-
Anonim
sluchajcie,
szukam i szukam po wypozyczalniach "Zabawnej Buzi" i za Chiny nie moge znalezc.
ktos wie, gdzie mozna to dostac?
no i czy rzeczywiscie warto ogladac? -
Anonim
zabawna buzia jest super zresztą jak wszystkie filmy w których grała Audrey ja kupiłam ten film w angli więc nie wiem czy w polsce jest dostępny -
Anonim
-
Made in China
-
-
ania flaming.różowy
świetny musical, wiem że kiedyś można go było kupić :) co też zrobiłam. na wypożyczalnie raczej nie licz,bo tam jest tylko hollywoodzki chłam z ostatnich 6 lat skłądowany. poszukaj po empikach, na allegro albo ściągnij. -
mrs_eve
-
Parapet Wiesławy, okno fu
uwaga, uwaga ! :]
jestem, jakze szczesliwa, posiadaczka tego filmu na dvd. polecam poszukac w sklepach internetowych, mi nie sprawilo to problemu, zwlaszcza, ze nie bylo wcale drogo.
i co tu duzo mowic? Audrey + Fred = awesome~, az mi podlogi trzeszczaly -
Anonim
-
aga
ja tez jestem szczesliwa posiadaczka tego filmu na dvd i łatwo jest go zdobyc:P
kocham jej taniec w scenie w barze :D -
Milena
-
Jim moovie:
Wlasnie zobaczylem ten film. Sceny jak zawsze kultowe, najlepsza w barze - taniec Audrey, taki wariacki performance. Oczywiscie Aster, no, klasyka!
a'propos zdobycia filmu - praktycznie niemozliwe i tylko z przypadku, niestety, ale sie udalo!!! Swoja droga, aby w Auchan wystawiac takie filmy...ale wazne, ze Milenka sie zalapala:) pozdrawiam! -
Anonim
hmm a ja mam pytanie : czy ma ktoś może napisy do tego filmu bo po angielsku oglada sie ok ale czasem przydała by się podpowiedź :)a nie mogę znaleźć zadnych w necie:( jeżeli ktoś ma to bym była baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rdzo wdzięczna gdyby się odezwał do mnie :) -
dhfksdhfiuoi
-
mch!
-
Króliczka
Film bardzo lekki i przyjemny. Bardzo mnie urzekł. Aż wstyd się przyznać że widziałm go dopiero tydzień temu no ale cóż lepiej puźno niż wcale:) -
anka !?
"Funny face" to cudowny musical :) , scena w barze oczywisie kultowa ale swoj urok ma tez piosenka "think pink" :P
Fakt , ze film trudno dostac , ja sama kupilam go w anglii w pakiecie 5 filmow za 15 funtow :p
no coz zycze ci szczescia w poszukiwaniu :p
buziak -
Anonim
Film imponujacy. Bardzo mi się podobał.
Urzekła mnie muzyka i sama postać Hepburn, rzecz jasna. -
PAULINA B
czy ktos ma albo wie gdzie mozna znalezc napisy do tego filmu?? jesli tak, e-mail: cza-cza11@wp.pl -
♥Dianka♥
Audrey jak zawsze piękna, cudowna, fascynująca... ale w tym filmie nie mniej zachwyca też jej partner - Fred Astaire! Jest po prostu niesamowity! -
Rosette
Uwielbiam Funny Face! Audrey tak pięknie tam wygląda - świeżo i olśniewająco. Po za tym ma piękne kreacje zaprojektowane przez Huberta Givenchy. Uwielbiam ten film , szczególnie scenę z piosenką S Wonderful i gdy tańczy w klubie [?] w czarnych spodniach i golfie.