-
Kari duszą w Iranie
Zapraszam na spotkanie i koncert muzyki M.E. Litwińskiego do wierszy Dżalaluddina Rumiego ( w 732 rocznicę śmierci poety). Wystąpi duet " Sol et Luna": Saba Zuzanna Krasoczko ( spiew) i Mieczysław Eligiusz Litwiński (śpiew, harmonium, skrzypce, setar). Więcej info- http://www.soletluna.republika.pl.
Zapraszam jutro 13go grudnia nagodz. 17, do GALERII NUSANTARA na ul. Nowogrodzkiej 18a. -
Bartoha
-
Kari duszą w Iranie
Było bosko bo włączył się zaproszony oryginalny Irańczyk:)
Pewnei jeszcze zaprosimy ten duet, więc gapcie będą miały jeszcze szansę:) -
gacuch
dawaj znac, to moze jeden Twoj znajomy gapcio zbierze wreszce dupe w troki i sie ukulturalni. MNW i MNW. Chcialoby sie nieco odmienic klimat -
-
Kari duszą w Iranie
Agatko naprawdę podziwiam Twoja wytrwałość..że tak długo wytrzymujesz w MNW...dla mnie to już kompletna abstrakcja...ciężko mi sobie wyobrazić, ze tez tam pracowałam heheh..
Powiem Ci w tajemnicy, że w styczniu będzie koncert Yerba Mater!
buzi
k -
gacuch
Moja sytuacja zawodowa ma szanse zmienic sie od stycznia, wiec bez obaw:):). A yerba mater brzmi niemal jak yerba mate i zalatuje south america, a ja bardzo lubie popijac yerba mate. Dzieki za cynk -
Kari duszą w Iranie
jak najbardziej zalatuje yerba mate:) i jak najbardziej południowymi, choć nie tylko dźwiękami:)
Agatko po nowym roku obowiązkowe spotkanko!!!!!!!!!a moze uda sie 27,28,29 lub 30go?
pa!