Bad Religion [153]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mahdia

moim pierwszym był Bad Religion... eh... łezka się kręci w oku. Anastizja - słuchalam tego naokrągło; )
  • Grono.Net

Ahh maja same dobre kawalki :)

Ja zaczalem przypadkiem od Stranger Than Fiction
    Kupilem przed wyjazdem na narty a mialem moze ze 12 lat
    I cale 2 tygodnie tego sluchalem :)
  • Mahdia

moje ich nagrania to są już tak zjechane... na jakiś zabytkowych kasetach magnytofonowych... "do what you want" --> rulez
  • Grono.Net

No to jest git kawalek

Jak bylem w anglii to wydalem kupe kasy na 3 oryginalne plyty; )
    I dodatkowo bluze z plyty Gray Race tez za grube funty:)
  • Pope Executive

hmm pierwszy raz - to jak pojechałem kupić sobie jakąś kasete fajna - i wybór padł na Bad Religion "The New America"

jejj - od pierwszych dźwięków się zakochałem :)

potem kupiłem wszystkie płyty - i teraz do szczęscia brakuje mi tylko koncertu ...

swoja drogą - grono pokazuje ze mało fanów w polsce
  • Mahdia

no faktycznie, taka świetna kapela, a tak mało osób jakoś zainteresowanych...

oj, koncercik to i ja bym sie przeszła...
  • szub

kiedys czytalem jakis wywiad z BR i powiedzieli ze oni mogą grac koncert nawet dla 200 osob, a na koncertach najwazniesze jest dla nich to zeby publicznosc rozumiala o czym spiewaja, wiec moze kiedys......
  • Mahdia

to może by ich zwołać dla nas???
    ;p
  • Pope Executive

no dobry pomysł - masz do nich telefon :> ?
  • szub

Darryl Eaton @ Creative Artists Agency
    Beverly Hills, CA 90212 USA
    (310) 288-4545

Jens Geiger @ Noeke Ltd.
    PO Box 910 308
    30423 Hannover, Germany
    jens@noeke.com
  • Mahdia

buahahaha, to dajemy!
  • Grono.Net

Nie no trza napisac jakas petycje zeby przybyli do nas..
  • Sidd'

koniecznie :D ja sie do tego dopisuje :D najwyższy czas, by ktoś porządny przybył do naszego (...) kraju :D
  • just polityk

ja zaczalem sluchac BR jak zobaczylem kiedys na starym zjechanym vhs'ie teledysk jakis i od razu polecialem kupic kasete, zeby posluchac reszty kawalkow... od tamtej pory slucham regularnie, choc nie tylko BR

pozdrawiam :)
  • WasyL

Ja zaczolem jak wyszedl THPS 2 (w tej czesci byla najleprza muza : Bad Religion, Swingin Utters ,Lagwagon...) uslyszalem tam kawalek 'YOU' i postanowilem sciagnac razem z kilkoma innymi, akurat pierwszy ktory sie sciagnol byl 'American Jezus'...
  • szub

ja uslyszalem jak brat slucha i sie spodobalo
  • Anonim

gdzieś chyba w Niemczech grają niedługo...
  • Dranjam

Graja 24 sierpnia w Birmingham, 15 mil ode mnie, jeeeeee! A zaczalem sluchac grajac w THPS2, kawalek You.

There's a place where anyone can be happy...; )
  • Nephillim

"Mój pierwszy raz" to był kawałek Punk Rock Song (heh, czy jest ktokowiek kto go nie słyszał?:P). Daaaaaawno temu to było; ) Coś zaraz po tym jak wyszła The Gray Race...
  • Gonzo

ja zacząłem dosyć póżno,bo od usłyszenia piosenki "New America",ale jakiekolwiek płyty mam od niedawna,mimo wszystko ich muzyke uwielbiam...
| |

Zapraszam do grona swietnego punkowego zespolu Bad Religion.

Fotki

Miejsca grona (0)