Audioriver Festiwal [1563]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hoł hoł pakamerowicze, dziś (a właściwie wczoraj) kolejne piękne posiedzenie rady starszych. oto temat dla wtajemniczonych, gadać o czym dusza zapragnie (np. o nowych owocowych smakach balsamu pomorskiego:P).
  • oziębły budyń aka jeżyk szpilka

heheh smak całkiem niezły malinowy :) z colą i lodem zajebista sprawa....
    nastrępnym razem trzeba wypróbować wiśniowego lub żurawinowego pani w sklepie powiedziała ze takie są :)

kolejne posiedzenie czas zacząc jak najszybciej :D

see you...
  • unknow

malinowy????????????
  • Anonim

dobry był.... a ja mam zajebisty przypał..... powiedzial ze bylo 40 osób i wieeeelka popijawa :D
  • Anonim

twój sąsiad powinien zabrać się za pisanie bajek, zrobił by na tym majątek... eshhh nie lubimy go, możesz mu to powiedzieć.
  • Anonim

michal masz gg?? Bo ma do Ciebie pytanko :)
  • Anonim

a pewnie że mam, sprawdź wiadomości;)

ej jakie były jeszcze smaki tego balsamu poza malinowym i wiśniowym? (szczerze mówiąc to malinowy smakował jak tania wiśniówa, ale możliwe, że miałem już upośledzony zmysł smaku:P)
  • Anonim

ja piłam żurawinowy :) całkiem niezły i zawsze to odamiana jakaś od zwykłego :p
    a innych smaków w sklepach nigdzie nie widziałam niestety...

migo ty sie nie znasz :))

bluźnisz ja ci to mówie :)) ale szczeerze powiedziawszy to mi tez smakował bardziej tradycyjny po prostu pomorski ale experymentowac trzeba :))
  • Anonim

bezzz kitu... ten zwykły jest najlepszy... chyba, ze nastepnym razem spróbujemy wiśnowego cio?? :):)
  • Ameryka

na temat balsamu pomorskiego zalozono conajmniej kilka gron tematycznych

co tu robi ten temat..?
  • Anonim

ten temat został założony dla członków AudioRiver PaKaMeRy.. :) I dotyczy on rzeczy które dzieją się w naszym świecie :P Hehe :) Bo jak tu nie powiedzieć, że mamy inny świat jeśli spotykamy sie prawie codzienniew wiadomym celu.. :) A wątek balsamu pojawił się gdyz jest on scisle związany z wydarzeniami dnia wczorajszego :P AR PaKaMeRa... widzimy sie jutro??

dobzre dobzre mówisz moja droga :)) zapewne sie widzim :)

AR Pakamera :) spotkanie dziś o 18:30 w stałym miejscu czyli pod teatrem :)
  • Anonim

jak wiesz ja przybędę :D:D:D
  • Anonim

weź ze sobą sąsiada, może jak nas lepiej pozna będzie milszy:P
  • Anonim

chyba wole nie... :) z reszta niech on sie lepiej idzie utopić, bo moj uklad nerwowy tego nie wytrzymuje :P
  • Anonim

tak więc po wczorajszym wieczorze, dzis widzimy sie znowu TAAAAK?? hehe :D My to bez siebie żyć nie możemy ostatnimi czasy :D
  • .

Digital Soundzz
    26.08.2006 Sobota

Sobotnia impreza w Lisiej Jamie na której zagrają :

Rastha
    McQ
    Rob B

Start 21:00
    Lisia Jama ul. Kościuszki 2

pakamerowicze przybywajcie :)
  • Anonim

MCQ a moze i Ty sie z nami kiedys spotkasz?? :)
| |

Trzydniowy festiwal Audioriver to obowiązkowa pozycja w wakacyjnych planach osób ceniących dobrą...

Fotki

Miejsca grona (0)