-
Kostek... for fuck sake!
na twarzy banan, pisk w uszach i piach w butach. bylo uhuhu! chcialem z tego miejsca podziekowac i pozdrowic wszystkich znajomych i nieznajomych. music - connecting people. -
czarna
-
Anonim
jestem zawiedziony Ellen Alien... :-/ bez polotu i pomysłu grała... bleeeee! -
m34bk
-
-
czarna
-
owca
audioriver to ogień
nie festiwal!:) było przepięknie, kolejna, baaaardzo udana edycja.
Rynek Niezależny świetnie się przyjął, dBridge zmiażdżył basem, szkoda
że audioriver jest taki krótki:) w imieniu Bass Mass Sound, dziękuję za
tak liczne przybycie na nasz koncert
http://www.lubiszto.org
ps jak Wam się podobało stoisko lubiszTo! ? -
Diana
mnie porwał Spor i Ellen:):)
tragedia z wejściem na samym początku ale jak to powiedział jeden z organizatorów pracują nad tym:):) -
Pawełek
jedynie rothen mnie nie zawiodl
reszta to slabizna
ritchie niby gwiazda a czasem gral niezla zamule
garnier to wogole szkoda gadac gral jak na festynie we wsi
magda momentami fajnie a czasem tez kiepsko
to tyle o gwiazdach sobotniej nocy
no i duzo powykrecanych ryjow od krazkow itd
w skali od 1do10 daje 6- -
Diana
ja nie wytrwałam do Rothena...
heheh richie racja zamuł strasznie... ale jakie tłumy ciągnęły na jego występ...???????yyy
za to porwały mnie dzwięki scenki Tictac...:):):)
-
Bobby
>Grek napisał
>jestem zawiedziony Ellen Alien... :-/ bez polotu i pomysłu
>grała... bleeeee!
Zgadzam się, mnie też zawiodła, a na dodatek na początku miałem wrażenie, jakby lekko się jej rozjeżdżało momentami.
Na plus, z tych co widziałem: Metro Area (!!), Oni Ayhun(!), Magda, Czubala, Catz'n'Dogz, Way Out West też mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło.
Hawtin mnie nie powalił.
Żałuję, że nie słyszałem seta Rothera, ale niestety po 5 godzinach zabawy ze złamanym palcem u nogi w końcu się poddałem; )
Do zobaczenia za rok! :) -
Wilku™
Byłem pierwszy raz, i już wiem że będę jeździł co roku! Ścisła czołówka najlepszych imprez w moim życiu, poprostu coś pięknego. Nie mogę przeboleć że to już koniec... Dziękóweczka i pozdrówki dla wszystkich dramenbejsowców z Hybrida (pierwszej nocy) jak i Maina (nocy drugiej); ] -
Karola.
wyczekiwane Simian Mobile Disco, The Modern Deep Left Quartet, Magda i na koniec Spor i Rother - !!!
mega moc ! :)
-
Pawełek
zdziwilem sie ze zamiast sie bawic to 70% osob tylko stalo i sluchalo muzyki
widocznie im muzyka nie odpowiadala
trzeba bylo sie pchac pod scene tam gdzie ktokolwiek sie bawil
bo jak bylem kawalek od sceny zaczynam sobie tanczyc a w promieniu 15 metow kazdy stoi i patrzy na mnie jak na idiote to sie odechciewa zabawy.
szczerze mowiac spotkalem sie z czyms takim 1 raz
-
Karola.
szczerze mówiąc mnie to wcale nie dziwi :)
stanie w tłumie pod barierką, gdzie nie ma miejsca na jakikolwiek ruch, nie mówiąc już o tańcu jest mało przyjemne - obijanie się, szturchanie itd.
nie uwierzę w to, że ktoś na Ciebie patrzył na idiotę kiedy tańczyłeś dalej niż pod sceną !
ludzie świetnie się bawili na chodniku, a nawet na górce.
a jeżeli uważasz, że jeżeli ktoś nie tańczy, więc mu nie odpowiada muzyka to przepraszam bardzo !
jeżeli masz takie spostrzeżenia i to Cie zniechęca, a co więcej odechciewa Ci się zabawy .... -
Pawełek
hehe
no tak mi sie wydawalo ze na mnie patrza :D
masz 100% racje na gorce tanczylo wiecej osob niz w namiocie
ci z gorki powinni isc pod namiot a ci z namiotu na gorke i caly namiot by tanczyl :D
ja sie bawilem jak najbardziej ok
z tym ze musialem byc przy samej scenie bo czym dalej od sceny tym mniej bawiacych ludzi i taka prawda
lepiej jak masz bawiacych sie ludzi wokol siebie niz stojacych wyjebanych od piguł i patrzacych sie w sufit :D
-
Karola.
>z tym ze musialem byc przy samej scenie bo czym dalej od
>sceny tym mniej bawiacych ludzi i taka prawda
>lepiej jak masz bawiacych sie ludzi wokol siebie niz ...
e tam, ja wręcz odwrotnie, ale jeżeli tak wolisz to ok :)
>stojacych wyjebanych od piguł i patrzacych sie w sufit :D
>
trudno to wykonać w otwartej przestrzeni albo namiocie ale też ok, chociaż też się nie zgadzam ze zbyt uproszczonym uogólnieniem :)
jedno jest pewne-poza małymi niesmakami było wybornie i tego podważyć się nie da ! :)
>
-
synaptic kid
simian disco pozamiatali!!!
modern deep left quartet też bardzo fajnie ,dandy jack też na plus(potańczyłem:)
minus kolejka przy wejściu w piątek(czekałem z 1,5h!!!)podejrzewam że to wina pogody bo wszyscy zjawili sie naraz jak tylko przestało padać...
niesetety minus też że więcej przypadkowych osób,a nawet jakiś dziwnych dreso-podobnych przećpanych wixiarzy.
Pkp mazowieckie koleje państwowe klapa jak co roku ,znowu jeden wagon szynowy z Kutna i ponad godzina masakrycznego tłoku!
Mimo wszystko impreza na dobrym poziomie i za rok tez będe na na bank:)
Wielka piona dla wszystkich pozytywnych ludzi spotkanych pod sceną w circus stage,w kolejkach do toi toi,na peronie o 11:25,w podróży i sąsiadów z Martusa;]
JAUł! -
Pawełek
oprocz kilku awantur ktorych bylem swiadkiem i tego ze nie mozna bylo wnosic alko na scene bylo ok alko trzeba bylo przemycac pod spodniami:)
a i rozjebal mnie gosciu ktory ok 5:30 lezal(spał) w namiocie zasypany piaskiem i puszkami plastikami po piwie
muzyka nawala ludzie sie bawia a on sobie spi :D
haha pozdro dla niego ! -
tomek jankowski
ciekawe kiedy bedzie jakas oficjalna infa tzn ocena festiwalu od strony organizatora frekwecja itd
-
tomek jankowski
a ja nie widzialem zadnej awantury wiec nie wiem gdzie ty ziomek chodziłeś