bro

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • e-reck >>>>egzyst<<<<

sorry ze tak z innej beczki ale czy mozna by bylo miec prosbe zeby w tym roku jakies normalne piwo bylo na festiwalu ?? bo w ub. roku to nie dalo sie pic taki sikacz byl wciskany ... nawet z puszki
  • Magda Ka.

ja piłam z nalewaka i nie mam się do czego przyczepić. było mega zimne, gasiło pragnienie. puszki nawet nie brałam, jasne było, że browar będzie ciepły, bo niby kiedy miałyby się te wszystkie puchy schłodzić.
    w końcu to festiwal muzyczny a nie zjazd dedykowany smakoszom piwsona.
  • e-reck >>>>egzyst<<<<

ale piwo oprocz temperatury powinno miec jeszcze jakis smak ... festiwal festiwalem ale powinno sie laczyc przyjemnosci
  • $migor

jak Carlsberg nie jest dla Ciebie spoko piwem to jakie ma być?

piwo było normalne i nawet b.często chłodne, z 2 razy tylko na ciepłe na początku drugiego dnia trafiłem a trochę ich wypiłem:)
  • Anonim

browar akurat to najmniejszy chyba problem. ogólna poprawa gastronomii by się przydała. kebab zeszłoroczny był naprawdę dla ludzi z wyjątkowo wysokim poziomem kwasu solnego w żołądku.
  • e-reck >>>>egzyst<<<<

W sumie racja. Jak nie pasuje dunski sikacz (nie mylic z piwem) to alternatywa zawsze moze byc cos lepszego za plotem ... albo po prostu na wodzie jechac i tez bedzie dobrze. Co do jedzenia to na szczescie nie musialem testowac na sobie i podwojnym szczesciem bylo to, ze samochod byl pod reka co pozwalalo na przejechanie kilku kilometrow w celu uzupelnienia organizmu w niezbedne zo zycia kalorie
  • e-reck >>>>egzyst<<<<

>$migor napisał
    >jak Carlsberg nie jest dla Ciebie spoko piwem to jakie ma
    >być?
    >

carlsberg nie jest spoko ... a pozostale kwestie pozostawie bez komentarza
  • budzik

A propo picia browarów. Czy w ubiegłym roku można było wnosić na TOI TOI CAMP swoje własne piwa tak jak w latach ubiegłych?
  • mnmlny

niby nie mozna bylo - ale wszyscy wnosili w plecakach, torbach
  • budzik

a sprawdzali to jakoś? bo jak byłem 3 lata temu na audio to żaden ochroniach sie nie czepiał jak ktoś wnosił alko na teren pola namiotowego.
  • mnmlny

>budzik napisał
    >a sprawdzali to jakoś? bo jak byłem 3 lata temu na audio
    >to żaden ochroniach sie nie czepiał jak ktoś wnosił alko
    >na teren pola namiotowego.

nie sprawdzali
  • roy'

ja na luzie wnoszę w brzuchu tyle browarów ile mi potrzeba, głowa do góry, i nie planować ja stare baby
  • Basebox

nie wiem jak kebab, ale karkówka czy kiełba z grilla i frytki to tam są na wysokim poziomie.
  • Anonim

w tym roku podobno sponsorem jest Pikok więc będzie jeszcze lepiej; )
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)