-
Anonim
Hej, chcialam sie dowiedziec i pewnie nie tylko ja ktoz sie zapisal...czy moze ktos wie kto bedzie nas trenowal...a i oczywiscie trzeba zrobic spotkanie integracyjne...spotkac sie zobaczyc ile nas jest i co jestesmy warte :PPP
-
Anonim
-
Konrad
Zarząd najpierw musi zająć się sprawami organizacyjnymi.
To co wiem, to dużo dziewczyn się zapisało... Trzeba tylko potwierdzić tą listę.
Damy znać co i kiedy.... -
Anonim
Super Super Super!!! Michał ale śmieszne haha :PPPPP Typowy facet :PPP -
-
Anonim
Piwa, kobiet i pacierza nie odmawiam
<hahaha> nie wiem kto to wymyslil ale spodobało mi sie to powiedzenie :D -
Anonim
Hm...cos przycichlo!!! Ludzie??? Nie ma tu zadnej zainteresowanej Panny??? :((( -
Anonim
-
Anonim
były jakies zapisy do sekcji siatkowki samskiej ???????????? hehehe mnie to zawsze takie informacje omijaja :P -
Anonim
Tak pod koniec tamtego roku akademickiego. Ale jak COŚ bysmy wiedzieli to mysle ze dalo by sie ciebie zapisac....nie wiem ja si etym nie zajmuje!!! -
Anonim
w tym roku akademickim to raczej nic nie bedzie, tak mi Olchowik powiedziała... -
...::BOREK::...
A czy wogóle istniej męska sekcja sitkarska?? Bo z tego co wiem jest kilka chętnych osób; -) -
Anonim
Chętnych to wyobrażam sobie, że jest sporo...od damskiej tez multum :D!!! Z tego co wiem to miala narazie stworzyc sie sekcja damskiej siatkowki!!! :/ No to super...tak myslalam...Domyslam sie ze chodzi o sale...ale ja i wiele innych osob jest w stanie zaplacic za ta sale, za wynajecie!!! Bo ile by to wyszlo bo 30 zl za miesiac...trzeba by sie dopytac! No ale coz!!! Jak du**to du**
:/ -
Tobiasz
AZS pilka nozna razem z Dziewczynami AZS Siatkowka
Powstancie a kibicow na pewno nie zabraknie;)! -
Anonim
-
Becia
-
Konrad
Będzie siatkówka dla Kobiet !!! :)
nie długo bedziemy przyjmować chętne :) -
Anonim
Chrzan mowil ze na siatke dla kobiet tez by sie zapisal.... a tak ogolnie zapraszamy na siatke i do kibicowania AZSowi WSFiZ... przede wszystkim nam, czyli chlopca z pilki noznej... -
***Kasiulka***
no to super:) w końcu coś się ruszyło:) ale mam nadzieję, że będzie jakieś info podane bliżej terminu zapisów?;P -
Konrad
Będzie info już nie długo. Sekcje prowadzi u Nas azs Sandra. Wiec chwile cierpliwości i bedzie cacy :) -
Anonim
ja proponuje jakas wspolprace pomiedzy siatkowka dziewczyn a pilka nozna:P dziwczyny beda do ans na mecze przyjezdzac i nam kibicowac a my bedziemy do was jezdzili :P