-
e-reck >>>>egzyst<<<<
sorry ze tak z innej beczki ale czy mozna by bylo miec prosbe zeby w tym roku jakies normalne piwo bylo na festiwalu ?? bo w ub. roku to nie dalo sie pic taki sikacz byl wciskany ... nawet z puszki -
Magda Ka.
ja piłam z nalewaka i nie mam się do czego przyczepić. było mega zimne, gasiło pragnienie. puszki nawet nie brałam, jasne było, że browar będzie ciepły, bo niby kiedy miałyby się te wszystkie puchy schłodzić.
w końcu to festiwal muzyczny a nie zjazd dedykowany smakoszom piwsona. -
e-reck >>>>egzyst<<<<
ale piwo oprocz temperatury powinno miec jeszcze jakis smak ... festiwal festiwalem ale powinno sie laczyc przyjemnosci -
$migor
jak Carlsberg nie jest dla Ciebie spoko piwem to jakie ma być?
piwo było normalne i nawet b.często chłodne, z 2 razy tylko na ciepłe na początku drugiego dnia trafiłem a trochę ich wypiłem:) -
-
Anonim
browar akurat to najmniejszy chyba problem. ogólna poprawa gastronomii by się przydała. kebab zeszłoroczny był naprawdę dla ludzi z wyjątkowo wysokim poziomem kwasu solnego w żołądku. -
e-reck >>>>egzyst<<<<
W sumie racja. Jak nie pasuje dunski sikacz (nie mylic z piwem) to alternatywa zawsze moze byc cos lepszego za plotem ... albo po prostu na wodzie jechac i tez bedzie dobrze. Co do jedzenia to na szczescie nie musialem testowac na sobie i podwojnym szczesciem bylo to, ze samochod byl pod reka co pozwalalo na przejechanie kilku kilometrow w celu uzupelnienia organizmu w niezbedne zo zycia kalorie -
e-reck >>>>egzyst<<<<
>$migor napisał
>jak Carlsberg nie jest dla Ciebie spoko piwem to jakie ma
>być?
>
carlsberg nie jest spoko ... a pozostale kwestie pozostawie bez komentarza -
budzik
A propo picia browarów. Czy w ubiegłym roku można było wnosić na TOI TOI CAMP swoje własne piwa tak jak w latach ubiegłych? -
mnmlny
-
budzik
a sprawdzali to jakoś? bo jak byłem 3 lata temu na audio to żaden ochroniach sie nie czepiał jak ktoś wnosił alko na teren pola namiotowego. -
mnmlny
>budzik napisał
>a sprawdzali to jakoś? bo jak byłem 3 lata temu na audio
>to żaden ochroniach sie nie czepiał jak ktoś wnosił alko
>na teren pola namiotowego.
nie sprawdzali -
roy'
ja na luzie wnoszę w brzuchu tyle browarów ile mi potrzeba, głowa do góry, i nie planować ja stare baby -
Basebox
nie wiem jak kebab, ale karkówka czy kiełba z grilla i frytki to tam są na wysokim poziomie. -
Anonim
w tym roku podobno sponsorem jest Pikok więc będzie jeszcze lepiej; )