Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Picolo bąbelki show ҉!

tutaj wyrazamy swoje emocje i potwierdzamy ze za rok znow warto pojawic sie w Płocku:)
  • Picolo bąbelki show ҉!

no to ja pierwszy
    BYYYYYŁOOO BOSKO!
    TO BYŁ RAJ, TYLKO SZKODA ZE NIE TRWALO TO WIECZNIE
    ale brakowalo jakiejs muzyki z rana tak jak bylo to min. na Astigmatic2
  • ::Użytkownik nie usunięty::

>picolo bąbelki szhow napisał
    >TO BYŁ RAJ, TYLKO SZKODA ZE NIE TRWALO TO WIECZNIE
    >ale brakowalo jakiejs muzyki z rana tak jak bylo to min. na
    >Astigmatic2

Ta milusio ! za rok wiadomo że sie pojawimy....

BTW
    Cała niedziele i każdy poranek powinno sie zrobić w stylu dub, chilli.... żeby piwo lepiej smakowało przy popołudniowym słonku....Moża to nieco stonować żeby nie przeszkadzać w mszy św. ale wiadomo że to nie oto chodzi.... :D
  • Anonim

Pomimo mojego ględzenia w innych topikach - serdecznie dziękuję.
    Do zobaczenia za rok.
  • Anonim

cya! było naprawde bosko ,błogostan w głowie ah:D ja skonczyłem dopiero rano bo jeszcze after mielismy:)
  • a_a

było cuuudownie, żałuję ze opuściłam kilka lat:) mam tylko nadzieję że w przyszłym roku będzie after na plaży bo ten w klubie przespałam:)
  • Professor Saibertin

było zajebiście.. Tnx U all & cya!!!
  • Mick Ticklovski

ja równiez chce podziekować organizatorom i zaproszonym gościom było..... sami wiecie :)
    ps: najlepszy występ: HYBRID LIVE!!!!!!!!!!!
    za nich najbardziej dziekuje
  • Anonim

..dziękuję..dziękuję..dziękuję ..
    ..zostanę nałogowcem plaży płockiej..
    ..do zobaczenia za rok :D
  • gosia

dzięki, dzięki, dzięki, to byłą druga (pierwszy był zaszłoroczny audio) najlepsza impreza na jakiej w życiu byłam, a bywam na wielu

tylko więcej muzyki w ciągu dnia

super! i do zobaczenia za rok!
  • Pawcio

Ja tez podziekuje bylo super; ) wiekszosc czasu spedzilem chyba w circuss; ) cieplo rytmicznie niektorzy mowia ze monotonnie ale to kwestia gustu; -)
  • Rafir

Thx Mega Kosmos:-)
  • Anonim

Thx i pozdrffky dla ludzi z organizacji jak i ludzi bawiących się =)
  • Anonim

za rok będę na 100% (o ile coś mnie nie zje)...
  • Gorecki

Dziękujemy wszystkim, którzy bawili się w ten weekend na plaży w Płocku! Było Was niemal 40 tysięcy!

Line up doceniliście nie tylko Wy, ale także dziennikarze zagraniczni. Wskoczyliśmy o oczko wyżej w rankingu najlepszych festiwali sierpnia przygotowanym przez jeden z najpopularniejszych serwisów o muzyce elektronicznej - Resident Advisor. W tym roku znaleźliśmy się na 7. miejscu wyprzedzając takie eventy jak słynny SonneMondSterne w Niemczech oraz londyńskie TDK Cross Central i South West 4.

Link do artykułu: http://www.residentadvisor.net/feat...

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i mamy nadzieję na jeszcze większy sukces w przyszłym roku.

Do zobaczenia!
  • . koKo aKa oKok .

a ja dziekuje za super urodziny :D Piotrek miales racje - satysfakcja w 95% :D po prostu bomba rewelacja; D

szkoda, ze byly dresy, szkoda, ze niektorzy zagrali bez polotu, ale i tak odwaliliscie kawal zajebistej roboty.

a moze by tak ustawic jakies deski czy cokolwiek zeby sie lepiej tanczylo?; )))

wielkie dzieki :D
  • Anonim

Fakt można się było zakopać, ale ej, było zajebiście plażowo; )
    A dresy niech się uczą!

Uwaga techniczna:
    Deskowanie na podłodze w namiocie Marlboro miało zbyt szeroki rozstaw belek. Pod dziesięcioma osobami skaczącymi pod didżejką w jednym rytmie podłoga uginała się o dobre 15 cm i didżejka cała chodziła.
    Dla tej konstrukcji rozstaw belek: max 1,5 a nawet 1,2 metra. Drewno jest o wiele tańsze niż np. gramofony, więc naprawdę nie ma co oszczędzać na konstrukcji.
  • . koKo aKa oKok .

nie wiem, nie bylam w marlboro; pp
  • Anonim

I słusznie bo nie było tam nic specjalnie ciekawego; )
    Może poza obrazkami dresów zafascynowanych widokiem kobiet w pseudotechnostrojach.
  • :) astro

ja tam dziękuje za sobotni namiocik 12-04 muzyczny odjazd dla mnie
    Matthew był boski!
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)