- 1
- 2
-
[B][e].
moze krtos byl a moze stad nikt ale i tak musze napisac ze my mnielismy niezle zbyty podczas gdy inni zchodzili na lekcjach; P nio i poznalo sie trsohke osob; ) na trzy czte ry-niuchamy sie nosami!!!!!;P; D -
Zbycia
Berka powiedz mi co to było za szkolenie?? i jka się o tym dowiedzialas:> -
Anonim
-
Bąbel
mielismy szkolenie przygotowawcze do przygotowania jakiegoś 'festynu' dla podstawówki... bawiliśmy się, wygłupialiśmy (bo chyba można to tak nazwać) i wymyślaliśmy konkurencje dla nich....
faktycznie śmiesznie było:P hahah Berka dobrze, że my tylko nosami a nie jęzorami:D:D
dobrze że orła nie wyrżnęłam:P ale klapki gubiłam równo:P -
-
Zbycia
-
Bąbel
a pan Milewski zbierał chętnych:P w piatek dzieki temu nie ma nas w sql;] -
Zbycia
-
[B][e].
-
Bąbel
-
Tom'ash
-
[B][e].
;D a czeba bylo na szkolenu byc to bys sie zalapal; P; D i smaczna drozdzoweczka byla; P -
[B][e].
a i tomash co za lsniacy cziiiz sobie na facjecie przyczeipiles; D kshksh.zaraz oslepne; P;) -
Bąbel
haha. to ja może wytłumacze:D mieliśmy na szkoleniu taki konkurs w trójkącikach:P kto zetknie się pewną częścią ciała ten dostaje kanapke:D zgłosiła sie pewna trójka po czym okazało się, że to JĘZORKI:d 1 chłopak i 2 dziewczyny... o ja, dla niego to może w miare luz ale dla dziewczyn... :P hardcore...:P -
Tom'ash
-
[B][e].
wiesz chomi jakbym mniala sie w sumie ze swoja lasencja styknac to wolalabym niz z nieznanym klopkiem; P;D -
Bąbel
-
[B][e].
juz sie jedna zboczucha z mojej klasy na mnie napalala ale sie nie dalam!; P; D -
Tom'ash
-
[B][e].
-
Bąbel
- 1
- 2