jego Działalność Zakres Rozszerzony Cz.3 -2005
-PWN- Kop, Kucharska, Szkurłat- Geografia Podręcznik Zakres Podstawowy 2002
HISTORIA:
-NowaEra- Robert Śniegocki- Historia Od Kongresu Wiedeńskiego Do I Wojny Światowej 2 Cz. 2 2005
-NowaEra - Marek Kamiński Robert Śniegocki- Historia Od Renesansu Do Czasów Napoleońskich Zakres Rozszerzony 2003
-Demart- Elżbieta Olczak- Historia Zeszyt Do Ćiwiczeń Na Mapach Konturowych
MATEMATYKA:
-OficynaEdukacyjna- Kłaczkow Kurczab Świda- Matematyka Zakres Podst. I Roz., Podr. kl. 1 2002
-OficynaEdukacyjna- Kłaczkow Kurczab Świda- Matematyka, Zbiór Zadań, Zakres Podst. I Roz. 2002
-Gdańskie Wyd. Oświatowe-Dobrowolska, Karpiński, Lech Matematyka Z Plusem Klasa 2 Zakres Podst. Z Roz. 2003
-Gdańskie Wyd. Oświatowe-Dobrowolska, Karpiński, Lech Matematyka Z Plusem Klasa 3 zakr.podst. 2005
JĘZYK POLSKI:
-GdańskieWyd.Ośw. - Rosiek, Grześkowiak, Nawrocka, Oleksowicz- Między Tekstami, Cz2 Renesans. Barok. Oświecenie 2004
-GdańskeWyd.Ośw.-Rosiek Majchrowski- Między Tekstami. Część 5 Wiek Xx. Współczesność 2005
-STENTOR-Jacek Kopciński- Przeszłość To Dziś. III Klasa 2006
-STENTOR-Aleksander Nawarecki, Dorota Siwicka- Przeszłość To Dziś. II Klasa Część I 2003
DLA MATURZYSTÓW:
-WOS-Janusz Micuń- Testy i arkusze egzaminacyjne 2005
-HISTORIA- Anna Swęda- Testy Z Historii. Historii Kościoła I Wos Dla Maturzystów I Kandydatów Na Studia 2004
JĘZYK ANGIELSKI:
-ENTERPRISE PLUS Pre-Intermediate wyd. Express Publishing Virgina Evans, Jenny Dooley Student's Book i workbook
-MATRIX New Matura Upper-intermediate plus wyd. OXFORD Kathy Gude Student's book
-new OPPORTNITIES kurs przygotowawczy do matury pre-intermediate wyd. LONGMAN P. Reily M. Dean, A. Sikorzyńska, H. Mrozowska Matura Powerbook
-newHEADWAY the new edition wyd. OXFORD Intermediate Liz & John Soars Student's book, Matura workbook
-newHEADWAY wyd. OXFORD Intermediate Student's Book Liz & John Soars
Sprzedam tanio. Więcej info priv lub gg: 4583530 -
Szynkers
Mam do sprzedania książkę do IB do
Theory Of knowledge
Nicholasa Alchina
second edition
stand bardzo dobry
nowa kosztuje ok. 120, a jest obowiązkowa, więc i tak musisz ją kupić
moja cena: 69 zł
kontakt na mail: adam_kietlinski@wp.pl -
smerfetka
SPRZEDAM!!!!!
FIZYKA - poz podst i roz.
