-
Anonim
Dzieki za kolejna (mamy nadzieje,ze udana) impreze :)) Chetnie beda widziane pozytywne oraz negatywne aspekty vixy ponizej; p
Przepraszamy :
- Nie odbyl sie pokaz tecktonik,gdyz sprzet nie mogl odczytac plyty z nagranym kawalkiem do ukladu,ale w zanadrzu zatanczyla grupa taneczna popping/electro.
- Rowniez strone vipowska za nieobecnosc ekipy Johnego Walkera,ale zrekopensowalismy to duza iloscia shotow vodki :)
Mam nadzieje,ze wybaczycie nam te male potkniecia i zaszczycicie nas swoja obecnoscia na kolejnej imprezie juz w nowym roku 2009.
Do zobaczenia i Pozdrawiamy - ekipa Bananas Parties :))
-
Anonim
-
martucha.
mały minus jesli chodzi o pewna czesc towarzystwa na parkiecie, a poza tym meeeeega! :) -
Grabskiii
-
-
Mateusz Głowacki
-
Mihau
-
Zigi
Ludzie naprawdę pozytywni i otwarci :) co prawda można było znaleźć pojedynczych dresków jednak nie widziałem przykrych incydentów i bawiłem się naprawdę dobrze :)
Pozdro dla wszystkich których miałem przyjemność poznać i oczywiście dla najbardziej wytrwałych na parkiecie; ]
-
.
-
karo.♫
-
KolorowA
-
ciołek
-
ŋєℓ.
-
Chodzewicz
aaaa meeeeeeelaaaaaaaaaanż trwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
umc umc umc jeb jeb jeb jeb dup łup cup ! -
Mateusz Głowacki
organizatorzy martwili się przed imprezą żeby wszystko dobrze wyszło no i sie udało. Wszystkie obietnice co do vipów były spełnione: nie było tylko whisky ale zadbali o swoich gości i wynagrodzili nam to inaczej ( duuuużo darmowej wódki ),
ludzi bylo wystarczająco, całe szczescie nie bylo duzego ścisku i wszyscy dobrze sie bawili. muzyka bardzo pozytywna.
widać że organizatorom zalezy na jakości imprez i naleza im się za to podziekowania.
czekamy na następne imprezy i zeby bylo ich więcej.
-
Antoniusz
jedna z lepszych imprez. Na prawde szacunek dla organizatorow za to ze poradzili sobie z przeciwnosciami losu.a to ze niektore osoby na parkiecie nie pasowaly do reszty i wygladali lub zachowywali sie nie tak jak powinni, to jzu nie jest wina organizatoró tylko dzielnicy:) w Punkcie nie zauwazylem takich osob. pozdro i do zobaczenia! -
Doris.
ja napiszę, że bardziej podobało mi się w punkcie. lepszy klimat był. niektórzy ludzie na parkiecie, zero kultury. muzyka po godzinie 1 też nie była za fajna.
ale ogółem nie było jakoś strasznie źle, było gdzie tańczyć, było gdzie siedzieć.; ) do zobaczenia w 2oo9!; D -
Kasia
>Zigi napisał
>Ludzie naprawdę pozytywni i otwarci :) co prawda można
>było znaleźć pojedynczych dresków jednak nie widziałem
>przykrych incydentów i bawiłem się naprawdę dobrze :)
>
>Pozdro dla wszystkich których miałem przyjemność poznać
>i oczywiście dla najbardziej wytrwałych na parkiecie; ]
>
wiadomo o kogo chodzi ^^ -
(| Daniel |)
mi się osobiście bardzo podobało szczególnie muzyka DJ naprawde zajebiście grał ludzie pozytywnie zwariowani tylko dobiło mnie dwóch chłopaczków skaczących z białymi rękawiczkami ale tak to było super; ) pozdrawiam -
Zigi
>(| Daniel |) napisał
>mi się osobiście bardzo podobało szczególnie muzyka DJ
>naprawde zajebiście grał ludzie pozytywnie zwariowani
>tylko dobiło mnie dwóch chłopaczków skaczących z
>białymi rękawiczkami ale tak to było super; ) pozdrawiam
Mnie też to rozwaliło.... Wręcz byłem pewny że minął okres Vixy której przesilenie było w latach 2000-2003 a tu proszę.... tym bardziej nie spodziewałem się że spotka mnie coś takiego w Piekarni -
Anonim
ogólnie spoko. Ale rzeczywiście chłopaczki w białych rękawicach byli rozbrajający.
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne