-
frida
kocham marke audi za to ze robi porzadne wozy i ten wyglad....:D kolana sie uginaja -
Mateusz
Wygląd, jakość, quatrro i przepiękny dźwięk silnika V6 ( a jak więcej to juz odjazd totalny) a nienawidze audi za seriws. -
Anonim
-
pet3r
-
-
Anonim
-
Anonim
za to, ze jak wsiadam do audi, to nie chce mi sie wysiadac i wnetrze jest ladniej wykonane od pozostalych samochodow (nie mowie o nowych betach, meriolach, bentleyach i innych)
-
Kuba
Hehe, tak jak wyżej, za to że pomimo upływu czasu, projektantom nie odbija, i dalej tworzą niepowtarzalne furki. Wnętrza są jak dla mnie idealne w każdym calu, żadne BMW nigdy mu nie dorówna. I jest jeszcze coś: To jak wsiadam za kółko Audi, to słysze jak on do mnie mówi... :) też tak macie? -
Anonim
Za wyglad i moc pod maska.siedzac w audi kazda fajna panna jopi sie na ciebie i mysli jak do takiego auta wsiasc -
Anonim
dokladnie, zawsze ta spartanska klasa, skromna, ale wypasiona elegancja
bmw w srodku jest jak dla mnie przepasione
vw z kolei wyglada, jak ubozsze audi:)
toyoty i japonczyki to kible sa jak dla mnie, fajne fury, ale bez takiej klasy jak audi -
Anonim
-
frida
-
Diabeł a nie kobieta:):):)
-
Tumek Sz...
Nie wiem czy wszyscy widzieli ta reklame. Po prostu nic dodac nic ując...
http://www.youtube.com/watch?v=BW6R... -
Kuba
A zauważyliście że w Polsce wogóle nie ma reklam Audi w TV? Chodzi mi o polskie stacje. Wydaje mi sie że z dwóch powodów: Albo myślą że to za biedny kraj żeby to reklamować, albo, w co wierze, że tego po prostu NIE TRZEBA reklamować... Ale reklama zajebista i pasuje do marki - bez gadania, wszystko jest jasne... -
..::Patryk::..
Przede wszystkim za jakość wykonania, poza tym za styl, wygląd, technikę i prowadzenie -
Łukasz
-
Tumek Sz...
>%~Kuba~% napisał
>A zauważyliście że w Polsce wogóle nie ma reklam Audi w
>TV? Chodzi mi o polskie stacje. Wydaje mi sie że z dwóch
>powodów: Albo myślą że to za biedny kraj żeby to
>reklamować, albo, w co wierze, że tego po prostu NIE
>TRZEBA reklamować... Ale reklama zajebista i pasuje do
>marki - bez gadania, wszystko jest jasne...
Zdecydowanie to drugie. Takich rzeczy po prostu nie wypada reklamowac, tak samo jak nie reklamuje sie Merca, Jaguara czy Bentleya...
-
Arek
-
Anonim
>Tumek Sz... napisał
>Zdecydowanie to drugie. Takich rzeczy po prostu nie wypada
>reklamowac, tak samo jak nie reklamuje sie Merca, Jaguara
>czy Bentleya...
>
tez mi sie tak wydaje, w Polsce az tak duzo adui nie jezdzi jak w niemczech, ale jakos moim zdaniem juz sobie marke wyrobily: niezawodnosc, quattro i przede wszystkim to co dla polakow chyba jest rzecza najwazniejsza, ocynkowana karoseria, rdzy nie widac nawet po 15-20 latach =)
dla mnie jest to jedyna "normalna" marka, ktora nie wydziwia i nie robi jakis eksperymentow wewnatrz i na zewnatrz auta :p
-
Tumek Sz...
Ach no tak. Sposob cynkowania Audi to najwazniejszy wyroznik marki. Od kiedy jezdze Audi to zapomnialem co to korozja na samochodzie.