-
Anonim
z bachmackiej? czsme spotykam kogoś na imprezie czy mieście i ckliwie się robi... ach, dawne czasy. tyle kontaktów się urwało!roczniki do '84 powinnam pamiętać...
pozdrawiam! -
Mango Tree
-
Anonim
ale fajnie, ale fajnie:) nie spodziewalam sie, ze ktos odpowie:) hurra:) Pamietam Was! TAK!
Ja jestem z klasy Pani Diduszko:) -
gl@m
grono Bachmacka!!
super pomysł, trzeba pamiętać..
na wydziale biologii UW ma powstać fanclub Czubajowej;))
gorące pozdrowionka sesjowe.. -
-
Anonim
-
mama Hania
-
Anonim
Co prawda skonczylam ja dopiero 2,5 roku temu ale wydaje sie jakbym tam nie byla 10 lat.......dobre stare czasy i dobra(juz nie taka stara) Kuczynska:) -
Mango Tree
a ona caly czas na swoim dyrektorskim stanowisku?
ja tam nie bylam 100 lat i nie wiem co sie dzieje, moze ktos ma jakies info?
-
mama Hania
o rany zapomnialam ze kuczynska! a ja z jej corka do klasy chodzilam... -
Anonim
z tego co wiem to kuczynska nadal rulez, nawet sie z nia kontaktowalam chyba w zeszlym roku w sprawie jakis moich szkolnych papierow i pamietala mnie bardzo dobrze, strasznie sie wzruszylam, bo ja skonczylam bachmacka, ekhem, ekhem, lat temu siedem... taki ze mnie dziad. -
Kyльбaбa
-
Kyльбaбa
-
Marta
hmmmmmm...to chyba tylko ja jeszcze tam siedze:)choć kończe juz w tym roku. na pewno zawsze bedę miło wspominać tę szkołę, choć wyjatki w postaci nauczycieli zdarzaja sie... -
Anonim
Wez Marta jakie tam wyjatki(sorry za brak Polskich znakow ale jestem w niemczech) wszyscy sa zajebisci:) no dobra moze poza Ellentirem(pewnie teraz siedzisz sobie na kolejnej zjeba........ nudnej lekcji informy i znizasz sie do poziomy czytania tekstow na tym gronie , wiec z tego miejsca pozdrowienia Ci przesylam:)) naprawde milo ich wspominam..... a jeszcze bardziej ich cenie kiedy pomysle o moich nauczycielach w barbosie ktorzy traktuja mnie i inny uczniow jak przedmioty z numerami.
Wielkie pozdro dla Bachmackiej squad
oraz specjalne dla tego abstynenta Wojewody:) -
ambro
-
Agosha
Hehe....Marcin Kuczyński...Niezapomniane lekcje i moje odwieczne pytanie po pięciu minutach informatyki "Moge już iść?" .... Fakt...w LO jesteśmy ludzikami z numerkami...nawet imion nie kojarzą po roku... Choc i tak nie mogę narzekać...zdarzają się gorsze przypadki.... -
Kyльбaбa
-
Agosha
Hmmm.... Najlepsze było to, że miałam z informatyki 6, a ledwo wiedziałam jak włączyć komputer... Każda lekcja zaczynała się od tego "Nie chce mi się robić lekcji możecie pograć"...Wszystko było ok. puki można było grać w "Latające Kurczaki"... Bo jak je Marcin wymontował, to wychodziłam z lekcji zanim sie zaczeła :D -
ambro
O kurde ja nie pamietam z kim ja mialem Marysia z kim???ale pamietam ze nasza informatyka to byla gra w krecika .. to byly czasy! -
Anonim
W zamierzchlych czasach istnial pan Nogowicz, ktory uczyl informatyki i biologii. Mial rowniez zwyczaj mowic do uczniow per "robaczki".