Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sonar26

a gdzie jakieś forum AR??pomijając grono???
    coś cinko:/ w tym roku!!!!
  • Anonim

>sonar26 napisał
    >a gdzie jakieś forum AR??pomijając grono???
    >coś cinko:/ w tym roku!!!!

no wlasnie dlatego:-))))
  • Gorecki

w zeszłym roku było forum, niestety wiara nie popisała się kulturą osobistą delikatnie mówiąc, dlatego zrezygnowaliśmy
  • Anonim

>Gorecki napisał
    >w zeszłym roku było forum, niestety wiara nie popisała
    >się kulturą osobistą delikatnie mówiąc, dlatego
    >zrezygnowaliśmy

no wlasnie dlatego:-)))
  • -αŕρLп-

tutaj za to kilka osob sobie czaterie zrobilo...
  • kokejn

>Gorecki napisał
    >w zeszłym roku było forum, niestety wiara nie popisała
    >się kulturą osobistą delikatnie mówiąc, dlatego
    >zrezygnowaliśmy

'wiara' negowała polskie nazwiska w polskim lajnapie, w tym roku sytuacja się powtarza i dlatego nie ma forum. tak?
  • Anonim

>-αìŕρІαпε napisał
    >tutaj za to kilka osob sobie czaterie zrobilo...

No co Ty, nie interesuje Cię kto ma kiedy urodziny?
  • Anonim

to bardzo ważne, żeby osoby, które mają urodziny w tych dniach pisały w wielu wątkach o tym po 43526 razy. ludzie są tak niepamiętliwi; (((((( <chlip chlip>

forum jest niepotrzebne skoro mamy wspaniały wynalazek, jakim jest grono. najlepsze są w nim ankiety m.in. "jaki dla Ciebie jest najlepszy tekst z madagaskaru". jak widzimy takie ankiety są bardzo rozwijające, wiele wniosków można wysnuć. to ważne, żeby oficjalnym forum było grono! tyle nowych rzeczy przy okazji się uczymy!
    co prawda wiele osób nie ma grona, ale i tak znajomi i ich znajomi się tu odnaleźli, się kochają, snują plany na biofory, nic nam więcej nie potrzeba!
    bo po co?
  • . koKo aKa oKok .

a co, zazdroscisz? az tutaj pocieklo gorycza z twojego posta...

biedne malenstwo; *
  • Gorecki

To jest oficjalne Grono festiwalu na Gronie, a nie najważniejsze medium Festiwalu. Tematy o AR są założone chyba na większości for portali o tematyce klubowej, więc nie tylko tutaj można się czegoś dowiedzieć i o coś spytać
  • Anonim

>. koKo aKa oKok . napisała:
    >a co, zazdroscisz? az tutaj pocieklo gorycza z twojego
    >posta...
    >
    >biedne malenstwo; *

naprawdę nie mam czego zazdrościc, wyobraź sobie, że różni ludzie różne życie prowadzą. acha i żeby nie było - nie mam nic do Waszej zabawy, komentowałem 'wpaniałe' czaty.
    nie wiem kto jest maleństwem skoro tak na siłę starasz się zwrócić uwagę na siebie w każdym miejscu, w każdej chwili, aby nikt o Twoich urodzinkach nie zapomniał bueheheh, albo, że nie przyjdziesz na imprezy bo smutna jesteś (motywy z m25) <chlip chlip> <przytul bobasa>. żałość.

gorecki:
    każdy obeznany doskonale powinien wiedzieć, że najważniejszym i oficjalnym źródłem powinno być forum dyskusyjne, które jest obiektywnie dostępne dla wszystkich. z resztą nie wiem czy już jednak jest sens, bo np. tacy ludzie z za granicy nie wiem czy jeszcze chcą przyjechać.a jakby chcieli, to jak mają szukać bardziej szczegółowych info? przecież oni nawet nie wiedzą co to grono.
  • zarofkens

oj tam

luzujcie suty :)
  • . koKo aKa oKok .

>edemski napisał
    >>. koKo aKa oKok . napisała:
    >>a co, zazdroscisz? az tutaj pocieklo gorycza z twojego
    >>posta...
    >>
    >>biedne malenstwo; *
    >
    >naprawdę nie mam czego zazdrościc, wyobraź sobie, że
    >różni ludzie różne życie prowadzą. acha i żeby nie
    >było - nie mam nic do Waszej zabawy, komentowałem
    >'wpaniałe' czaty.
    >nie wiem kto jest maleństwem skoro tak na siłę starasz
    >się zwrócić uwagę na siebie w każdym miejscu, w każdej
    >chwili, aby nikt o Twoich urodzinkach nie zapomniał
    >bueheheh, albo, że nie przyjdziesz na imprezy bo smutna
    >jesteś (motywy z m25) <chlip chlip> <przytul bobasa>.
    >żałość.
    >
    co do tego co pisze to odczep sie, mamy demokracje i kazdy ma prawo pisac co chce... ja w odroznieniu do ciebie nie neguje wszystkiego co inni robia tylko staram sie w tym odnalezc jakis pozytyw.. ty natomiast wszystko krytykujesz wiec moze badz laskaw zabrac swoje wiaderko i przejsc do piaskownicy...

a co do smutku i m25 - nie chcialam tam chodzic po smierci Daniela, ale co ci bede mowic i tak tego nie ogarniesz...

bez pozdr

ps
    eot, koncze dyskusje z toba..

