-
Anonim
-
Anonim
yo man ajem from da POSEN :D byly inne miasta to i posen niechaj robi hałas łohihohi -
...agnieszka...
-
...agnieszka...
-
-
Anonim
nie! urodziłam sie w posen , wychowałam sie w pozen, we wspólnociee jestem w posen , serce mam na wildzie , wspomnienia z parku i matejki i do pozen powróce :D póki co na zesłaniu w puszczykowie... chwalebny krzyż...:D -
...agnieszka...
-
Anonim
nie osądzaj mnie siostro ... ryby jadłaś? a kto jest wogóle twoim katechistą co? hm?:D -
sorella miriam
heh Poznań pzdr dla cioci Doroty(tak pięknie śpiewa, ale zmienia toncje bardzo:D)i tak nie wiecie o którą chodzi, ale pozdro:-) -
Anonim
ey dorotka to jedna z lepszych kantorek i znam ją od 11 lat ale nie zmienia tonacjiii tej? prosze nie jechać na moją katechistke! -
Anonim
ey dorotka to jedna z lepszych kantorek i znam ją od 11 lat ale nie zmienia tonacjiii tej? prosze nie jechać na moją katechistke! -
Anonim
-
sorella miriam
oj sory sory no dobra nie zmienia, tylko troche I JA NA NIA NIE JEŻDŻE!! Byłam z nią na wakacjach, ale śpiewa supcio, normalnie extra, zreszta pewnie wiesz no i te żydowskie melodyje.... -
Anonim
-
sorella miriam
to ja coś jeszcze napisze żebyście nie mieli tak mało notek:D
Kogo jeszcze tam macie ciekawego...??
aaa no tak Fridrich-2TM2,2 , Arka itd., nie ?? -
Anonim
nie znam tego pana.. tey nie of topuj tutaj siostro:D jesteś wogóle z pozen?;P i nie ilość postów sie liczy a jakość łohihohi:D -
Anonim
-
sorella miriam
-
Anonim
dagmara fridricha źadnego nie znamy ale... czekaj a moźe Friedrich? he? dobrze kombinuje;P -
Anonim
a młoze to sie injaczej piszje nie znamy to nie te strony znam na F to ja znam fotel -
Anonim
A ja znam takiego gejsa .. ale to chyba na g co nie? a miało być f... hmmm juź wiem ! Firer (no ten z niemiec) i niech mi tu nikt źe oftopy walimy ponieważ kaźdy poznaniak jak niemiec jest :D