1. PODRECZNIK „Wybieram fizyke” poz rozsz, wyd. ZAMKOR cz.2 i 3 – osobno po 15zl, razem 25zl
2. PUNKT PO PUNKCIE OPRACOWANY ZAKRES WYMAGAN do matury z fizyki podstawowej (na podstawie standartow wymagan OKE na rok 2009) plus kilka co dziwniejszych wiadomosci które się pojawialy w pytaniach na maturach z lat poprzednich (np. o radioteleskopie czy reaktorze jadrowym)– czyli wszystko co trzeba umiec do matury z fizyki podstawowej w pigulce; zeszyt A5, 106 stron – 15zl
3. bardzo przejrzyste, kolorowe i przystępne NOTATKI Z KORKOW z fizyki, wszystko swietnie wyjasnione – do matury podstawowej i rozszerzonej. Opracowane dzialy: magnetyzm (pole zmienne i jednorodne), sprężynki, fale, optyka, ruch obrotowy bryly sztywnej, atomy, prad elektryczny, elektrostatyka, transformacja Galileusza i Lorentza, rzuty i spadki, prad przemienny plus opracowane coponiektore trudniejsze pytania z matur (z którymi ja mialam problem) – 15zl
4. zadania do poszczegolnych zagadnien ze standartow wymagan, poziom podst i rozszerzony wyd. OPERON – bardzo przydatna ksiazka z typowymi maturalnymi zadaniami, polecam! – 25zl
5. repetytorium „wiesz, ze umiesz” wyd. WSIP – 15zl
6. repetytorium maturzysty, poz podst i rozs, A. Nawrot, wyd. GREG – opracowane wg. Standartow wymagan – 15zl
7. repetytorium od A do Z, A. Wasiak, wyd. KRAM plus ksiazka z pytaniami testowymi do tegoz repetytorium GRATIS!!! – 15zl
8. repetytorium z zadaniami cz. I, II i III, wyd. GREG – osobno po 5zl, razem 10zl
9. vademecum wyd. GREG – 15zl
10. podstawy fizyki, A. PERSONA, wyd. MEDYK – 20zl
11. poradnik licealisty, wyd. KRAM – 15zl
12. testy, zadania i pytania„maturalnie ze zdasz”, poz podst i rozsz, wyd. WSIP – 15zl
13. zbior zadan, Halliday, Resnick, Walker, wyd. PWN – 30zl
14. zbior zadan maturalnych “matura na 100%”, wyd. PWN, z plyta CD z testami – 15zl
15. „Zbior prostych zadan z fizyki” K. Chyla, wyd. ZAMKOR – 15zl
16. Zestawy zadan przygotowujących do matury i do egzaminow na studia, wyd. WIDEOGRAF – 5zl
17. Zbior zadan MENDLA, t. I, II, III; bardzo przydatne i przerabiane we wszystkich klasach matfiz i biolchem – każdy po 10zl, razem 25zl
18. Stary zbior zadan MENDLA dla kl 2 (grawitacja, elektrostatyka, prad staly, magnetyzm) – 5zl
19. Zbior zadan z repetytorium cz 2, wyd. ZAMKOR – 15zl
20. M. Janike, zbior zadan kl 1 LO – 5zl
21. Zbior zadan W. DABBROWSKI, J. LIPSZYC wyd WSIP
22. Wybor testow, zestawy zadan otwartych i zamknietych wyd. MEDYK t. I i II; osobno po 25zl, razem 40zl
23. Arkusze egzaminacyjne matura 2009, poziom podst i rozsz, wyd OMEGA – 15zl”notatki z lekcji – grawitacja, elektrostatyka, prad elektryczny staly, elektromagnetyzm” J. Kopecki, wyd. OMEGA
24. C. Koneczny „Ruch i sily poz rozsz, zadania” – 5zl
25. C. Koneczny „Oddzialywania w przyrodzie poz podst, zadania” – 5zl
26. Probne matury z roznych OKE, pierwsza matura z maja 2005r., poz podst i Roz; bardzo przydatne!!! – 15zl
27. Sprawdziany i arkusze egzaminacyjne poz podst i Roz; przydatna choc opasla ksiega (A4, 388 stron) – 30zl
stan ksiazek bardzo dobry
Chetnych proszę o podanie na priv wybranych numerow książek
UWAGA! Do zamowionych min 3 pozycji dorzucam ! GRATIS MATERIALY Z SIKORY ! z fizyki poz podst i roz
-
smerfetka
SPRZEDAM!!!
CHEMIA roz
CHEMIA:
1. „Chemia od A do Z” – repetytorium wyd. KRAM plus ksiazka z pytaniami testowymi do tegoz repetytorium GRATIS!!! – 15zl
2. Vademecum maturalne OPERONu – 20zl
3. Repetytorium A. PERSONA, wyd.. MEDYK; tom I i II – osobno po 20zl, razem: 35zl plus wybor testow do tegoz repetytorium gratis!