• Anonim

nie wiem czemu wykręcasz się czymś tak przykrym jak śmierć Daniela, skoro to był zupełnie inny motyw...

wiesz - mamy demokracje, ale zasady swoją drogą
    gdyby tak wszyscy się demokracją usprawiedliwiali mógłbym powiedzieć "no co? mamy demokrację! idę mu jebnąć w twarz, mam do tego prawo, mogę robić co chcę!"
    a ten tekst z wiaderkiem i piaskownicą od pierwszego razu do mnie jakoś nie dotarł, zawsze mi się wydawało jakby Tobie tego brakowało.

nie neguję wszystkiego co inni piszą, chwalę rzeczy, które warto (np astigmatic i femev - nie zauważyłaś?), krytykuję, które tego się domagają. dziwne, że nie tylko ja się "czepiam"? 'dzięki bogu' nie boję się wyrażać swojego zdania.
  • . koKo aKa oKok .

tak, tyle, ze astigmatic w tym roku nie ma, tak samo femev - nie wiadomo czy w przyszlym roku tez bedzie wiec skoro ktos robi cos, nie mowie, ze mega, kosmiczne i w ogole, chociaz pare nazwisk kusi to po co od razu to negowac, krytykowac...

tez nie jestem zadowolona z calego lineup'u, ale nie jade po nich dlatego, ze nie trafili w moj gust... za rok jade na melt i podejrzewam, ze kazdy polski festi bedzie dla mnie popierdolka, ale mimo wszystko i tak pewnie gdzies pojade na terenie polski chociazby dlatego, ze dzieje sie w to w kraju w ktorym mieszkam, kraju, w ktorym 10lat temu jak 'clubbing' raczkowal nikt nie pomyslalby o tym, ze ktos cos zrobi wiec przestanmy narzekac...

a jak komus cos sie nie podoba to niech podejmie sie proby zrobienia festiwalu na miare wszystkich i niech poslucha glosow krytyki, pochwal itepe itede...

over
  • Anonim

>a jak komus cos sie nie podoba to niech podejmie sie proby
    >zrobienia festiwalu na miare wszystkich i niech poslucha
    >glosow krytyki, pochwal itepe itede...
    >
    >over

pewne plany już są...; )
    pozdrawiam

• Anonim

a ja sie zastanawiam po co wy sie klocicie........kazdy ma swoje zdanie i punk widzenia....a punk widzenia zalezy od punktu siedzenia.....to co jednym moze sie wydawac beznadziejene dla innych moze byc rewelacyjne,ewentualnie w miare atrakcyjne.... a wiec przestancie sie miedzy soba szarpac :) milego dnia zycze pomimo niezbyt rewalacyjnej pogody :)
  • Anonim

a koko a za twoje urodziny i tak wypijemy :)
  • -αŕρLп-

demokracja demokracja, ale kogo obchodzi kto z kim bedzie spal w akademiku, durne spamowanie i robienie offtopa...
  • Anonim

>nie neguję wszystkiego co inni piszą, chwalę rzeczy,
    >które warto (np astigmatic i femev - nie zauważyłaś?),
    >krytykuję, które tego się domagają. dziwne, że nie
    >tylko ja się "czepiam"? 'dzięki bogu' nie boję się
    >wyrażać swojego zdania.

Widzisz... jeśli Tobie się nie podoba, to być może oznacza, że po prostu nie jesteś targetem tego festiwalu, imprezy, czy tam nazwij to sobie jak chcesz, nawet przytupawy w remizie. Fakt, że nie tylko Ty się czepiasz oznacza, że takich ludzi, którzy dawniej byli targetem płocczanych imprez, a teraz nie są, jest nieco więcej niż kilka.

Okazuje się jednak, że jest znacznie więcej takich, którzy z chęcią pojadą i organizatorów chętnie po stopach wycałują. Ja to przykładowo bardzo chętnie zrobię. I nie czuję się przez to głupszy, mniej ambitny, czy też obrzydliwie mainstreamowy. Wolny rynek jest podłą dla kultury sprawą i nic się z tym nie da zrobić.

Ktoś tam jeszcze pluł na obecność Levego, Matusha i temu podobnych. Nie sądzicie, że to dobrze, że autochtoni będą mieli kąt, w którym będzie muzyka, która nikogo poza nimi nie interesuje? Ja wprost uwielbiam imprezy masowe, gdzie jest namiot prog-wiksa-transowy. W efekcie w pozostałych miejscach jest znacznie mniej osób, które mogłyby powodować mój dyskomfort psychiczny.

Rzekłem.
  • 1
  • 2
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)