-
Wika
Biografia Audrey Hepburn napisana przez jej syna Seana Hepburna Ferrera.
Piękna książka o wspaniałej kobiecie.
Czytaliście to ? Jak wam się podobało? To moja pierwsza przeczytana biografia o niej, znacie jakieś inne? Nie mogę się doczekać :) -
Aleksandra
-
Anonim
Muszę przeczytać.! Chyba poproszę na Gwiazdkę ^^, albo na urodzinki, bo mam niedługo. Maaarzę o tej książce! -
luś von Trzask
Wczoraj Ty dostałas a wczoraj ja ją skonczyłam..
Oj czytaj kobieto !
Będa łzy i będzie też radośc! ale przez refleksje
wspaniały człowiek i kobieta zarazem - XXI wiek tego nie przyniósł
na razie ...>
czy ktoś myśli że będzie taki ideał jeszcze kiedyś ? -
-
Anonim
Ja dostałam tę książkę rok temu pod choinkę; ) To był mój wymarzony prezent; ) -
Anonim
Ja tez dostalam ja rok temu. Jest swietna i te zdjecia tez wspaniale :) -
Anonim
-
Wika
mimo ze to jadostalam ta ksiazke od 'mikolaja' (czyt. mamy :P ) ona mi ja zabiera i czyta akurat wtedy jkiedy ja chce !!! bijemy sie o nia prawie, bo moja mam tez ja bardzo lubi ... i jej mama a moja babcia twez ... jakas tradycja ? :p hehe -
Aleksandra
u mnie fanem Audrey jest Tata :P ale książkę pozwala mi najpierw przeczytać ^^ obejrzał na razie tylko obrazki :P -
ania flaming.różowy
biografia jej syna- tnie jest zła ale.
dużo bardziej lubię:
Audrey Hepburn - Harris, Warren G. (przekład: A. Jacewicz) wydawnictwa Amber.
konkretna, na jej podstawie zostało nakręcono najwięcej filmów typu "A.H we wspomnieniach" itd.
dużo bardziej. -
Edyta
"Uosobienie elegancji" to bardzo stylowy album, piękna pozycja, przy której można się odprężyć. Książki Harrisa nie przeczytałam (jeszcze), ale czeka aż w Święta znajdę dla niej trochę czasu... -
Anonim
Ja ją widziałam w Empikach ejszcze przed poprzednią gwiazdką. Chciałam kupić, ale z powodu wydazdtków pt "prezenty dla rodziny i przyjaciół" fundusze mi na to nie pozwalały, a teraz od dawna jej nei widziałam i szczerze powiedziawszy zapomniałam. Musze popytać po księgarnaich. Chętnie bym przeczytała. -
maria
-
dhfksdhfiuoi
kupiłam ją przypadkowo, ale teraz nie żałuję. Wracam do niej ilekroć mam ochote popatrzeć na zdjęcia lub poczytać niektóre fragmenty. -
m.
też dostałam w prezencie ... :)))
a moja radość po dzień dzisiejszy końca nie ma :)))
polecam.... -
Martyś
-
toblerone
zdjęcia są świetne, najbardziej mi się podoba to zdjęcie na jednej z pierwszych stron, na którym Audrey całuje nowonarodzonego Seana... -
to nie jest "fajna" ksiazka...to jak czytanie wyznania milosci syna, ryczysz i juz
:) -
Anonim
wczoraj na urodziny dostalam Uosobienie Elegancji :d zabieram sie do czytania }:-> -
Anonim