-
Anonim
hoł hoł pakamerowicze, dziś (a właściwie wczoraj) kolejne piękne posiedzenie rady starszych. oto temat dla wtajemniczonych, gadać o czym dusza zapragnie (np. o nowych owocowych smakach balsamu pomorskiego:P). -
oziębły budyń aka jeżyk szpilka
heheh smak całkiem niezły malinowy :) z colą i lodem zajebista sprawa....
nastrępnym razem trzeba wypróbować wiśniowego lub żurawinowego pani w sklepie powiedziała ze takie są :)
kolejne posiedzenie czas zacząc jak najszybciej :D
see you... -
unknow
-
Anonim
dobry był.... a ja mam zajebisty przypał..... powiedzial ze bylo 40 osób i wieeeelka popijawa :D -
-
Anonim
twój sąsiad powinien zabrać się za pisanie bajek, zrobił by na tym majątek... eshhh nie lubimy go, możesz mu to powiedzieć. -
Anonim
-
Anonim
a pewnie że mam, sprawdź wiadomości;)
ej jakie były jeszcze smaki tego balsamu poza malinowym i wiśniowym? (szczerze mówiąc to malinowy smakował jak tania wiśniówa, ale możliwe, że miałem już upośledzony zmysł smaku:P) -
Anonim
ja piłam żurawinowy :) całkiem niezły i zawsze to odamiana jakaś od zwykłego :p
a innych smaków w sklepach nigdzie nie widziałam niestety... -
migo ty sie nie znasz :))
bluźnisz ja ci to mówie :)) ale szczeerze powiedziawszy to mi tez smakował bardziej tradycyjny po prostu pomorski ale experymentowac trzeba :)) -
Anonim
bezzz kitu... ten zwykły jest najlepszy... chyba, ze nastepnym razem spróbujemy wiśnowego cio?? :):) -
Ameryka
na temat balsamu pomorskiego zalozono conajmniej kilka gron tematycznych
co tu robi ten temat..? -
Anonim
ten temat został założony dla członków AudioRiver PaKaMeRy.. :) I dotyczy on rzeczy które dzieją się w naszym świecie :P Hehe :) Bo jak tu nie powiedzieć, że mamy inny świat jeśli spotykamy sie prawie codzienniew wiadomym celu.. :) A wątek balsamu pojawił się gdyz jest on scisle związany z wydarzeniami dnia wczorajszego :P AR PaKaMeRa... widzimy sie jutro?? -
-
AR Pakamera :) spotkanie dziś o 18:30 w stałym miejscu czyli pod teatrem :) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
chyba wole nie... :) z reszta niech on sie lepiej idzie utopić, bo moj uklad nerwowy tego nie wytrzymuje :P -
Anonim
tak więc po wczorajszym wieczorze, dzis widzimy sie znowu TAAAAK?? hehe :D My to bez siebie żyć nie możemy ostatnimi czasy :D -
.
Digital Soundzz
26.08.2006 Sobota
Sobotnia impreza w Lisiej Jamie na której zagrają :
Rastha
McQ
Rob B
Start 21:00
Lisia Jama ul. Kościuszki 2
pakamerowicze przybywajcie :) -
Anonim