Bananas Parties !!! [2448]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dzieki za kolejna (mamy nadzieje,ze udana) impreze :)) Chetnie beda widziane pozytywne oraz negatywne aspekty vixy ponizej; p

Przepraszamy :

- Nie odbyl sie pokaz tecktonik,gdyz sprzet nie mogl odczytac plyty z nagranym kawalkiem do ukladu,ale w zanadrzu zatanczyla grupa taneczna popping/electro.

- Rowniez strone vipowska za nieobecnosc ekipy Johnego Walkera,ale zrekopensowalismy to duza iloscia shotow vodki :)

Mam nadzieje,ze wybaczycie nam te male potkniecia i zaszczycicie nas swoja obecnoscia na kolejnej imprezie juz w nowym roku 2009.

Do zobaczenia i Pozdrawiamy - ekipa Bananas Parties :))

• Anonim

ajj, miodzio :)
  • martucha.

mały minus jesli chodzi o pewna czesc towarzystwa na parkiecie, a poza tym meeeeega! :)
  • Grabskiii

mi się tam bardzo podobało :)
    gratuluje i pozdrawiam :]
  • Mateusz Głowacki

pozytywna biba kochani :)
  • Mihau

dobry bananas nie jest zly
  • Zigi

Ludzie naprawdę pozytywni i otwarci :) co prawda można było znaleźć pojedynczych dresków jednak nie widziałem przykrych incydentów i bawiłem się naprawdę dobrze :)

Pozdro dla wszystkich których miałem przyjemność poznać i oczywiście dla najbardziej wytrwałych na parkiecie; ]

• .

pozytywnie :)
    no i fajny pokaz chłopaków od poppingu :D
  • karo.♫

dobrze było:)
  • KolorowA

doooobra impreza:D
  • ciołek

niezla bibka; D nie to co hotl :p
  • ŋєℓ.

meeeeega <3
  • Chodzewicz

aaaa meeeeeeelaaaaaaaaaanż trwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

umc umc umc jeb jeb jeb jeb dup łup cup !
  • Mateusz Głowacki

organizatorzy martwili się przed imprezą żeby wszystko dobrze wyszło no i sie udało. Wszystkie obietnice co do vipów były spełnione: nie było tylko whisky ale zadbali o swoich gości i wynagrodzili nam to inaczej ( duuuużo darmowej wódki ),
    ludzi bylo wystarczająco, całe szczescie nie bylo duzego ścisku i wszyscy dobrze sie bawili. muzyka bardzo pozytywna.
    widać że organizatorom zalezy na jakości imprez i naleza im się za to podziekowania.
    czekamy na następne imprezy i zeby bylo ich więcej.
  • Antoniusz

jedna z lepszych imprez. Na prawde szacunek dla organizatorow za to ze poradzili sobie z przeciwnosciami losu.a to ze niektore osoby na parkiecie nie pasowaly do reszty i wygladali lub zachowywali sie nie tak jak powinni, to jzu nie jest wina organizatoró tylko dzielnicy:) w Punkcie nie zauwazylem takich osob. pozdro i do zobaczenia!
  • Doris.

ja napiszę, że bardziej podobało mi się w punkcie. lepszy klimat był. niektórzy ludzie na parkiecie, zero kultury. muzyka po godzinie 1 też nie była za fajna.

ale ogółem nie było jakoś strasznie źle, było gdzie tańczyć, było gdzie siedzieć.; ) do zobaczenia w 2oo9!; D
  • Kasia

>Zigi napisał
    >Ludzie naprawdę pozytywni i otwarci :) co prawda można
    >było znaleźć pojedynczych dresków jednak nie widziałem
    >przykrych incydentów i bawiłem się naprawdę dobrze :)
    >
    >Pozdro dla wszystkich których miałem przyjemność poznać
    >i oczywiście dla najbardziej wytrwałych na parkiecie; ]
    >

wiadomo o kogo chodzi ^^
  • (| Daniel |)

mi się osobiście bardzo podobało szczególnie muzyka DJ naprawde zajebiście grał ludzie pozytywnie zwariowani tylko dobiło mnie dwóch chłopaczków skaczących z białymi rękawiczkami ale tak to było super; ) pozdrawiam
  • Zigi

>(| Daniel |) napisał
    >mi się osobiście bardzo podobało szczególnie muzyka DJ
    >naprawde zajebiście grał ludzie pozytywnie zwariowani
    >tylko dobiło mnie dwóch chłopaczków skaczących z
    >białymi rękawiczkami ale tak to było super; ) pozdrawiam

Mnie też to rozwaliło.... Wręcz byłem pewny że minął okres Vixy której przesilenie było w latach 2000-2003 a tu proszę.... tym bardziej nie spodziewałem się że spotka mnie coś takiego w Piekarni
  • Anonim

ogólnie spoko. Ale rzeczywiście chłopaczki w białych rękawicach byli rozbrajający.
| |

Serdecznie Was zapraszamy na imprezy z cyklu Bananas Parties, ktore pozwolą Wam godnie spędzić wa...

Fotki

Miejsca grona (0)