-
Anonim
od jutra zaczynam nowy semestr grrr i znowu te zajecia:P a w przyszlym tyg juz kolos buuu,ehh -
Anonim
no co jest do jasnej ciasnej!!nikogo tu nie ma,a na awfie zawsze taki tlok!!:) -
sylwiaczq
fakt..... !!!!! to jest az dziwne ze tylko pare osob z AWFu jest na gronie... hmmmm.//// -
Anonim
moze dziwne a moze nie:) pewnie zamiast siedziec na necie to biegaja albo cwicza bicepsy podnoszac zywca w kuflu:)) -
-
sylwiaczq
-
Anonim
-
sylwiaczq
ja w to nie wierze - zaliczyłam HKiS - 14 osob na warunku - przejebane - fart nic wiecej !!!!!!! -
Anonim
-
sylwiaczq
dziekuję .. szkoda mi ttylko tych 14 osob z mojego roku - beda miec warunek - a oznacza to kolejny rok bujania sie z HKiSem!! -
Anonim
ano nic sie nie poradzi na warunki!! cale zycie nam jakies warunki stawiaja,eh i wez tu sobie zyj swobodnie i wygodnie!! -
Anonim
ehhh klasyk,nurkowanie i inne duperele zaliczone po wielkich trudach i poswieceniach!!!:))) -
sylwiaczq
Aneta - gratuluję ! Ja juz tez ma to za sobą ! Umysł wolny, buziak uśmiechniętny, dobrze oj jak dobrze !