Bananas Parties !!! [2448]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nester

'' Alphonse et Pute ''

Znudziły Wam się zwykłe imprezy? Chcemy Wam zaproponowac imprezę tematyczną w doborowym towarzystwie w czarnych klimatach Hip-Hop & RnB. Czas na ostrą zabawę, dzięki której przeniesiecie się na przedmieścia Nowego Yorku. Prosimy o dostosowanie ubioru do klimatu imprezy, a mianowicie " Alfonsi i Dziwki ".

Miejsce: Klub Discrete

Kiedy: 2.07.2010 (piątek)

Godzina: 21:00

Door selection : 'Bez dresu nie ma stresu' :)

Wstęp: 20zł

Wejście: ukończony 16 rok życia
    Osoby niepełnoletnie muszą posiadać zgodę rodziców na uczestnictwo w imprezie:

Ja obok podpisana/y .............................. wyrażam zgodę na udział mojego dziecka

.............................. w imprezie Bananas Parties, która odbędzie się dnia 2.07.2010 r. w klubie "Discrete", który mieści się przy ulicy Żurawia 6/12 Mam pełną świadomość, że w klubie sprzedawany jest alkohol i wyroby tytoniowe.

Hip-Hop & RnB

Line-up zostanie podany wkrótce.

UWAGA: nie podejmujemy się przedsprzedaży,po co utrudniać Wam życie na spotykanie się z dystrybutorami,jeśli można kupić bilet na miejscu ! Są dwie możliwości: kupno biletu na miejscu lub wpis na listę gości u nas lub u naszego dystrybutora.
    Kontakt do ekipy Bananas:

510070701- Sebastian Domeracki
    507834010- Marcin Nesterowicz
  • Nester

Kontakt do jedynego dystrybutora oprócz ekipy Bananas, który pobiera 20zł za wpis jest Adam Ostalski - nr gg: 1039874
    nr kom: 798-236-387
  • Anonim

Zapraszam po wejscia (Wpisy na liste) <3
    gg 1039874
    kom 798 236 387
  • ŚwieJ

Polecam Adasia .
    Polecam Imprezę.

Świej. :)
  • Anonim

tez polecam :D
  • Anonim

ladny ten plakacik : >
  • Domeracky

http://grono.net/chat/#imprezy/show...

Zapraszam
  • melazja

dodajcie wydarzenie na facebooka
  • Anonim

tu jest :)
    http://www.facebook.com/event.php?e...
  • Pani Marta

A ja szukam osoby towarzyszącej :D
  • βorγs

Przyjdź. Na pewno Ci ktoś potowarzyszy; ]
  • Grande Gringo

Na pewno; p
  • Martyśka

.
  • Anonim

Jak zakladam ta imprezka to kolejna kicha z cyklu wyciąganie od ludzi pieniędzy i produkowanie liczby biletów 2 x większej niż jest normalnie aby zarobić. Bylem na kilku z różnych agencji i nie polecam
  • Anonim

Jakbys zauwazył to nie ma drukowanych wejsc kolego.
  • Nester

Dokładnie
  • Nester

Line-up:
    Phunk'Ill
    DTL

Oznajmiam,iż zgody rodziców dla osób niepełnoletnich nie będa sprawdzane,jedynie dowody tożsamości (legitymacje,dowody osobiste).

Pzdr!
  • Magdalena.

dresiarnia ho hoho
| |

Serdecznie Was zapraszamy na imprezy z cyklu Bananas Parties, ktore pozwolą Wam godnie spędzić wa...

Fotki

Miejsca grona (0)