L LO im. Ruy-Barbosy w Warszawie [1579]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • [B][e].

moze krtos byl a moze stad nikt ale i tak musze napisac ze my mnielismy niezle zbyty podczas gdy inni zchodzili na lekcjach; P nio i poznalo sie trsohke osob; ) na trzy czte ry-niuchamy sie nosami!!!!!;P; D
  • Zbycia

Berka powiedz mi co to było za szkolenie?? i jka się o tym dowiedzialas:>
  • Anonim

ale o co chodzi?
  • Bąbel

mielismy szkolenie przygotowawcze do przygotowania jakiegoś 'festynu' dla podstawówki... bawiliśmy się, wygłupialiśmy (bo chyba można to tak nazwać) i wymyślaliśmy konkurencje dla nich....

faktycznie śmiesznie było:P hahah Berka dobrze, że my tylko nosami a nie jęzorami:D:D

dobrze że orła nie wyrżnęłam:P ale klapki gubiłam równo:P
  • Zbycia

zdebsko :D a jak się do tego zglosiłyście:>
  • Bąbel

a pan Milewski zbierał chętnych:P w piatek dzieki temu nie ma nas w sql;]
  • Zbycia

i tak nie mogalbym isc bo w piatek mam zaliczenie i poprawe z infy
  • [B][e].

trzy czte ry jezory...no kto kce? za kanapke; P
  • Bąbel

jak znajdziesz jakiś przystojniaków to pomyślimy:P heheh
  • Tom'ash

a co chodzi z jezorami ??? :P moze ja sie skusze <lol2>
  • [B][e].

;D a czeba bylo na szkolenu byc to bys sie zalapal; P; D i smaczna drozdzoweczka byla; P
  • [B][e].

a i tomash co za lsniacy cziiiz sobie na facjecie przyczeipiles; D kshksh.zaraz oslepne; P;)
  • Bąbel

haha. to ja może wytłumacze:D mieliśmy na szkoleniu taki konkurs w trójkącikach:P kto zetknie się pewną częścią ciała ten dostaje kanapke:D zgłosiła sie pewna trójka po czym okazało się, że to JĘZORKI:d 1 chłopak i 2 dziewczyny... o ja, dla niego to może w miare luz ale dla dziewczyn... :P hardcore...:P
  • Tom'ash

<looool2> biedne dzieci :P ciekawe czy same to wymyslily :P
  • [B][e].

wiesz chomi jakbym mniala sie w sumie ze swoja lasencja styknac to wolalabym niz z nieznanym klopkiem; P;D
  • Bąbel

też racja! oj racja....:P
  • [B][e].

juz sie jedna zboczucha z mojej klasy na mnie napalala ale sie nie dalam!; P; D
  • Tom'ash

ale wy jestescie wybredne :P
  • [B][e].

nie po loczach zioooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooom; P; D
  • Bąbel

wybredne?? Tomash'u czemuż to?:>
  • 1
  • 2
| |

Wszyscy, którzy uczą się/ uczyli się w tym LO - przybywajcie! Powspominajmy nasze kochane grono...

L Liceum Ogólnokształcace z oddziałami integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)