-
...
Sprzedam książki do różnych klas. Posiadam dość duży zbiór i mało używane (jak to w Barbosie)
-fizyka 1 Falandysz (rozszerz.)
-Fizyka Kruczek (2 tomy)
-Ekonomia stosowana Marek Belka
- Matematyka 1 N.Dróbka
I jeszcze dużo innych, nie chce mi się wymieniać więc napiszcie co chcecie a służę pomocą.
Pozdrawiam i współczuję że jeszcze musicie tam gnić. -
♥ ♫ Roxy ♪ ♥
Hehe ały przedsiębiorca :->
Ja tez mam dużo książek, tez nieużywanych.
Ale znając nasz system edukacji, to pewnie młodsze klasy już oczywiście mają inne, "lepsze" programy... i nowe podręczniki. -
★ ?
-
Zbycia
-
-
Zbycia
szukam zbioru zadań Pazdro kl.2 zakres rozszerzony i książki od polskiego do 2 kl. "Przeszlość to dziś" -
Anonim
Zbycia ja mam ksiazki od polskiedo do 2 klasy "Przeszlosc to dzis", tylko jaka epoke potrzebujesz? bo pozytywizm to bede uzywac jeszcze w 3 klasie; P -
Agatka
-
Zbycia
nie wiem...w pierwszej klasie mialam 2 książki więc pewnie w drugiej też będe dwie -
Anonim
Cześć. Jak chcesz to ja mam tą książkę do polskiego i jest mi wogóle nie potrzebna, poza tym nie została otworzona ani razu :) -
niewinna czarodziejka
-
...
ej kurwa wypierdalac mi ze swoimi ofertami, to moje ogłoszenie i ja tu sprzedaje ksiazki-zalozcie sobie swoje (co za pasożyty no). Mam to do polskiego "przeszłość to dzis" ale chcialabys teraz czy we wrzesniu?
-
...
-
Anonim
jakie ładne słownictwo... nie denerwuj sie tak :D
P.S. ja tez moge cos sprzedac :) mam ksiazki z klas 1-3. pytac na priv i gg :) -
Zbycia
ja kupuje we wrześniu ale teraz wole już sobie zaklpetac :) w wakacje nie bede przeglądac przecież ksiażek :P -
...
no to jak Zbycia? Chcialabys ten polski? jak tak to ci zatrzymam, mam wszystkie czesci, nawet nie zniszczone. I Kruczka oczywiscie tez - ten to nówka-wiadomo fizyka.
Jak skonczycie Barbosa to tez tak bedziecie sie odzywac; ) -
Ola
ty byś lepiej dla brata zostawiła te książki choć wiadomo jak to będzie :> ale masz racje nie daj sobie zabrać klienów jakimś pasożytą co kożystają z twojego pomysłu :P -
Anonim
" Jak skonczycie Barbosa to tez tak bedziecie sie odzywac; ) "
ja skonczylem ale sie tak nie odzywam :P -
★ ?
-
KTOS MA KSIIAZKI Z 2 KLASY BIOLCHEMU DO SPRZEDANIA JESLI TAK TO PROSZE O KONTAKT ZE MNA :) -
Zbycia