L LO im. Ruy-Barbosy w Warszawie [1579]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

interpretujcie temat :P
  • Anonim

zero kreatywnosci ...:/
  • Михаил

no to chyba po to jest melanż żeby była dobra zabawa??
  • Anonim

Dobry melanż to był w piatek...=D
  • bari ajris

a czy potrzebna jest filozofia zeby byl melanż??:)
  • Meżda

oj bari jak ty malo wiesz! ja cie jeszcze zycia musze nauczyc... noo ale moze ludzie z ciebie zrobie!!
  • bari ajris

aaaaaahaaaaa
  • Anonim

hahah własnie po co filozofia jak jest melanż?melanż to melanż i nie ma co filozofować :P :P hahahah
  • Anonim

melanż jest jak kobieta jest [facet w niektórych przypadkach]

melanż jest jak gouda jest

melanż jest jak ona sie nie kończy

melanż jest jak są gibkie zawijachy :P

melanż jest jak sie dobrze bawisz

i wogóle....melanż to był w piątek gdybym nie skosił kogoś linijką... :P przepraszam i niech sie odezwie do mnie ta "wybranka"

melanż by był w piątek gdybym pamiętał wszystko heheheh

pozdrowienia dla ludzi z tego pokoju u janiaka co z borysem niuchałem kaszebe :)

prócz tadzika bo bym mu chetnie wyjebał ale ja serca nie mam

pax
  • Anonim

dzamal nieuwierzysz; d majki sie znow zmelanzował :P
  • Anonim

gospel song for "homies be a gengsta be a son of god !"
  • Anonim

A wogole Majki zapomnialam ci podziekowac po imprezie u Michasia ze zabrales mi tego niezwykle zmieszanego drinka...thx:)
  • ...:::Martuś:::...

No Madzia ja sie nie dziwie ze nie pamietalas.....bo po imprezie to raczej nie mialas za bardzo do tego glowy <kacyk> :D
  • Anonim

A wlasnie ze nie mialam kacyka=D
  • Anonim

huehue:P jego stary to ziomuś:) ja wytrwałem[czytaj spałem] do 8.30 rano i nie przeszkadzało mu ze siedze w butach w jego małżeńskim łożu paląc szluga ledwo widząc na oczy, zaprosiłmnie nawet na śniadanie :P
  • Anonim

nie ma za co :D sam wypiłem :D
  • Anonim

Wiem ze sam wypiles=D ale dzieki temu ja moglam balowac do samego rana=D Masz racje Dzamal jego ociec jest spx..ja na niego trafilam o 10 rano =)
  • ...:::Martuś:::...

Ale ja to wspolczuje rodzicom Michala bo rano mieli "troszeczke" :> sprzatania. I tak jestem dla nich pelna podziwu ze to oni wzieli sie za sprzatanie a nie czekali az Michal to zrobi:D
  • Anonim

Ojj...ja tez podziwiam=)
  • Anonim

oj sieah działo :D kurde blaszka; ) mój brat sieah zmelanzował sporo a ja mialem byc w domu o 2 a o 7 byłem tak mi sie podobało :P
  • 1
  • 2
| |

Wszyscy, którzy uczą się/ uczyli się w tym LO - przybywajcie! Powspominajmy nasze kochane grono...

L Liceum Ogólnokształcace z oddziałami integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)