Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rękę myje ręka.

no gdzieś przeczytałem, że ktośtam coś myśli, żeby można się byo od czwartku rozbijać.ale jak się zastanowić, to płaci się 20 za dobę, a nie 40 za cały czas. także, kto wie, może ktoś pomyśli sobie:"można od czwartku, ale bulisz 60 nie 40".trzeba być czujnym jak ważka.
  • Marta Górniak

No właśnie mi się wydaje, że jednak nie płaci się 40 za dobe, bo było napisane że bez względu na to czy przyjeżdżasz w piątek czy w sobote i tak płacisz 4 dychy, więc chyba to tak nie działa.
    Dobrze by było jakby ktoś zorientowany się wypowiedział na ten temat; >
  • Łukasz Napora

proszę bardzo :)
    http://www.audioriver.pl/Pole_namio...
  • rękę myje ręka.

Teraz to już jest wszystko jasne,włączne z camp stagem. Do zobaczenia na polu! Aa bua,bierzemy flagę?
  • ama

myslicie, ze uda sie gdzies wepchnąc na pole bez rezerwacji? ew. moze ktos rezygnuje z pola to ja chetnie zajme miejsce :D
  • Łukasz Napora

>ama napisała:
    >myslicie, ze uda sie gdzies wepchnąc na pole bez
    >rezerwacji? ew. moze ktos rezygnuje z pola to ja chetnie
    >zajme miejsce :D

miejsca jeszcze są, więc pojaw się wcześnie w piątek i będziesz miała szansę
  • pssyt

co z szafkami depozytowymi? jest ich wystarczająco dużo, tzn. jak przyjade na plaże w pt o 22, załapie sie o taką? ich wielkość jest taka jak tych na dworcach,mieszcząca cały plecak? one dostępne tylko dla pola namiotowego czy jak? wiem,że głupie pytania,ale jednak chciałabym znac odpowiedzi
  • Bua

najlepiej zapytac u źródła
    pproszę, oto kontakt z oficjalnej strony internetowej TOICAMP. Dobry uczynek na dziś mam z bańki:)

>Masz pytania?
    >Skontaktuj się z obsługą profesjonalnego pola namiotowego TOI CAMP w Płocku dostępną pod >numerem telefonu:

>+48 662 151 852
  • Goździk

Witam chciałem odkupić miejsce namiotowe czy jeśli okaże potwierdzenie przelewu oraz rezerwacji lecz nazwisko nie będzie się zgadzało to nie będzie żadnych problemów
  • Bua

dlaczego nie zadzwonisz?? numer masz posta wyżej.

dziz... ludzie, wydaje mi się że Nermal czy kto inny z AR team nie ma z polem wspólnego więcej niż to, że zlecili/ udostępnili zlecenie na to pole TOICAMPowi, więc to pytanie jakby nie do nich. Pozatym watpie żeby mieli teraz czas zeby na gronie siedzieć. NIe rosumie tego... :/

jest strona TOICAMP o tajemniczym, zagmatwanym i niemożliwym do znalezienia na googlach adresie

uwaga.............. http://www.toicamp.pl .....

tam, w dziale kontakt, radzę szukać odpowiedzi na tak szczegółowe pytania, leniuszki :P

a teraz z innej beczki:

KTO BĘDZIE W CZWARTEK JUŻ?:D
  • Łukasz Napora

>Goździk napisał
    >Witam chciałem odkupić miejsce namiotowe czy jeśli okaże
    >potwierdzenie przelewu oraz rezerwacji lecz nazwisko nie
    >będzie się zgadzało to nie będzie żadnych problemów

to pytanie do TOI CAMP. przypominam, że miejsca wolne jeszcze są, ale trzeba być wcześnie w piątek, dla pewności
  • Bua

>Pozatym watpie żeby mieli teraz
    >czas zeby na gronie siedzieć.

a jednak:P
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)