-
Anonim
wiem ze taki topic juz byl jakis czas temu ale informacje znikome.. dlatego ponawiam prosbe o wasze doswiadzczenia z tamtych rejonow..
co z macednia np? jugosławia czy rumunia?
za wszelkie rady z gory dziekuje :> -
Anonim
rumunia spoko, tylko czasami chca by im płacić, oraz raczej omijac bukareszt :) -
Anonim
-
Anonim
kiepsko rozwiązane obwodnice w związku z tym sie długo stoi i można łatwo kierunki poymlić. pozatym jak już sie wjedzie do bukaresztu to sie nie wyjdzie. umarł w butach. pół dnia mozna stracić
pzdr -
-
Anonim
-
agatka
...do grecji stopem...niezle:) tez o tym myslałam, niezła przygoda, no ale pewnie, skończy sie autobusem...przynajmniej u mnie:) -
prekat
Temat dawno nie poruszany , ale ja wląśnie takiego szukałem.. :D
Planuje jechać stopem na Kretę i szukam chętnej dziewczyny któa by się ze mną wybrała..
Potrzebuję także jakiś info o tym jak się jeździ w Bułgarii, czy warto przez Macedonie.. itp. wszystko co ktoś mi może powiedzieć o wyjazdach zagranicznych również , bo po Polsce to jeździlem trochę ,ale za granicą to jeszcze nie...
Z góry dzięki !!! :] -
prekat
I jak tam.. , nikt nic nie wie... ja rozumiem ze są wakacje większość w rozjazdach, ale nikt nic nie wie więcej o Grecji, Bułgarii... i tych innych państwach po drodze... , może Macedonia, którą drogę wybrać... ? -
prekat
wiem już jak jechać , ale nadal nie mam toważyszki, może któraś była by chętna? bo moje potencjalne toważyszki , albo w rozjazdach, albo chore ( nawet w środku lata!! ) takze jestem w sytuacji podbramkowej, bo na 14.08 musze już być w Polsce... a w takim razie wyjazd najpóźniej 1.08 ... Zapraszam jeszcze raz chętne !! :)