- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
Михаил
-
Anonim
-
-
bari ajris
-
Meżda
oj bari jak ty malo wiesz! ja cie jeszcze zycia musze nauczyc... noo ale moze ludzie z ciebie zrobie!! -
bari ajris
-
Anonim
hahah własnie po co filozofia jak jest melanż?melanż to melanż i nie ma co filozofować :P :P hahahah -
Anonim
melanż jest jak kobieta jest [facet w niektórych przypadkach]
melanż jest jak gouda jest
melanż jest jak ona sie nie kończy
melanż jest jak są gibkie zawijachy :P
melanż jest jak sie dobrze bawisz
i wogóle....melanż to był w piątek gdybym nie skosił kogoś linijką... :P przepraszam i niech sie odezwie do mnie ta "wybranka"
melanż by był w piątek gdybym pamiętał wszystko heheheh
pozdrowienia dla ludzi z tego pokoju u janiaka co z borysem niuchałem kaszebe :)
prócz tadzika bo bym mu chetnie wyjebał ale ja serca nie mam
pax -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
A wogole Majki zapomnialam ci podziekowac po imprezie u Michasia ze zabrales mi tego niezwykle zmieszanego drinka...thx:) -
...:::Martuś:::...
No Madzia ja sie nie dziwie ze nie pamietalas.....bo po imprezie to raczej nie mialas za bardzo do tego glowy <kacyk> :D -
Anonim
-
Anonim
huehue:P jego stary to ziomuś:) ja wytrwałem[czytaj spałem] do 8.30 rano i nie przeszkadzało mu ze siedze w butach w jego małżeńskim łożu paląc szluga ledwo widząc na oczy, zaprosiłmnie nawet na śniadanie :P -
Anonim
-
Anonim
Wiem ze sam wypiles=D ale dzieki temu ja moglam balowac do samego rana=D Masz racje Dzamal jego ociec jest spx..ja na niego trafilam o 10 rano =) -
...:::Martuś:::...
Ale ja to wspolczuje rodzicom Michala bo rano mieli "troszeczke" :> sprzatania. I tak jestem dla nich pelna podziwu ze to oni wzieli sie za sprzatanie a nie czekali az Michal to zrobi:D -
Anonim
-
Anonim
oj sieah działo :D kurde blaszka; ) mój brat sieah zmelanzował sporo a ja mialem byc w domu o 2 a o 7 byłem tak mi sie podobało :P
- 1
- 2