Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sals

• GSK

co sądzicie o tym:
  • OlaBoggae ♫

Lubię tę pracę, tak ot. Podoba mi się.
  • A K

sto lat Audrey !
  • GSK

gdyby zyla to by miala 80 lat xD
  • Anonim

Kurczę. Ostatnio sięgnęłam po serial "Magda M." i tak sobie oglądam i oglądam i wiecie co? Joanna Brodzik strasznie przypomina mi Audrey.

Same spójrzcie:
    http://magdam.plejada.pl/287,14,18,...

Coś w tym jest.; )
  • Petite Spinache

A co sądzicie o śpiewie Audrey? Na temat "Moon River" chyba każdy może coś napisać, więc może to być podstawa oceny, ale cała reszta jest równie ważna.
    Ja uważam ten kawałek za przeciętny, nie uważam Audrey za diwę, ale wszystkie śpiewane przez nią piosenki przez jej drżący głos wydają mi się takie ciepłe, miłe... Lubię ten klimat czasem, wieczorny spacer i Hepburn niepewnie wydająca z siebie (takie wrażenie odnoszę) głos, jakby się bała, że nie podoła gustom słuchaczy.
  • Milena

Coś w tym jest. To prawda, że Audrey nie miała wspaniałego głosu i myślę, że to m.in. właśnie dlatego Moon River tak podoba się odbiorcom. Bo oto wychodzi kobieta, która z pewną nieśmiałością, drżącym głosem, prawie szeptem śpiewa piękną piosenkę, wkładając w to tyle serca, że można zapomnieć o wszystkich niedociągnięciach wokalnych; ]
  • carrie.lotte

dokładnie;) zgadzam się z przedmówczynią.
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)