AWF Warszawa [4346]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jojo

Jest do podjęcia pracę w ramach "Lato w miescie" dla :
    - studentów AWF z uprawnieniami instruktora sportu (kosz, nożna, siata, tenis itp),
    - absolwentów aktualnie gdzies zatrudnionych, czyli np nauczycieli.

Praca na terenie Gminy Ursus
    Płaca: 25 brutto/za godzinę.
    Termin: 27 czerwca - 30 sierpnia
    Godz: 9.00-15.00 i 15.00-20.00 (lub 9.00-20.00)
    Jest kilka kombinacji terminów.szczegóły dla zainteresowanych.
    Kontakt:
    Jojo tel. 606 877 850
    mail: levyjojo@poczta.onet.pl

Pilne- zgłoszenia do 24.06.2005 (piątek)
  • jojo

Zgłoszenia i/lub zapytania również tu na gronie.
    najlepiej jakbyzainteresowani mieszkali jak najbliżej Ursusa.
    pozdro
  • Anonim

Rezerwuj miejsca tam dla siatkareczek (glownie slyszalem o Wisni i moja Agi:)
  • Gruby

ja bym chętnie podjął taką pracę, studjuję TiR na AWF (teraz będzie 2 roczek ) i mieszkam w Ursusie, o koszykówce pojęcie mam (trenowałem w AZS ) ale niestety instruktora nie mam, nie dałoby się jakoś bez tych papierów??
  • Minia

ja mogę pracować przez lipiec, mam instruktora z kosza;) i siatki, ale nie w garści, bo dopiero z dyplomem odbiorę papierki, więc nie wiem czy tak można???
  • :-)

ja tez bym tak chciala:-)
  • Imię Nazwisko

rezerwuję piłeczkę nożną :)
  • Imię Nazwisko

U Mnie z instruktorem taka sama sytuacja jak u Miśki, egzamin zdany, ale legitymacja dopiero z dyplomem ... mam nadzieję, że da radę to obejść :)
  • Krzysztof Jarzyna ze Szczecina

heheeh czlowieku przeciez Ty sie o pilke potykasz :D

i mowisz jezykiem sprzedawcy pietruszek hehe
  • Imię Nazwisko

Jareczek chcialbyś :))) nie komu innemu jak Tobie najwięcej siateczek pozakładałem :D u samego Mistrza Zakładu Piłki Nożnej dr. Zielińskiego zdałem egzamin, a to o czymś świadczy hehe :P
  • Krzysiek; -)

ten Twoj Mistrz ma problemy z podstawowym opanowaniem pilki :) , tak samo zreszta jak i moj "mistrz' Filipowicz :)
  • Imię Nazwisko

co poradzisz ... wstyd, żeby student uczył Mistrza jak podbijać piłkę więcej niż 2x; P ale nie martw Ty się .. z teorii jeden i drugi wie jak przetrzepać i sporo osób woziło się z tym tematem :D tu pole do popisu w zakresie tego tematu ma spajderix; PPP i jego słynna konfrontacja sprzedawcy pietruszek z dr. Norkowskim, szefem wszystkich Mistrzów Zakładu Gier Sportowych
  • Krzysiek; -)

z tego wzgledu ze lepsi sa w teorii na zajeciach z pilki noznej polowa czasu to wyjasnienie ile powierzchni buta zajmuje wewnetrzne podbicie i cwiczenia na sucho z ukladaniem stopy :) tak jakby ktos w czasie gry w pilke sie nad tym glebiej zastanawial
  • Imię Nazwisko

To studia pedagogiczne i dlatego tyle teorii .. starają się chłopaki jak mogą, dla nas zajęcia są nudne, bo wszystko to już przerabialiśmy w swoim życiu, ale pomyśl sobie, że dzieci w podstawówce, które nie mają zielonego pojęcia na temat uderzenia zewnętrzną częścią stopy czy prostym podbiciem, a w przypadku siatkówki, zielone są w temacie zagrywki dolnej czy górnej, będą z ciekawością i zapałem wykonywać te ćwiczenia ... tylko, że po skończeniu AWFu, 75% absolwentów stosuje zasadę "MATA" i grajta ... z czego to wynika?

racja-i trzeba wiedziec gdzie sie ktora czesc stopy zaczyna Panowie-i tego wlasnie uczy m.in Blaszka:)
  • Grono.Net

Wewnętrzne czy zewnętrzne uderzenie, proste czy krzywe podbicie ! Nie to jest najważniejsze ! Najważniejsza jest żonglerka, jeszcze raz powtórzę ŻONGLERKA!!!

Ż O N G L E R K A !!!

A więc piłeczki w ruch i żonglować brać studencka!

hehehhe noo bo kopana kadra szkoleniowa z naszej uczelni zbiera kaske na finaly MŚ i moga byc waruneczki:)
  • Grono.Net

Dokładnie! Miło będzie chyba studentowi, który wpłaci warunek po oblaniu żonglerki, oglądać nasze twarze na trybunach niemieckich stadionów. Będziemy Was tam reprezentować drodzy warunkowicze !

a wczesniej trzeba jeszcze skoczyc na Antyle poklepac murzynki po dupeczkach
  • 1
  • 2
| |

Akademia Wychowania Fizycznego w Warszawie = najbardziej szaleni studenci na świecie :D (powiedzmy ...

Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (9)