- 1
- 2
-
Kapi
prosba i rada: to co sie dzisiaj zdazylo z bomba pod rotunda to przykrywka.
mama pracuje w szpitalu i wezwali wszystkie sluzby medyczne w warszawie do gotowosci.
Jest to informacja poufna i wlasnie wycieka przeze mnie ale poszedl sygnal z gory do szpitali,ze NIE CHODZI o bombe,(cos musieli powiedziec dziennikarzom). jest potwierdzone skazenie chemiczne wiec jesli nie musicie to darujcie sobie dzisiaj np centrum. pozdrawiam -
agata
jestes????????????dawaj swoj nr gg.ale ja musze jechac do mamy do pracy.jak dlugo mam unikac centrum? -
Anonim
ejj no sorry
nie zdazylem do lazienki nie musicie przesadzac az tak
kazdemu sie moze zdazyc :P -
Will Son Dee
-
-
Grono.Net
-
Kapi
dobra wiem juz wiecej.
dziennikarze odcieci sa od calej akcji ale pod ziemia jest juz podobno meksyk:
sa juz zatrucia,nie wiem czy sa jakies ofiary - nie zdazylem sie dowiedziec bo mnie cos rozlaczylo ze szpitalem - ale szpitalom zabezpieczaja zaplecze zywieniowe etc. wiec moze byc tak ze przez pare dni mamy nie zobacze bo sie bedzie uwijac przy rannych.
nie jest to kurwa smieszne.nie zycze Ci zebys mial kogos bliskiego pod ziema -
Grono.Net
-
Magorzka
O gazie to ja już wczoraj słyszałam, o ataku przygotowywanym na dziś także. Zastanawiam się, czy to nie zbieg okoliczności...
Jakbyście mieli jakieś nowe infiormacje, to informujcie na bierząco. -
Grono.Net
sorka źle zrozumiane:)
Może to nie jest najciekawsza sytuacja to co się stało. No ale nic sie nie da zrobić. Miejmy nadzieje, ze sytuacja nie jest tak poważna i skażenie jest tylko lokalne i nie rozprzestrzeni sie dalej! -
Grono.Net
Wszystko na bieżąco jest w necie, wejdz sobie na wp czy onet i są tam bieżące informacje, co prawda nie piszą o skażeniu tylko o rzekomej bombie. Czas pokaże co się tak naprawde stało, gdyż dziennikarze wszystko wywleką na powierzchnie -
kamil
co tam sie stalo ??? napiszcie cos?? jestem w Anglii i nic nie wiem .....ale cuda !!!! -
Zosia
-
Anonim
-
Kapi
jak bedziesz grzeczna to podam Ci nr do mojego dilera
a tak na powaznie: przekazuje wam tylko co wiem ze szpitala. tez czytalem ta informacje, i oby tak bylo.pis -
TG -)--
-
Kapi
-
Anonim
O nie! Zapomniałem że KGB wysłało mi zakodowaną informację o planach zamachu w Centrum Warszawy...
Proszę nie siać paniki. Zakładam że każdy obywatel jest wyposażony w maskę przeciwgazową MP-4.
Waszym zadaniem jest jedno: przeżyć. Ja już odpalam bombę nuklearną w kierunku Berlina -
agata
Kapi spokojnie:)
bedzie dobrze a i mamusie zobaczysz dzis zobaczysz:) -
KAnka
Czy bedzie dobrze to zobaczymy po jakimś czasie...
O Czarnobylu tez dowiedzieliśmy się po fakcie :P
Ja tam ma swoją teorię na to wszystko...
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne
Akademia Wychowania Fizycznego w Warszawie = najbardziej szaleni studenci na świecie :D (powiedzmy ...
Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Grona tematyczne:
Miejsca grona (9)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
-