-
Kasia
co gra najwazniejszą rolę i czy ten test z polskiego jest bardzo trudny? teorie znam ale jak to wygląda w praktyce? chodzę do trzeciej klasy i szukam dobrego LO :) -
Kubson
punkty grają najważniejszą rolę tak dla odmiany... a jeśli chodzi o test z polskiego to myślę że chodzi Ci o test gimnazjalny z polskiego. Co roku jest inny raz bardzo trudny a raz łatwy, ale to też wszystko zależy od człowieka. -
Anonim
-
Kasia
nie, chodzi mi o egzamin, który piszą kandydaci. podobno tylko z przedmiotów humanistycznych.. -
-
Kamil
-
Anonim
jeżeli ankiete można nazwać testem z przedmiotów humanistycznych to jest baaardzo trudny;] -
Kasia
tak mi znajomi powiedzieli, którzy też chcą tu zdawać :] ja jestem zielona jeśli o to chodzi, dlatego pytam..;) -
Anonim
no to nie słuchaj się ludzi, którzy chcą tu iść, tylko tych, którzy już tu są;] -
Anonim
> nie, chodzi mi o egzamin, który piszą kandydaci. podobno tylko z przedmiotów humanistycznych..
<hahaha> a to dobre! -
Anonim
Pytanie powinno brzmieć: Jak łatwo się tu dostać?
Tak łatwo, że możesz dostać się przypadkiem, zupełnie niechcący. -
white nigga
>Kasia napisała:
>nie, chodzi mi o egzamin, który piszą kandydaci. podobno
>tylko z przedmiotów humanistycznych..
to dopiero początek!
potem jest egzamin z 9 języków nowożytnych + greka i łacina, a na koniec test sprawności fizycznej (400 kilometrowy bieg po stepach mongolskich na rękach, a jeżeli do klasy humanistycznej to jeszcze musisz klaskać co 10 kroków)
-
Anonim
Zapomniałeś dodać, że jeszcze trzeba zdać egzamin z liczenia pochodnych na czas.
A z tym, że tak łatwo się tu dostać, że można trafić tutaj przez przypadek, to prawda. Jestem niestety tego przykładem. Och, ten mój nieszczęśliwy los... -
hog
>white nigga napisał
>to dopiero początek!
>potem jest egzamin z 9 języków nowożytnych + greka i
>łacina
myslisz, ze egzaminuje mr B.?:P
btw. liczebniki rafale, a nie grono okupujesz:P<rotfl>
a jesli ma byc na temat. coz. dostac sie. pewnie latwiej niz do elo-szkol pokroju hoffmanowej, czy czackiego. jak przyszedlem do pierwszej klasy, to chyba nie bylo czegos takiego jak : "wow! dostalem sie do wymarzonej ukochanej szkoly. jestem w 7dmym niebie" -
Maniakes
W tym roku jest tez dodatkowo temat zmienny "Porównanie procesów wyzwalania się Wenezueli i Filipin spod dominacji hiszpańskiej z uwzględnieniem działań kongresów narodowych, operacji wojennych oraz ówczesnej sztuki nawiązującej do tematu." -
hog
uwazaj szatanie, bo gimnazjalni adepci sie przestrasza i wypozycza wszystkie ksiazki z warszawskich bibliotek o tej tematyce i nie starczy dla ciebie^^ -
Kasia
-
Anonim
uuu
cieta riposta poszla;D
ale swoja droga uwielbiam te tematy, ktore pojawiaja sie srednio pare razy w roku, od razu poprawiaja mi humor:) -
hog
podobnie sie zapatruje na to. ale coz. 3 lata temu chyba tez tacy bylismy. dlatego podchodze do tego z daleko idaca empatia i staram sie udzielac merytorycznych, precyzyjnych informacji<Rotfl>
luz.luz -
Anonim
ja byłem taki wcześniej niż 3 lata temu nawet;] ale nie pytałem się o jakiś test. haha.
aa i jak piszesz test poziomujący z ang. to pisz jak najlepiej, bo to gówno prawda, że w A8 jest łatwo. -
brak
to akurat prawda w tajemnicy powiem, że jest pewna grupa tego języka(nie powiem jaka żeby niepsuć nie spodzianki), w której nie robi się prawie nic a już na pewno mniej niż w tych teoretycznie słabszych. W skrucie z tymi poziomami to wielka lipa, ale angielskie w Burger Kingu to bezcenne doznanie