-
Mahdia
moim pierwszym był Bad Religion... eh... łezka się kręci w oku. Anastizja - słuchalam tego naokrągło; ) -
Grono.Net
Ahh maja same dobre kawalki :)
Ja zaczalem przypadkiem od Stranger Than Fiction
Kupilem przed wyjazdem na narty a mialem moze ze 12 lat
I cale 2 tygodnie tego sluchalem :) -
Mahdia
moje ich nagrania to są już tak zjechane... na jakiś zabytkowych kasetach magnytofonowych... "do what you want" --> rulez -
Grono.Net
No to jest git kawalek
Jak bylem w anglii to wydalem kupe kasy na 3 oryginalne plyty; )
I dodatkowo bluze z plyty Gray Race tez za grube funty:) -
-
Pope Executive
hmm pierwszy raz - to jak pojechałem kupić sobie jakąś kasete fajna - i wybór padł na Bad Religion "The New America"
jejj - od pierwszych dźwięków się zakochałem :)
potem kupiłem wszystkie płyty - i teraz do szczęscia brakuje mi tylko koncertu ...
swoja drogą - grono pokazuje ze mało fanów w polsce -
Mahdia
no faktycznie, taka świetna kapela, a tak mało osób jakoś zainteresowanych...
oj, koncercik to i ja bym sie przeszła... -
szub
kiedys czytalem jakis wywiad z BR i powiedzieli ze oni mogą grac koncert nawet dla 200 osob, a na koncertach najwazniesze jest dla nich to zeby publicznosc rozumiala o czym spiewaja, wiec moze kiedys...... -
Mahdia
-
Pope Executive
-
szub
Darryl Eaton @ Creative Artists Agency
Beverly Hills, CA 90212 USA
(310) 288-4545
Jens Geiger @ Noeke Ltd.
PO Box 910 308
30423 Hannover, Germany
jens@noeke.com -
Mahdia
-
Grono.Net
-
Sidd'
koniecznie :D ja sie do tego dopisuje :D najwyższy czas, by ktoś porządny przybył do naszego (...) kraju :D
-
ja zaczalem sluchac BR jak zobaczylem kiedys na starym zjechanym vhs'ie teledysk jakis i od razu polecialem kupic kasete, zeby posluchac reszty kawalkow... od tamtej pory slucham regularnie, choc nie tylko BR
pozdrawiam :) -
WasyL
Ja zaczolem jak wyszedl THPS 2 (w tej czesci byla najleprza muza : Bad Religion, Swingin Utters ,Lagwagon...) uslyszalem tam kawalek 'YOU' i postanowilem sciagnac razem z kilkoma innymi, akurat pierwszy ktory sie sciagnol byl 'American Jezus'... -
szub
-
Anonim
-
Dranjam
Graja 24 sierpnia w Birmingham, 15 mil ode mnie, jeeeeee! A zaczalem sluchac grajac w THPS2, kawalek You.
There's a place where anyone can be happy...; ) -
Nephillim
"Mój pierwszy raz" to był kawałek Punk Rock Song (heh, czy jest ktokowiek kto go nie słyszał?:P). Daaaaaawno temu to było; ) Coś zaraz po tym jak wyszła The Gray Race... -
Gonzo
ja zacząłem dosyć póżno,bo od usłyszenia piosenki "New America",ale jakiekolwiek płyty mam od niedawna,mimo wszystko ich muzyke uwielbiam...