-
bachor.
-
Girls & Boys,
W tym roku szykuje się ewidentne oblężenie.
Dlatego też:
Powiększymy kilkakrotnie pole namiotowe i ogrodzimy je. Dla zwiększenia bezpieczeństwa wprowadzimy również opaski dla biwakowców - bez nich nie będzie wstępu.
Oczywiście umywalek i toalet również nie zabraknie.
Jeśli macie jeszcze jakieś wnioski w tej sprawie, to teraz jest najlepszy moment :) -
Anonim
mam nadzieje ze jednak uda mi sie coś załatwić;)
ale jesli nie to namiot i dawaj w drogę;) -
Diana
ja dzwonilam 3 tygodnie temu i nic nie bylo.a jak jest to ceny z kosmosu.wkoncu udalo mi sie cos znalesc za 50 zl od osoby...
akademiki pozajmowane a kwatery i hotele podane na stronie plocka takze...trzeba szukac... -
-
Anonim
>beetroot napisał
>zapomnij, dziś dzwoniłem do informacji turystycznej, no
>fuckin way... nic nie ma
a jednak sie udało na norbertańskiej zarezerwować;))))) -
Kosa
Niby nic wolnego już nie ma, ale udało mi się przed chwilą zarezerwować ostatnie pięć miejsc (tylko tyle było) gdzieś, na obrzeżach Płocka. Warto więc próbować. Jeśli kogoś konweniuje nocleg koło Płocka to radzę spróbować tu: http://www.nabrzegu.pl/pensjonat_po... 18.07 (prawdopodobnie do tego czasu czekają na potwierdzenie jakiejś rezerwacji). -
sonar26
bardzo się ciesze ludziki że wam się udaje znaleść przybywajcie i zamawiajcie pogodę:P
pozdro -
Anonim
lipa, nie ma noclegow, pozostaje tylko pole namiotowe. moze i to dobrze;D -
Anonim
-
Anonim
-
Kosa
Hola, hola... Ja znalazłem dwa pokoje dziś rano, a podobno od paru dni już niczego nie ma. :P Trzeba szukać i sprawdzić wszystko jeszcze raz parę dni przed festiwalem (bywa, że ktoś odwołuje rezerwację). W zeszłym roku przykładowo zarezerwowałem sobie pokój w hotelu dwa dni przed Audioriver. -
Anonim
>guma napisał
>oczaruj mnie Sylvio;)
dzwon na norbertańską;)
i bez czarów a jesli juz to wódkę postawisz;D