Batorec [635]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥ M.K. ♥

czy oprocz mnie znajdzie sie ktos kto zdawal mature w tym roku albo przed albo po ?? czy znajdzie sie rowniez ktos z kim pilam wode i fajowo sie bawilam ?? odzywac sie a nie chowac!!!!!!!!
  • JJ

A czy ktoś słyszał o dinozaurach co siedzą przy komputerze???
    ;P
  • latuch

kijanki z klawiatura tez chyba nie tego
  • *Mary-Ann*

a czy to jest rocznik, który przygotowywał Pana Tadeusza dla Królowej Elżbiety?? Bo jeśli tak, to moja siostra jest tym poszukiwanym dinozaurem; )
  • JJ

A Pana Tadeusza, to przecież Mickiewicz przygotowywał! Matura '96 faktycznie młoda nie jest, ale z porównaniem ich do pokolenia Adasia Mickiewicza, to przesadziłaś.
    Poza tym winnaś wiedzieć, że do nas do LO Mickiewicz nie chodził, tylko K.K.Baczyński; )
  • *Mary-Ann*

chorera znowu nie trafiłam; )) tak to jest jak się do matury nie ryło :(

Janie, a Ty może byś się wziął za okrytozalążkowe, zamiast tu przesiadywać, co??
  • latuch

Hm, krolowa byla i Pan Tadeusz byl, ja go na pewnonie przygotowywalem, ale to niewykluczone...

a Twoja siostra w gronie?
  • ♥ M.K. ♥

ja pamietam ja !!! cale te przygotowania. pana tadeudza wystawiala klada D najwieksze kujony w moim roczniku;) w tym samym roku odwiedzil nas tez michael jackson.. to byl dobiero rok :))dawaj siostre tu do nas .. niech sie pokaze :))
  • ♥ M.K. ♥

ooo a gabi podlewska-szmidt to nawet reke podala krolowej elce;);):))
  • *Mary-Ann*

Sista teraz wyjechała, ale niebawem wraca... a kujony to rzeczywiście były straszne. Aż mdliło; )
  • Anonim

Chyba Miros kończył w tym roku szkołę... jest teraz nauczycielem od historii...
  • latuch

sliczna gabi, moja ulubienica?

krolowa musiala poczuc sie zaszczycona!

A Miros to kto? Chociaz humanow to ja nie znam, a juz na pewno nie pamietam z tamtad zadnego chlopaka...

Sorry, jednego cos pamietam, chodzil z Gabi, ale jak zdal mature z pol, to nastepnego dnia ja rzucil. kowalczyk, kowalski, jakos tak mu bylo, ale duszą na pewno mickiewicz. nie w ciemie bity w kazdym razie
  • JJ

Na pewno można powiedzieć, że z tego Kowal**** strateg genialny :) Chciałbym zobaczyć minę Gaaaby i Szanownej Pani Aleksandry w reakcji na tę wiadomość; P
  • ♥ M.K. ♥

po podaniu przez gabi reki krolowa juz nas nie odwiedzila i chyba nie ma zamiaru...i na cholere ja podawala ...:))
    co do jakiegos kowala to nie mam pojecia o kim mowa...
    ps. uwaga kabluje : prof. Kordas odwiedza sobie stronke grona <cfaniak> i notuje :))
  • Ra

droga Magdaleno K., wielki Majkel Dzekson byl w szkole rok po Elce!
    jestem tego pewna na 100%, bo Ela odwiedzila Stefka kiedy jeszcze nie chodzilam do liceum, a Majkel, kiedy bylam w pierwszej klasie
    i mam swiadkow:)

a podczas wizyty Majkela sw. pamieci Pani Irenka krzyczala do nas widzac wchodzacego M. (trzymalysmy glupie transparenty powitalne)
    "no dziewczynki, kiece w gore, majtki w dol"

tak to bylo:)
  • ♥ M.K. ♥

Szanowna Ra!
    Moze i masz racje , sprzeczac sie nie bede4 bo pamiec to ja mam dobra ale krotka:))
    co do pani irenki to bylam u niej w szpitalu na dwa dni przed smiercia...
    na pogrzebie:( lepiej nie mowie ...z absolwentow byly moze ze cztery osoby...skandal i zenada. strasznie sie na to wkurwilam ale bylo minelo nie wracajmy do tego...w kazdym badz razie ja tam lata batorego wspominam bardzo a to bardzo milo :))
  • *Mary-Ann*

Pamelka na gronie?? ZAPRASZAMY P. KORDAS DO NAS!!!!!
  • ♥ M.K. ♥

tak na serio to pamelka czyta sobie od czasu do czasu nasze bzdety smieje sie i zaprasza z opiniami na strone batorego na forum...
  • *Mary-Ann*

zawsze wiedziałam, ze ma fantazję :))
  • Anonim

ej wcale nie bylismy takimi kujonami, swego czasu chodzilem do tej klasy i jakos sie nie przemeczalem, owszem bylo kilka wyjatkow...
    A co do Jacksona to pamietam jak dzis jego goryle wlacznie z nim malo mnie w sciane nie wbili:-) Szkola przygotowala mu piekny tron na auli on zas sie wypial i wolal na tlum patrzec z balkonu nad aula, szczerzyl te swoje biale zabki i machal trupia lapka:-)
    smiesznie bylo...
  • 1
  • 2
| |

dla wszystkich, którzy kochają te stare, zacne mury na myśliwieckiej

Fotki

Miejsca grona (0)