- 1
- 2
-
jojo
Jest do podjęcia pracę w ramach "Lato w miescie" dla :
- studentów AWF z uprawnieniami instruktora sportu (kosz, nożna, siata, tenis itp),
- absolwentów aktualnie gdzies zatrudnionych, czyli np nauczycieli.
Praca na terenie Gminy Ursus
Płaca: 25 brutto/za godzinę.
Termin: 27 czerwca - 30 sierpnia
Godz: 9.00-15.00 i 15.00-20.00 (lub 9.00-20.00)
Jest kilka kombinacji terminów.szczegóły dla zainteresowanych.
Kontakt:
Jojo tel. 606 877 850
mail: levyjojo@poczta.onet.pl
Pilne- zgłoszenia do 24.06.2005 (piątek) -
jojo
Zgłoszenia i/lub zapytania również tu na gronie.
najlepiej jakbyzainteresowani mieszkali jak najbliżej Ursusa.
pozdro -
Anonim
Rezerwuj miejsca tam dla siatkareczek (glownie slyszalem o Wisni i moja Agi:) -
Gruby
ja bym chętnie podjął taką pracę, studjuję TiR na AWF (teraz będzie 2 roczek ) i mieszkam w Ursusie, o koszykówce pojęcie mam (trenowałem w AZS ) ale niestety instruktora nie mam, nie dałoby się jakoś bez tych papierów?? -
-
Minia
ja mogę pracować przez lipiec, mam instruktora z kosza;) i siatki, ale nie w garści, bo dopiero z dyplomem odbiorę papierki, więc nie wiem czy tak można??? -
:-)
-
Imię Nazwisko
-
Imię Nazwisko
U Mnie z instruktorem taka sama sytuacja jak u Miśki, egzamin zdany, ale legitymacja dopiero z dyplomem ... mam nadzieję, że da radę to obejść :) -
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina
-
-
Imię Nazwisko
Jareczek chcialbyś :))) nie komu innemu jak Tobie najwięcej siateczek pozakładałem :D u samego Mistrza Zakładu Piłki Nożnej dr. Zielińskiego zdałem egzamin, a to o czymś świadczy hehe :P -
Krzysiek; -)
ten Twoj Mistrz ma problemy z podstawowym opanowaniem pilki :) , tak samo zreszta jak i moj "mistrz' Filipowicz :) -
Imię Nazwisko
co poradzisz ... wstyd, żeby student uczył Mistrza jak podbijać piłkę więcej niż 2x; P ale nie martw Ty się .. z teorii jeden i drugi wie jak przetrzepać i sporo osób woziło się z tym tematem :D tu pole do popisu w zakresie tego tematu ma spajderix; PPP i jego słynna konfrontacja sprzedawcy pietruszek z dr. Norkowskim, szefem wszystkich Mistrzów Zakładu Gier Sportowych -
Krzysiek; -)
z tego wzgledu ze lepsi sa w teorii na zajeciach z pilki noznej polowa czasu to wyjasnienie ile powierzchni buta zajmuje wewnetrzne podbicie i cwiczenia na sucho z ukladaniem stopy :) tak jakby ktos w czasie gry w pilke sie nad tym glebiej zastanawial -
Imię Nazwisko
To studia pedagogiczne i dlatego tyle teorii .. starają się chłopaki jak mogą, dla nas zajęcia są nudne, bo wszystko to już przerabialiśmy w swoim życiu, ale pomyśl sobie, że dzieci w podstawówce, które nie mają zielonego pojęcia na temat uderzenia zewnętrzną częścią stopy czy prostym podbiciem, a w przypadku siatkówki, zielone są w temacie zagrywki dolnej czy górnej, będą z ciekawością i zapałem wykonywać te ćwiczenia ... tylko, że po skończeniu AWFu, 75% absolwentów stosuje zasadę "MATA" i grajta ... z czego to wynika? -
racja-i trzeba wiedziec gdzie sie ktora czesc stopy zaczyna Panowie-i tego wlasnie uczy m.in Blaszka:) -
Grono.Net
Wewnętrzne czy zewnętrzne uderzenie, proste czy krzywe podbicie ! Nie to jest najważniejsze ! Najważniejsza jest żonglerka, jeszcze raz powtórzę ŻONGLERKA!!!
Ż O N G L E R K A !!!
A więc piłeczki w ruch i żonglować brać studencka! -
hehehhe noo bo kopana kadra szkoleniowa z naszej uczelni zbiera kaske na finaly MŚ i moga byc waruneczki:) -
Grono.Net
Dokładnie! Miło będzie chyba studentowi, który wpłaci warunek po oblaniu żonglerki, oglądać nasze twarze na trybunach niemieckich stadionów. Będziemy Was tam reprezentować drodzy warunkowicze ! -
a wczesniej trzeba jeszcze skoczyc na Antyle poklepac murzynki po dupeczkach
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne