Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ;;

orientujecie sie kiedy w tv maja byc wyswietlane jakies filmy z Audrey ? :)
  • pulpo, ty łobuzie

ja sobie ściągnęłam z emóli ''rzymskie wakacje '' i się tak cieszyłam, że och, Odrej, ach ach i co? i ściągnęła mi się chińska wersja : | albo inna, koreańska jakaś.
    tak czy inaczej, Odrej jest oczywiście boska, ale cóż, Odrej mówiąca po chińsku dużo jednak traci. bóó.
  • ;;

ja zakupiłam sobie "rzymskie wakacje" w empiku :-) film boski:-) ale fakt ze z lektorem, nawet polskim dużo traci. ja wolę zwykłe napisy :-) też mam "śniadanie..." i porpsotu kocham ten film.. mam nadzieję ze niebawem w tv będą jakieś filmy z Audrey!!! Bardzo bym chciała obejrzeć "zabawną buzię" a niestety w lublinie nie mogę znaleźć :-( i chyba będę musiała zamawiać z merlin.pl lub allegro.pl
  • Ania DeGie

w poniedziałak będzie na Ale kino! o 20.00 - Szarada
    http://serwisy.gazeta.pl/tv/1,47061...
  • ;;

ooo swietnie =) koniecznie trzeba obejrzec :) dzieki!! :P
  • Anonim

nie no świetnie, ja mam głupie UPC i nie mam Ale Kino; / ehh; (((((( pochlastać sie tylko;/.... :P
  • Anonim

O - właśnie miałąm napisać o Szaradzie... Koniecznie - superfilm!
  • ;;

noo wlasnie jestem jakies pol godzinki po obejrzeniu szarady :) bardzo przyjemny filmik :) a audrey tak pieknie wygladala :) w tych plaszczykach i czapeczkach :) cudnie :) no ale jak sie mowi ladnemu we wszystkim ladnie :P wiec to nie powinno dziwic :P:P hehe
  • Eryka Apolonia

Film genialny, bardzo mi sie podobał. Rzeczywiscie Audrey wygladala we wszystkim ładnie :)
  • Mary

A mie sie nie podobał. Starali sie bardzo, zeby Adrey pieknie wygladala (to im sie zreszta udalo). Ale psychologizmu 0%.
  • Anonim

"dwoje na drodze" w iluzjonie
    4.IV o 17.45

(ja musiałabym się urwać z wykładu.. zobaczę)
  • Anonim

uwielbiam "szarade". gdyby nie grant to bym go w ogole nie ogladala. ale nawet ze wzgledu na audrey warto. naprawde fajny.
  • seαns pαrαnoidαlnej iluzji

na dwójce w niedziele o 11 "Zabawna buzia"
  • seαns pαrαnoidαlnej iluzji

o 11:40 dokładnie
  • panna Lauk

cholera nie bede mogła zobaczyć:(
  • Anonim

i love your funny face
    your sunny funny face....;)
  • Magda

Świetny film, właśnie obejrzałam.
    A muzyka nadal gra mi w uszach:) Coś wspaniałego. Audrey jest fantastyczna! A jak Wasze wrażenia?
  • vera n.

film przeuroczy, poprawił mi humor na cały dzień :)
    no, i ten taniec... nie ma nic przyjemniejszego niż podziwiać układy choreograficzne w wykonaniu takiej pary jak Audrey i Fred!
  • Zuzanna

A wiecie co... ja miałam takie mieszane uczucia. Audrey była cudna i ja mam z reguły słabość do takich filmów; mają wg mnie sporo uroku, klimatu swiata który juz minął... ale jakoś zgrzytał mi bardzo ten Fred. No bo co jak co, ale on tam miał sześćdziesiątkę już i z młoda Audrey to jakoś mi nie grało zupełnie. On naprawdę mógłby być jej ojcem i ta relacja między nimi na taką własnie wyglądała (scena kiedy spotyka ją w kawiarni w Paryżu i wracają nocą i ta ich rozmowa...zupełnie jak ojca z dzieckiem).
  • Ania DeGie

dzisaij na 2 był "Nie do przebaczenia", dobrze, że ojciec czasem o ,mnie myśli i mi nagrał, bo przegzpiłabym
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)