4. Repetytorium System Madrego Szukania – 5zl
5. Repetytorium wyd. GREG z minisciaga cz. 1 – 5zl
6. K. PAZDRO zbior, poz rozszerzony; obowiazkowy zbior u pani Zapedowskiej – 10zl
7. D. WITOWSKI, zbior zadan t. 1 i 2; oba tomy zawieraja niespełna 2400 zadan a przerobienie ich wszystkich to gwarancja matury na min. 90%!!! – bardzo przydatna ksiazka, wiem to z wlasnego doswiadczenia – osobno po 20zl, razem 30zl
8. Zbior zadan z serii szkola XXI wyd. OPERON – uwaga! Min. Z tej książki korzysta p. Zapedowska i nieraz daje na klasowkach co trudniejsze pytania przepisane wlasnie z niej!!!; t. 2 i 3 – osobno po 15zl, razem 20zl
9. Cwiczenia k. PAZDRO cz 2 – 5zl
10. Nowa matura – arkusze egzaminacyjne, wyd. GREG – 10zl
11. Twoja matura – testy, B. Ostrowska, wyd. Piątek Trzynastego – 10zl
12. B. KALUZA, Arkusze egzaminacyjne, wyd. ZAK – 5zl
13. Matura na 100%, testy maturzysty, wyd. PWN – 5zl
14. Chemia matura – oryginalne arkuszez lat 2003-2009, wyd GREG, trzy ksiazki – 10zl
15. „nauka bez tajemnic” – nowa matura, zadania, wyd. Park Edukacja (opasly tomik 320 s.) – 10zl
16. ”z nami zdasz” – zbior pytan – 5zl
17. arkusze egzaminacyjne matura 2007 wyd. OMEGA – 10zl
18. B. Kupis, A.Lewandowska, W. Zewald; zadania do poszczególnych działów, wyd. OMEGA – 20zl
19. K. Pazdro „Zdaj mature – sprawdziany, arkusze egzaminacyjne, standarty wymagan, poziom podst i Roz” – 15zl
20. Zestaw zadan wyd VIDEOGRAF – 5zl
21. „wybieram chemie” – zbior pytan i zadan wyd. ZAMKOR, t. 1 i 2 – po 5zl każdy
22. Zadania dla uczestnikow konkursow chemicznych, A. Rygielska – 5zl
23. Olimpiada chemiczna w roku szkolnym 2007/2008 – zadania, wymagania, spis przydatnych książek itp. – 5zl
Stan książek bardzo dobry
UWAGA! Do zamowionych min 3 pozycji dorzucam ! GRATIS MATERIALY Z SIKORY ! z chemii poz rozszerzony
-
smerfetka
SPRZEDAM!!!!
BIOLOGIA - roz
1. opracowane co trudniejsze pytania z biologii z poprzednich matur i min z testow z których p Lenart układa klasowki; ) – 266 punktow (pytan)plus 73 punkty z chemii i dwa z fizyki; w formie zeszytu A5 z miejscem na wlasne dopiski – 15zl
2. repetytorium WSIPu – 15zl
3. repetytorium maturalne Biologia od A do Z, wyd. KRAM – 10zl
4. zestaw pytan zamknietych dla licealistow i kandydatow na studia na kierunkach przyrodniczych i akademiach medycznych wyd. MEDYK; t. I i II, każdy po 20zl, razem 35zl
5. trening przed matura wyd. OMEGA, poz podst – 5zl
6. testy dla maturzysty 2008 wyd OPERON – 5zl
7. nauka bez tajemnic, zadania, wyd. Park Edukacja – 5zl
8. „matura na 100% - testy maturzysty” wyd. PWN – 5zl
9. „maturalnie ze zdasz – pytania, zadania, testy, arkusze egzaminacyjne”, wyd. WSIP; z tego min. Korzysta p. Lenart; ) – 5zl
10. „matura na 100% - arkusze maturalne, wyd PWN – 5zl
11. „Twoja matura – testy dla maturzystow i kandydatow na wyższe uczelnie” wyd. Piątek Trzynastego – 5zl
12. „matura na 100% - zbior ćwiczeń i doświadczeń”, wyd. PWN – 10zl
13. wybor testow z egzaminow wstepnych na akademie medyczna i kierunki przyrodnicze, wyd. medyk, t. I i II – osobno po 20zl, razem 30zl
14. Oryginalne arkusze egzaminacyjne z lat 2005 – 2008, poz podst i Roz, 3 ksiazki – 10zl
15. Arkusze egzaminacyjne edycja 2009, wyd. OMEGA – 10zl
16. Biologia zadania, poz podst i Roz, wyd. OMEGA – 10zl
17. Zdaj mature – sprawdziany i arkusze egzaminacyjne, poz podst i Roz – 10zl
18. Wymagania programowe z biologii, poz podst i Roz, opisy wymaganych doświadczeń – 5zl
19. Matura na 100% - zadania, wyd. PWN; z tej książki często korzysta p Lenart ; ) – 5zl
20. Biologia „Z nami zdasz” – arkusze maturalne poz podst i Roz – 5zl
21. Matura biologia – ćwiczeniowe arkusze egzaminacyjne, wyd. Adam – 5zl
Stan książek bardzo dobry
UWAGA! Do zamowionych min 3 pozycji dorzucam ! GRATIS MATERIALY Z SIKORY ! z biologii poz rozszerzony