-
Anonim
ja po raz kolejny w tym roku poszukuję osób chętnych do pomocy w ramach wolontariatu przy organizacji Festiwalu AudioRiver 2008.
Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt na gronie lub pod marta.barszczewska@slt.pl
Potrzebni są młodzi, energicznie ludzie, pełnoletni, z zapałem do pracy w zespole :)
Tradycyjnie jest kilka opcji do wyboru:
- bramki (wstep na teren Festowalu)
- backstage (pomoc zasceniczna [podsceniczna])
- punkt informacyjny (udzielanie info przyjezdnym o jakiesc bazie noclegowej, jadłodajniach, tudzież wodopojach :D)
zapraszam gorrrrąco :):) -
Anonim
Marta to w końcu jest to Wolontariat, bo jak wjazd miałbyć płatny to było coś słychac że miałbyć jakiś zarobek! Ale nic tam...mam nadzieje ze backstage będzie troszkę bardziej ogarnięty niż rok temu...w sensie tym że każdy będzie sie przykładał! :/ -
Anonim
Ja również się piszę. Może być za free. Strzała przecież my to robimy dla ludzi i dla siebie!; ) Nie potrzebne są pieniądze!; )
Nie wiem czy w tym roku będzie dla mnie takie stanowisko jak rok temu? :)
Pisz na gg Barszczaczku!; ) :*
Cya -
Anonim
no to ja też się zgłaszam, jak braciszek powyżej; )
z tego co mówił super jest zabawa w tym wolontariacie... chodzi tam od 4 lat, hm XD
Tak więc... yeah... to wszystko :D -
-
Oli
-
Anonim
-
Qli
-
Anonim
Trochę uaktualnione info o wolontariacie :)
Wolontariat
Audioriver 2008
Jak co roku od kilku lat w naszym mieście w pierwszy weekend sierpnia (1-2) będzie odbywał się festiwal muzyki elektronicznej Audioriver. W związku z tym poszukujemy wolontariuszy, którzy chcieliby pomóc przy w organizacji festiwalu. Gwarantujemy ciekawą pracę połączoną z zabawą na nadwiślańskiej plaży. Jeśli jeszcze nigdy nie pracowałeś to wolontariat pokaże Ci na czym to polega i jakie może być to przyjemne.
Szukamy osób:
- które potrafią pracować w zespole
- które przykładają się do powierzonych im zadań
- kreatywnych
- pełnoletnich (jeśli nie masz ukończonych 18 lat powinieneś mieć pisemną zgodę rodziców lub opiekunów prawnych)
- lubiących nowe wyzwania i pracę wśród rówieśników
- chcących spróbować swoich sił w organizacji wielkiego przedsięwzięcia
Wszystkich chętnych lub zainteresowanych prosimy o kontakt:
Marta Barszczewska GG: 2634534 @: marta.barszczewska@slt.pl
Kuba Brzeziński GG: 4718201 @: kuba.brzezinski@gmail.com
Dane jakie powinniście przesłać to:
1. Imię i Nazwisko
2. numer kom
4. numer gg
5. PESEL
6. e-mail
!!! UWAGA !!!
Najlepiej wyślijcie dane na oba adresy e-mail. Z góry wielkie dzięki. :) ZAPRASZAMY!!