-
Nikita
Czy ktos slyszal o jakichkolwiek wolnych kwaterach na tegoroczny Audioriver?
Wiem, ze szanse na sukces sa niczym zerowe ale ...moze szczescie sie pojawi. Prosze o kontakt na priv.
;-D
Jesli chodzi o camping. Czy ktos juz zna jakies sczegoly:
- czy beda pryszkice; -) jestem kobieta; -)
- od kiedy kiedy i ktorej godziny bedzie mozna rozbijac namioty
- jak daleko jest parking od pola
Dziekuje!
-
maciek
prysznice będą. parking jest bardzo blisko do pola, a jeżeli chodzi o rozbijanie namiotów, to słyszałem, że w ubiegłym roku ktoś już w czwartek wieczorem się rozbijał, ale nie jestem w stanie potwierdzić tej informacji. sądzę, że w piątek rano spokojnie będzie można się rozbić; ) -
mnmlny
w tamtym roku rozbijali sie od czwartku - ale security bylo od piatku -
jaco
Hm, znalezienie teraz kwatery graniczy z cudem, ale mimo wszystko życzę powodzenia! A jeśli będziesz na polu i przyjazd planujesz na piątek, to polecam przyjechać jak najwcześniej jeśli chcesz mieć jako taki wybór rozstawienia namiotu. Znajomi jak rok temu chcieli się rozbić... a dotarliśmy tam coś koło 16 - 17, to już praktycznie nie było miejsca i nie było innego wyjścia jak rozstawienie namiotu na lekkiej górce; ) niedługo potem już kompletnie nie było gdzie się wcisnąć, dlatego ludzie rozbijali się poza polem. W tym roku pole ma być powiększone, ale pewne jest, że jakie by nie było, chętnych i tak będzie dużo za dużo :) -
-
maciek
potwierdzam, koło 17 już nie można było liczyć na miejsce, ale teren za polem też był atrakcyjny : ) -
Nikita
-
Iwona
Mam zarezerwowanych 5 miejsc na ul. Ciechomickiej w jakimś Budynku Handlowo-Usługowym 40zl/os
chętnię odstąpię, gdyż zmieniły mi się plany wakacyjne. Chętni info na priv. -
sylwiaadamczuk
Poszukuję 2 osobowego pokoju z Łazienką na cały festiwal. Piszcie tutaj lub na sadamczuk@wp.pl jak macie jakieś info! PILNE! -
sylwiaadamczuk
>sylwiaadamczuk napisała:
>Poszukuję 2 osobowego pokoju z Łazienką na cały
>festiwal. Piszcie tutaj lub na sadamczuk@wp.pl jak macie
>jakieś info! PILNE! - już nieaktualne, udało się znaleźć!
-
Michał Kaliszewski
Hejko, Poszukuję noclegu na trzy osoby, kontakt Kaliszewski87@gmail.com, pozdrawiam -
IWCIA:)
Witajcie...
poszukuję noclegu dla dwóch osób...łazienka w pokoju...proszę o kontakt na e-mail: iwonazas@op.plplu -
irys121
witam
jesli miejscowki nadal sa wolne to jestem zainteresowana prosze o info
pozdrawia Marta -
mari
"Tuż przy terenie festiwalu znajdzie się pole namiotowe – dwukrotnie większe od ubiegłorocznego, czyli zdolne pomieścić około 4 tys. osób. Będzie ono biletowane, ogrodzone i dozorowane. Wkrótce podamy cennik." Został troche ponad miesiąc do Audio a jak nie było cennika tak nie ma!! Orientuje sie ktoś ile w tym roku bedzie kosztowało miejsce na polu namiotowym??? -
Michał Kaliszewski
-
sarCiowa
zdaje se sprawę, że się późno ogarneliśmy, dzwoniłam po chyba wszystkim co się da i proste, że wszystko już pozajmowałe, zaskoku nie ma eheh no pominełam jakies drogie hotele, apartamenty itp :P ale jakby ktoś coś wiedział, słyszał, że jakiś nocleg albo ktoś by chciał przygarnać [ oczywiście nie za darmo ] to proszę o cynka ... spokojne; p 3 lub 4 osoby .. a jak nie to namioty łelkom :) -
matkowski
z tego co mi sie przypomnialo, zaraz za plockiem (kierunek lodz) jest:
-hotel Debowa Gora tel. (24) 384 21 00 (drogo :P)
-zajazd Bialy Dom (24) 384-10-29
-oraz juz na hardkorze male, tanie(ceny czasami sa smieszne) domki letniskowe w osrodkach nad jeziorem :DD tylko nie liczcie na luksusy... osrodkow jest sporo, a domkow jeszcze wiecej.
przykladowe(!) zdjecia domkow na jednym z osrodkow http://www.grabina.com.pl/
jak beda zainteresowani skoluje namiary do wszystkich osrodkow (osrodki przy jeziorze Gorskim); )
http://www.grabina.com.pl/mapa.jpg
to jest ok. 8 km od plazy -
sarCiowa
dziekóweczka ! zadzwonie tam, ale myślę, że tysz może juz nie byc wolnych miejscowek ... jakby co to poproszę jeszcze o te inne ośrodki wypoczynkowe, luxusu nie oczekujemy, na prawde :) zeby bylo w miare tanio i nie mocno daleko od audio; ))) -
★Mrs...
-
Inso
nie ma co patrzeć na odległość. Ja rok temu miałam nocleg na osiedlu już koło tabliczki że koniec Płocka (ul.Wiśniowa) ale taryfa w nocy wynosiła od około 15-20zł.
Znajomi mieszkali w miejscowości Soczewka za mostem i płacili około 22 zł -
sarCiowa