- 1
- 2
-
Marcin
powiedzcie z doswiadczenia czy przydaje sie druga bateria na strzelankach??? -
Maciek
-
R
O w morde. Czlowieku, do szkoly, uczyc sie a nie na strzelanki sie za chcialo!
Maciek, moj operator, dobrze prawi! -
prodigy
-
-
PaWelO
>prodigy. napisał
>lol
konkret, aż nie chce się wierzyć że masz 23 lata
tak apropo, jeśli masz springa to nie przyda Ci się nawet jedna :D
ja używam zawsze 2 batek
ale lepiej kupić jedną mocną i LArge -
R
a ja uzywam jednej, tylko nie pruje jak rambo do kazdego krzaczka, przez co i wystarcza mi jedna batka i 6 magow low na calodzienna strzelanke :) -
PaWelO
gdy czuję że reakcja na spust spadła wsadzam 2 batkę (pod koniec zwykłej strzelanki) -
prodigy
>PaWelO napisał
>konkret, aż nie chce się wierzyć że masz 23 lata
Wcale nie musisz. Nie znasz mnie, ani ja Ciebie.
Pytanie w tym temacie okazało się mi tak idiotyczne, że nie dało się tego inaczej skomentować. -
Mateusz
MaRcIn, przez najbliższe 3 lata spełniaj swoje "mażenia" i zbieraj kase na drugą batkę.
BTW jak poszedł Ci sprawdzian? ten co się pisze pod koniec 6 klasy podstawówki?:P
P.S. Sorry, musiałem:D -
SaulCairo
To zależy... jaka pierwsza bateria, ile strzelasz itp. Zawsze warto mieć, ale lepiej jechać na dobrej, mocnej i potężnej podstawowej. -
R
Ktos tu chyba nie zczail, ze typ ma 5 lat i z ASG powinien miec tyle wspolnego co nic. :)
Zamknac temat, zbanowac goscia i spokoj! :P -
Wieszak
i na gołą dupę pasem!
Zostań chłopaku przy harcerstwie. Nauczą Cię tam wielu fajnych rzeczy. Jak za 3 lata wrócisz do airsoftu, będziesz wymiatał z topografii, czy pionierki, a może i z taktyki. Póki co jesteś za młody na zabawę replikami ASG! -
R
Popieram! 7 lat w harcerstwie bylem i teraz zalamuje rece, kiedy ktos, wielki komandos, nie wie nawet jak zorientowac mape...
Albo boi sie zostac samemu na noc w lesie :D A do tego jeszcze moze cie nauczy udzielac pierwszej pomocy; )
Harcerstwo uczy naprawde wielu przydatnych rzeczy, ale zeby sie na cos to przydalo, trzeba tam troche miejsca zagrzac. Co prawda troche przeginania jest z jakimis zasadami, rozwojem duchowym itd, ale praktycznych rzeczy uczy naprawde.
Jedynie cieszy mnie tylko, ze koles, pomimo swojego bardzo mlodego wieku, wyraznie interesuje sie cala otoczka a nie tylko pokazywaniem kolegom na zdjeciach, jaki to ja jestem fajny, bo mam kalacha.
Bardzo fajnie ze trenuja chociazby utrzymanie marszu, czy zasadzki, czy poslugiwanie sie mapa.
Wydaje mi sie tez, ze po prostu w jego druzynie wprowadzono ASG i on sie tez zalapal, co nie zmienia faktu ze jestes na to niestety za mlody. To nie II WS, zeby uzywac dzieci do lacznosci :)
Ale powodzenia na drodze ASG, tylko za 3 lata :)
pozdro -
Maciek
-
Prestus
witam witam apropo wątku to co lepiej kupić
1 nową baterię firefox 9,6v 2000mAH + przełączka z large na mini
czy
2 używane (podobno w dobrym stanie) batki intellect 9,6v 1400mAH
ceny obu zestawów są identyczne -
GRL
e tam niech się bawi, wraz z innymi małolatami odtworzą wiernie oddział jakiejś afrykańskiej rebelii :P
wiek pasuje idealnie; D -
PaWelO
>Prestus napisał
>witam witam apropo wątku to co lepiej kupić
>1 nową baterię firefox 9,6v 2000mAH + przełączka z large
>na mini
>czy
>2 używane (podobno w dobrym stanie) batki intellect 9,6v
>1400mAH
>
>ceny obu zestawów są identyczne
firefox będzie dużo lepszy, tym bardziej że large :D -
Tapczanowy Cham
Chłopak zadał zwykłe pytanie a wy w swoim prO zachwycie nad własna osobą zgnębiliście go jak by był winien wszelkiego zła na świecie...
Co drugi to lepszy komandos... szkoda ze Grom sie o was nie upomniał abyście stworzyli odział "specjalsów"
Ludzie więcej dystansu do siebie i innych i cierpliwosci; ] -
kowzan
Ja tam mam jedna batke 3300 mAh i jeszcze mi sie nie udalo jej oproznic na strzelance. Konsekwentnie rozladowywana i ladowana za kazdym razem do pelna na mikroprocesorowce i mam spokoj.
Chociaz jedna (albo i dwie), rezerwowa batka, tak na "wszelki" często z nami w ekipie podróżuje. -
Zły
>Tapczanowy Cham napisał
>Chłopak zadał zwykłe pytanie a wy w swoim prO zachwycie
>nad własna osobą zgnębiliście go jak by był winien
>wszelkiego zła na świecie...
>Co drugi to lepszy komandos... szkoda ze Grom sie o was nie
>upomniał abyście stworzyli odział "specjalsów"
>Ludzie więcej dystansu do siebie i innych i cierpliwosci; ]
15/02/1996 (13)... Tyle na temat dystansu i pomocy początkującym w airsofcie...
- 1
- 2