Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kostek... for fuck sake!

na twarzy banan, pisk w uszach i piach w butach. bylo uhuhu! chcialem z tego miejsca podziekowac i pozdrowic wszystkich znajomych i nieznajomych. music - connecting people.
  • czarna

podpisuję się pod tym całą swoją osobą!
    Rother - mistrzostwo!
  • Anonim

jestem zawiedziony Ellen Alien... :-/ bez polotu i pomysłu grała... bleeeee!
  • m34bk

>czarna napisała:
    >Rother - mistrzostwo!

otóż to
  • czarna

wielki ukłon również w stronę organizatorów!
  • owca

audioriver to ogień
    nie festiwal!:) było przepięknie, kolejna, baaaardzo udana edycja.
    Rynek Niezależny świetnie się przyjął, dBridge zmiażdżył basem, szkoda
    że audioriver jest taki krótki:) w imieniu Bass Mass Sound, dziękuję za
    tak liczne przybycie na nasz koncert

http://www.lubiszto.org

ps jak Wam się podobało stoisko lubiszTo! ?
  • Diana

mnie porwał Spor i Ellen:):)

tragedia z wejściem na samym początku ale jak to powiedział jeden z organizatorów pracują nad tym:):)
  • Pawełek

jedynie rothen mnie nie zawiodl
    reszta to slabizna
    ritchie niby gwiazda a czasem gral niezla zamule
    garnier to wogole szkoda gadac gral jak na festynie we wsi
    magda momentami fajnie a czasem tez kiepsko
    to tyle o gwiazdach sobotniej nocy
    no i duzo powykrecanych ryjow od krazkow itd
    w skali od 1do10 daje 6-
  • Diana

ja nie wytrwałam do Rothena...

heheh richie racja zamuł strasznie... ale jakie tłumy ciągnęły na jego występ...???????yyy

za to porwały mnie dzwięki scenki Tictac...:):):)

• Bobby

>Grek napisał
    >jestem zawiedziony Ellen Alien... :-/ bez polotu i pomysłu
    >grała... bleeeee!

Zgadzam się, mnie też zawiodła, a na dodatek na początku miałem wrażenie, jakby lekko się jej rozjeżdżało momentami.

Na plus, z tych co widziałem: Metro Area (!!), Oni Ayhun(!), Magda, Czubala, Catz'n'Dogz, Way Out West też mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło.

Hawtin mnie nie powalił.

Żałuję, że nie słyszałem seta Rothera, ale niestety po 5 godzinach zabawy ze złamanym palcem u nogi w końcu się poddałem; )

Do zobaczenia za rok! :)
  • Wilku™

Byłem pierwszy raz, i już wiem że będę jeździł co roku! Ścisła czołówka najlepszych imprez w moim życiu, poprostu coś pięknego. Nie mogę przeboleć że to już koniec... Dziękóweczka i pozdrówki dla wszystkich dramenbejsowców z Hybrida (pierwszej nocy) jak i Maina (nocy drugiej); ]
  • Karola.

wyczekiwane Simian Mobile Disco, The Modern Deep Left Quartet, Magda i na koniec Spor i Rother - !!!

mega moc ! :)
  • Pawełek

zdziwilem sie ze zamiast sie bawic to 70% osob tylko stalo i sluchalo muzyki
    widocznie im muzyka nie odpowiadala
    trzeba bylo sie pchac pod scene tam gdzie ktokolwiek sie bawil
    bo jak bylem kawalek od sceny zaczynam sobie tanczyc a w promieniu 15 metow kazdy stoi i patrzy na mnie jak na idiote to sie odechciewa zabawy.
    szczerze mowiac spotkalem sie z czyms takim 1 raz
  • Karola.

szczerze mówiąc mnie to wcale nie dziwi :)

stanie w tłumie pod barierką, gdzie nie ma miejsca na jakikolwiek ruch, nie mówiąc już o tańcu jest mało przyjemne - obijanie się, szturchanie itd.

nie uwierzę w to, że ktoś na Ciebie patrzył na idiotę kiedy tańczyłeś dalej niż pod sceną !
    ludzie świetnie się bawili na chodniku, a nawet na górce.
    a jeżeli uważasz, że jeżeli ktoś nie tańczy, więc mu nie odpowiada muzyka to przepraszam bardzo !

jeżeli masz takie spostrzeżenia i to Cie zniechęca, a co więcej odechciewa Ci się zabawy ....
  • Pawełek

hehe
    no tak mi sie wydawalo ze na mnie patrza :D
    masz 100% racje na gorce tanczylo wiecej osob niz w namiocie
    ci z gorki powinni isc pod namiot a ci z namiotu na gorke i caly namiot by tanczyl :D
    ja sie bawilem jak najbardziej ok
    z tym ze musialem byc przy samej scenie bo czym dalej od sceny tym mniej bawiacych ludzi i taka prawda
    lepiej jak masz bawiacych sie ludzi wokol siebie niz stojacych wyjebanych od piguł i patrzacych sie w sufit :D
  • Karola.

>z tym ze musialem byc przy samej scenie bo czym dalej od
    >sceny tym mniej bawiacych ludzi i taka prawda
    >lepiej jak masz bawiacych sie ludzi wokol siebie niz ...

e tam, ja wręcz odwrotnie, ale jeżeli tak wolisz to ok :)

>stojacych wyjebanych od piguł i patrzacych sie w sufit :D
    >
    trudno to wykonać w otwartej przestrzeni albo namiocie ale też ok, chociaż też się nie zgadzam ze zbyt uproszczonym uogólnieniem :)

jedno jest pewne-poza małymi niesmakami było wybornie i tego podważyć się nie da ! :)

>

• synaptic kid

simian disco pozamiatali!!!
    modern deep left quartet też bardzo fajnie ,dandy jack też na plus(potańczyłem:)

minus kolejka przy wejściu w piątek(czekałem z 1,5h!!!)podejrzewam że to wina pogody bo wszyscy zjawili sie naraz jak tylko przestało padać...

niesetety minus też że więcej przypadkowych osób,a nawet jakiś dziwnych dreso-podobnych przećpanych wixiarzy.

Pkp mazowieckie koleje państwowe klapa jak co roku ,znowu jeden wagon szynowy z Kutna i ponad godzina masakrycznego tłoku!

Mimo wszystko impreza na dobrym poziomie i za rok tez będe na na bank:)
    Wielka piona dla wszystkich pozytywnych ludzi spotkanych pod sceną w circus stage,w kolejkach do toi toi,na peronie o 11:25,w podróży i sąsiadów z Martusa;]
    JAUł!
  • Pawełek

oprocz kilku awantur ktorych bylem swiadkiem i tego ze nie mozna bylo wnosic alko na scene bylo ok alko trzeba bylo przemycac pod spodniami:)
    a i rozjebal mnie gosciu ktory ok 5:30 lezal(spał) w namiocie zasypany piaskiem i puszkami plastikami po piwie
    muzyka nawala ludzie sie bawia a on sobie spi :D
    haha pozdro dla niego !
  • tomek jankowski

ciekawe kiedy bedzie jakas oficjalna infa tzn ocena festiwalu od strony organizatora frekwecja itd
  • tomek jankowski

a ja nie widzialem zadnej awantury wiec nie wiem gdzie ty ziomek chodziłeś
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)