- 1
- 2
-
Kam.
Pewnie slyszalyscie o ksiazce o Audrey pt. ''Audrey Hepburn, Uosobienie pieknosci'. Szukam jej wszedzie i nie moge znalezc! W internecie niedostepne,a w empiku sprzedawca kazal mi sie pytac co ok 2 tygodnie,bo nie maja w magazynach; ( Swoja droga to z miejsca wkurzyl mnie ten sprzedawca :/ Gdy spytalam sie o ta ksiazke, on zaczal wpisywac w swoj komputer tytuł: '' Odrej...
wmurowalo mnie!
az musialam mu przeliterowac :/
a wracajac do tematu.. jakby ktos z was wiedzial,gdzie moglabym dostac ta ksiazke, bylabym wdzieczna za pomoc :) -
carrie.lotte
haha Odrej.. :|
swoją drogą też chciałabym wiedzieć, gdzie ją kupić :) -
electrocute
-
Anonim
Ja nie slyszalam o takiej ksiazce. Ale chyba nic dziwnego, ze jej nie znalazlas, bo takiej ksiazki nie ma.
Moze masz na mysli: "Audrey Hepburn. Uosobienie ELEGANCJI." ("Audrey Hepburn, An Elegant Spirit" w oryginale)?:)
btw: sprzedawca to prostak, ja rozumiem, ze nie znaja wszystkich ksiazek i autorow, baaa.. ja tego nie wymagam. Ale sa pewne postaci, ikony, ktore czlowiek wyksztalcony i wyedukowany znac powinien. A Audrey do nich sie zalicza.
Ostatnio robilam speecha na hiszpanskim o Audrey i wszyscy byli zszokowani, ze tyle o niej wiem. A to nie ja 'TYLE' o niej wiem, co to oni po prostu nie wiedzieli nic. Eh, co za spoleczenstwo.
A do tematu powiem, ze co jakis czas na allegro jest (aktualnie sprawdzilam specjalnie dla Ciebie: nie ma). A w Empiku jest wszystko drozsze, nie kupuj tam:) Lepiej w merlinie, czy gdzies...
:) -
-
Klarcisz
Tak.Jest książka "Audrey Hepburn.Uosobienie elegancji".Mam ją.Polecam. -
Kam.
catherine. dzieki za poszukiwania na allegro, sprawdzalam,ale dawno i na ebayu...
a to uosobienie Elegancji! tak tak.... to pomylka,bo kiedys uslyszalam od kolezanki 'uosobienie pieknosci' i mi tak zostalo :P
a ja znalazlam - w bibliotece publicznej i dzieki temu zapisalam sie do niej :) szkoda,ze to nie moja wlasna ksiazka, bo zdjecia super i cytaty i ta ksiazke napisal jej syn ! ! ! no,ale na szczescie przynajmniej mam mozliwosc ja przeczytac; ) nie mniej jednak i tak wciaz szukam egzemplarza do zakupu na wlasnosc :)
-
PIETRZYKOWSKA
ojej, właśnie znalazłam w swojej bibliotece !
a już zwątpiłam - tyle jej szukałam :)
co do zdjęć i cytatów, to chyba warto będzie sięgnąć po ksero czy też skaner, oraz trochę się pobawić w przepisywanie xD -
Kam.
-
A K
-
*
a ja odkryłam wczoraj w bibliotece biografie audrey pt. "Księżniczka z bajki" Norberta Stresau. Właśnie ją kończę. :) -
Anonim
Dzisiaj wypożyczyłam "Audrey Hepburn. Uosobienie elegancji" (piękne zdjęcia) i "Audrey Hepburn" :) -
ja zaczęłam właśnie czytać "enchantment: the life of audrey hepurn" donalda soto, i jak do tej pory, jestem zachwycona. chyba najlepsza biografia audrey jaka miała okazje wpaść w moje ręce. ale wydam ostateczną opinię już po zakończeniu lektury :)
-
IGA
byłam wczoraj w empiku żeby zamówić tą książkę 'Audrey Hepburn. Uosobienie elegancji' i powiedzieli mi że takiej książki nie ma i musiałam tytuł pomylić..wróciłam do domu, wchodzę na stronę empiku i okazuje się, że książka jest.dziwne, nie ? -
Anonim
książka jest, ale nakład się wyczerpał i juz jej nie dodrukują, a szkoda. ja znalazłam w bibliotece - była strasznie zakurzona/ niestety pani bibliotekarka nie chciała mi jej odsprzedać :( -
IGA
-
Anonim
-
Karo
-
*
>Karo napisała:
>ale na świecie tzn. w Polsce są inne księgarnie , nie
>tylko empik.
dokładnie. wytrwałości troche. :) -
IGA
-
Anonim
szczerze ja byłam wytrwała przez rok.. wkońcu wypożyczyłam, przeczytałam i zeskanowałam fotki... ale dalej szukam... może jakieś antykwariaty??
- 1
- 2