Audrey Hepburn [1909]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kam.

Pewnie slyszalyscie o ksiazce o Audrey pt. ''Audrey Hepburn, Uosobienie pieknosci'. Szukam jej wszedzie i nie moge znalezc! W internecie niedostepne,a w empiku sprzedawca kazal mi sie pytac co ok 2 tygodnie,bo nie maja w magazynach; ( Swoja droga to z miejsca wkurzyl mnie ten sprzedawca :/ Gdy spytalam sie o ta ksiazke, on zaczal wpisywac w swoj komputer tytuł: '' Odrej...

wmurowalo mnie!

az musialam mu przeliterowac :/

a wracajac do tematu.. jakby ktos z was wiedzial,gdzie moglabym dostac ta ksiazke, bylabym wdzieczna za pomoc :)
  • carrie.lotte

haha Odrej.. :|
    swoją drogą też chciałabym wiedzieć, gdzie ją kupić :)
  • electrocute

no ja też nigdzie nie mogę znaleźć...
  • Anonim

Ja nie slyszalam o takiej ksiazce. Ale chyba nic dziwnego, ze jej nie znalazlas, bo takiej ksiazki nie ma.
    Moze masz na mysli: "Audrey Hepburn. Uosobienie ELEGANCJI." ("Audrey Hepburn, An Elegant Spirit" w oryginale)?:)

btw: sprzedawca to prostak, ja rozumiem, ze nie znaja wszystkich ksiazek i autorow, baaa.. ja tego nie wymagam. Ale sa pewne postaci, ikony, ktore czlowiek wyksztalcony i wyedukowany znac powinien. A Audrey do nich sie zalicza.
    Ostatnio robilam speecha na hiszpanskim o Audrey i wszyscy byli zszokowani, ze tyle o niej wiem. A to nie ja 'TYLE' o niej wiem, co to oni po prostu nie wiedzieli nic. Eh, co za spoleczenstwo.

A do tematu powiem, ze co jakis czas na allegro jest (aktualnie sprawdzilam specjalnie dla Ciebie: nie ma). A w Empiku jest wszystko drozsze, nie kupuj tam:) Lepiej w merlinie, czy gdzies...
    :)
  • Klarcisz

Tak.Jest książka "Audrey Hepburn.Uosobienie elegancji".Mam ją.Polecam.
  • Kam.

catherine. dzieki za poszukiwania na allegro, sprawdzalam,ale dawno i na ebayu...

a to uosobienie Elegancji! tak tak.... to pomylka,bo kiedys uslyszalam od kolezanki 'uosobienie pieknosci' i mi tak zostalo :P

a ja znalazlam - w bibliotece publicznej i dzieki temu zapisalam sie do niej :) szkoda,ze to nie moja wlasna ksiazka, bo zdjecia super i cytaty i ta ksiazke napisal jej syn ! ! ! no,ale na szczescie przynajmniej mam mozliwosc ja przeczytac; ) nie mniej jednak i tak wciaz szukam egzemplarza do zakupu na wlasnosc :)
  • PIETRZYKOWSKA

ojej, właśnie znalazłam w swojej bibliotece !
    a już zwątpiłam - tyle jej szukałam :)
    co do zdjęć i cytatów, to chyba warto będzie sięgnąć po ksero czy też skaner, oraz trochę się pobawić w przepisywanie xD
  • Kam.

no ja mam zamiar pobawic sie w kserowanie; )
  • A K

rowniez polecam . cudowna biografia
  • *

a ja odkryłam wczoraj w bibliotece biografie audrey pt. "Księżniczka z bajki" Norberta Stresau. Właśnie ją kończę. :)
  • Anonim

Dzisiaj wypożyczyłam "Audrey Hepburn. Uosobienie elegancji" (piękne zdjęcia) i "Audrey Hepburn" :)
  • Zuzanna

ja zaczęłam właśnie czytać "enchantment: the life of audrey hepurn" donalda soto, i jak do tej pory, jestem zachwycona. chyba najlepsza biografia audrey jaka miała okazje wpaść w moje ręce. ale wydam ostateczną opinię już po zakończeniu lektury :)
  • IGA

byłam wczoraj w empiku żeby zamówić tą książkę 'Audrey Hepburn. Uosobienie elegancji' i powiedzieli mi że takiej książki nie ma i musiałam tytuł pomylić..wróciłam do domu, wchodzę na stronę empiku i okazuje się, że książka jest.dziwne, nie ?
  • Anonim

książka jest, ale nakład się wyczerpał i juz jej nie dodrukują, a szkoda. ja znalazłam w bibliotece - była strasznie zakurzona/ niestety pani bibliotekarka nie chciała mi jej odsprzedać :(
  • IGA

to już nie można jej nigdzie kupić ? :(
  • Anonim

na stronie empiku pisze, że produkt jest już niedostępny
  • Karo

ale na świecie tzn. w Polsce są inne księgarnie , nie tylko empik.
  • *

>Karo napisała:
    >ale na świecie tzn. w Polsce są inne księgarnie , nie
    >tylko empik.

dokładnie. wytrwałości troche. :)
  • IGA

sprawdzałam na merlinie i też jest napisene, że niedostępna..
  • Anonim

szczerze ja byłam wytrwała przez rok.. wkońcu wypożyczyłam, przeczytałam i zeskanowałam fotki... ale dalej szukam... może jakieś antykwariaty??
  • 1
  • 2
| |

szukalam szukalam i nie znalazlam grona o Audrey!!! niemozliwe:) lubisz Zabawna buzie? Sniadanie? My...

Fotki

Miejsca grona (0)