- 1
- 2
-
mnmlny
czym wcześniej zacznie się rozmowa o audiobańce tym więcej potencjalnych uczestników akcji. gdzie promotor-pomysłodawca?!
wymyśliciel : http://b12.grono.net/77/213/gallery... Bua
a o akcji (sprzed roku): http://grono.net/chat/#audioriver/t...
http://b12.grono.net/77/213/gallery...
ktoś chętny? -
wisnia*®
jeszcze sie pytasz ? jassne, jeszcze mam baniowysprzet :D ale z tego co gadalismy to w tym roku mial byc inny "iwent" bodaj jedzenie pasztetowej czy sex grupowy z pluszowymi misiami ?! aczkolwiek podtrzymanie bani wskazane ! -
wisnia*®
-
matkowski
-
-
załóżcie wydarzenie na Facebook`u - więcej osób się dowie :) Grono już jedną nogą w grobie jest :)
-
maciek
-
mnmlny
-
.
-
Usiu
>Gorecki napisał
>załóżcie wydarzenie na Facebook`u - więcej osób się
>dowie :) Grono już jedną nogą w grobie jest :)
chyba jednak więcej osób wchodzi na gronowe forum audioriver niż fejsbukowe -
.
Też mi się tak wydaje. Jednocześnie myślę, że tylko kwestią czasu jest przejęcie władzy przez dostarczających wrażeń celebrytów; ) -
Bua
czy toże grono jedną noga w grobie jest to czyni nas neTrofili?:P Wątek zostanie postawiony i tu, ale nowszy, lepszy i piekniejszy;) bedzie baniecznie! -
Bua
ej wydawało mi się że jestem jakiś ponadszaromasowy a tu dupa i sam przeskoczyłem na coś co si epowinno nazywać fejsbóg, bo przez niego grono mi metrowym kurzem obrosło.:P
niemniej - zaleta tego taka ze na FB mamy już 115 chętnych na mydlaną zajawkę pod mainem. A co z gronowiczami? Zasilicie korpus, względnie bańtalion? -
bu
-
Bua
nic tylko się przyłączyć;)
pamiętajcie wziąć swój sprzet do baniek. 2 złote nie majątek -
Dusiaa87
-
Bua
DUSIAAAAAAAAAA!!!!:D:D:D: ale ja Cie dawno nie widziałem, ja pierdziule... stęskniłem sięu - dobrze że AR niedługo. Odgrzewamy watki na gronie - audiobańka widze zaskoczyła, na włocławskim gronie też sie dzieje wiec wpadnij coś naklikać.
a odpowiadając na Twoje pytanie to hajzera to pewnie że bym wziął! mam nawet projekt z jego udziałem.
Potrzeba:
1x Hajzer
1x gong
ok 5x czerwona latarka
1x bristol
1x puszka sprayu
opcja wygląda tak:
podchodze do hajzera i pytam go:
Czy wygrał Pan kiedykolwiek jajca do buzi
- on mówi - nie, nie wygrałem
rozbrzmiewa gong, hajzera podświetlają czerwone latarki, a z a nim wyskakuje bristol z napisem, a ja niskim głosem mówie :
Twoje odpowiedź to..... KŁAMSTWO!
hehe audiochwilaprawdy kierva:P -
Bua
ej nie chce nic mówić ale zamulacie okropnie:P
na stronie która zowie się FaceBóg chęć rypnięcia z bańki zgłosiło ponad 130 osób a tu tylko dycha?! toć to policzek wymierzony frywolnej zabawie i radości z uczestnictwa w czymś co jest równie niepotrzebne jak zajebiste:P -
Piotr P.
-
Bua
>Pe napisał
>+1
niech Ci Buch błogosławi dobry człeku
dozo na bańce, a reszta niech bierze przykład z postawy tego młodzieńca, o! :P
z Bongiem!;) -
Bua
wynik na dziś :
FB vs GRONO : 174:11
dzizas nie spodziewałem się że taka padaka tutaj będzie w tym temacie:P widzę że teraz sie na grono wbijają ludzie tylko po to żeby kupić/sprzedać bilet.. a fe...
p.s. ma ktoś odsprzedać jeden bilet?:P poważnie pytam :)
- 1
- 2