AZS WSFiZ [88]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej, chcialam sie dowiedziec i pewnie nie tylko ja ktoz sie zapisal...czy moze ktos wie kto bedzie nas trenowal...a i oczywiscie trzeba zrobic spotkanie integracyjne...spotkac sie zobaczyc ile nas jest i co jestesmy warte :PPP

• Anonim

ja proponuje tą sekcje przekształcić w cheerleaderki kto jest za ?:P
  • Konrad

Zarząd najpierw musi zająć się sprawami organizacyjnymi.
    To co wiem, to dużo dziewczyn się zapisało... Trzeba tylko potwierdzić tą listę.
    Damy znać co i kiedy....
  • Anonim

Super Super Super!!! Michał ale śmieszne haha :PPPPP Typowy facet :PPP
  • Anonim

Piwa, kobiet i pacierza nie odmawiam

<hahaha> nie wiem kto to wymyslil ale spodobało mi sie to powiedzenie :D
  • Anonim

Hm...cos przycichlo!!! Ludzie??? Nie ma tu zadnej zainteresowanej Panny??? :(((
  • Anonim

Hej:) a wiadomo coś o Sekcji Siatkarskiej hm...???:D Pozdrawiam!!!
  • Anonim

były jakies zapisy do sekcji siatkowki samskiej ???????????? hehehe mnie to zawsze takie informacje omijaja :P
  • Anonim

Tak pod koniec tamtego roku akademickiego. Ale jak COŚ bysmy wiedzieli to mysle ze dalo by sie ciebie zapisac....nie wiem ja si etym nie zajmuje!!!
  • Anonim

w tym roku akademickim to raczej nic nie bedzie, tak mi Olchowik powiedziała...
  • ...::BOREK::...

A czy wogóle istniej męska sekcja sitkarska?? Bo z tego co wiem jest kilka chętnych osób; -)
  • Anonim

Chętnych to wyobrażam sobie, że jest sporo...od damskiej tez multum :D!!! Z tego co wiem to miala narazie stworzyc sie sekcja damskiej siatkowki!!! :/ No to super...tak myslalam...Domyslam sie ze chodzi o sale...ale ja i wiele innych osob jest w stanie zaplacic za ta sale, za wynajecie!!! Bo ile by to wyszlo bo 30 zl za miesiac...trzeba by sie dopytac! No ale coz!!! Jak du**to du**
    :/
  • Tobiasz

AZS pilka nozna razem z Dziewczynami AZS Siatkowka

Powstancie a kibicow na pewno nie zabraknie;)!
  • Anonim

Gdyby Tak było, napewno by nie zabraklo!!! :D
  • Becia

Co z tą siatkówką, będzie?
  • Konrad

Będzie siatkówka dla Kobiet !!! :)

nie długo bedziemy przyjmować chętne :)
  • Anonim

Chrzan mowil ze na siatke dla kobiet tez by sie zapisal.... a tak ogolnie zapraszamy na siatke i do kibicowania AZSowi WSFiZ... przede wszystkim nam, czyli chlopca z pilki noznej...
  • ***Kasiulka***

no to super:) w końcu coś się ruszyło:) ale mam nadzieję, że będzie jakieś info podane bliżej terminu zapisów?;P
  • Konrad

Będzie info już nie długo. Sekcje prowadzi u Nas azs Sandra. Wiec chwile cierpliwości i bedzie cacy :)
  • Anonim

ja proponuje jakas wspolprace pomiedzy siatkowka dziewczyn a pilka nozna:P dziwczyny beda do ans na mecze przyjezdzac i nam kibicowac a my bedziemy do was jezdzili :P
| |

wszystkie sekcje nowopowstałego AZS w naszej szkole :)

Fotki

Miejsca grona (0)

Tagi