-
DAMA; )
-
antyram z pocztowkami mam pelna
az podskoczylam z tym podkoszulkiem Bogna, wczoraj przechodzilam kolo tego sklepu!!! a teraz wyjezdzam i nie dotre
heh... ale sie rozejrze... -
kasia
Wielkie dzięki!!!
Znam ten sklep. Postaram się tam dotrzeć.
Pozdrowionka serdeczne. -
justyna em.
te ze strony plakaty.pl sa strasznie duze. zamowilam jeden z deanem i nie mam go gdzie zawiesic:/ -
-
hub.
-
beton
jesli brak miejsca na scianach to zostaje sufit nad łóżkiem :)
całkiem niezle te plakaty maja, ja sciany mam puste to moze dizzyego, lub birda sobie kupię, niestety te z audrey srednio mi podchodza, mogli wybrac fajniejsze ujecia filmowe.
z filmowych dobre sa z ojcem chrzestnym, planeta małp, blues brothers i pulp fiction... ale zaden nie pasuje mi do wystroju... -
justyna em.
mam prawi cale sciany zajete(:
moze kiedys w swoim mieszkaniu...kto wie;))
a plakaty maja bardzo fajne, tylko mało jak dla mnie, heh -
Rybooś
w zeszlym roku w aachen w sklepie z zajebiscie drogimi meblami byly obrazki z audrey. ale ze zajebiscie drogie- nie moglam sobie na nie pozwolic; / za to sciagnelam pare jej czarno-bialych fotek, wydrukowalam i ... zwyczajnie zdobia moj pokoj :) -
a jestem teraz w kolonii i mam free ticket do aachen, co znaczy zajebiscie drogie? u nas w sklepach art deco tez kiedys byly ramki a w srodku audrey!!! drogiaste
-
Boy Division
-
justyna em.
-
Boy Division
-
beton
juz drugi? no niezle:)) czyzby to znaczylo, ze cos jest nie tak z tym gronem?;-> -
justyna em.
-
Boy Division
jest roznica pomiedzy sformulowaniem pytania, a zdania twierdzacego z pytajnikiem.
no nie wiem soundi, cokolwiek nie powiem to interpretacja jest z gory zalozona przez j.m.
;-) -
albo mi sie wydaje albo nie ma przymusu do uczestniczenia w gronach...
-
Boy Division
-
-
Boy Division
-
DAMA; )
kurcze Tobie się chyba bardzo nudzi, zeby nam tak temat psuć. Jak Ci się nie podoba to po co tracisz swój cenny czas na komentowanie?
Proponuję ignorowac kolegę, może wtedy pozwoli nam na wymienianie opinii....
pozdrawiam :) bez urazy; )