-
'' Alphonse et Pute ''
Znudziły Wam się zwykłe imprezy? Chcemy Wam zaproponowac imprezę tematyczną w doborowym towarzystwie w czarnych klimatach Hip-Hop & RnB. Czas na ostrą zabawę, dzięki której przeniesiecie się na przedmieścia Nowego Yorku. Prosimy o dostosowanie ubioru do klimatu imprezy, a mianowicie " Alfonsi i Dziwki ".
Miejsce: Klub Discrete
Kiedy: 2.07.2010 (piątek)
Godzina: 21:00
Door selection : 'Bez dresu nie ma stresu' :)
Wstęp: 20zł
Wejście: ukończony 16 rok życia
Osoby niepełnoletnie muszą posiadać zgodę rodziców na uczestnictwo w imprezie:
Ja obok podpisana/y .............................. wyrażam zgodę na udział mojego dziecka
.............................. w imprezie Bananas Parties, która odbędzie się dnia 2.07.2010 r. w klubie "Discrete", który mieści się przy ulicy Żurawia 6/12 Mam pełną świadomość, że w klubie sprzedawany jest alkohol i wyroby tytoniowe.
Hip-Hop & RnB
Line-up zostanie podany wkrótce.
UWAGA: nie podejmujemy się przedsprzedaży,po co utrudniać Wam życie na spotykanie się z dystrybutorami,jeśli można kupić bilet na miejscu ! Są dwie możliwości: kupno biletu na miejscu lub wpis na listę gości u nas lub u naszego dystrybutora.
Kontakt do ekipy Bananas:
510070701- Sebastian Domeracki
507834010- Marcin Nesterowicz
-
Kontakt do jedynego dystrybutora oprócz ekipy Bananas, który pobiera 20zł za wpis jest Adam Ostalski - nr gg: 1039874
nr kom: 798-236-387 -
Anonim
-
ŚwieJ
-
-
Anonim
-
Anonim
-
-
melazja
-
Anonim
-
Pani Marta
-
βorγs
-
Grande Gringo
-
Martyśka
-
Anonim
Jak zakladam ta imprezka to kolejna kicha z cyklu wyciąganie od ludzi pieniędzy i produkowanie liczby biletów 2 x większej niż jest normalnie aby zarobić. Bylem na kilku z różnych agencji i nie polecam -
Anonim
-
-
Line-up:
Phunk'Ill
DTL
Oznajmiam,iż zgody rodziców dla osób niepełnoletnich nie będa sprawdzane,jedynie dowody tożsamości (legitymacje,dowody osobiste).
Pzdr! -
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne