-
Michał
-
Yanek F.
-
Kacper AKA Kalul
ja tez...
a wiec dzis mecz z West Hamem
trzeba ten mecz wygrac z kilku wzgledow:
1. musimy gonic chelsea, liverpool i... hull; D
2. przed ta kolejka mielismy 2 punkty przewagi nad MU, ale jeden mecz wiecej, wiec MU wyprzedziliby nas gdyby wygrali zalegly mecz z Fulham, teraz jak wygramy bedziemy mieli 4 punkty przewagi nad MU, jeden mecz wiecej, a 8.11 gramy z nimi u siebie wiec musi tam byc zwyciestwo i juz 7 pkt przewagi, potem nawet jak wygraja zalegly mecz to i tak beda 4 pkt i mysle ze beda juz daleko wtyle za czolowka wiec bedzie byc moze juz 1 rywal mniej do mistrzostwa, pozostanie tylko liverpool i chelsea... -
Firhothion
I Hull :D, jednak myślę, że w styczniu "rozkupią" to drużynę i Hull znajdzie się w środku tabeli, po drugie beniaminek nie wytrzymały takiej presji, jednak myślę, że Hull praktycznie już utrzymało się w lidze -
-
мeмe!
Ciekawe, czy sobie poradzą jak zabraknie Giovanni'ego (?).
Jeżeli tak, to myślę że sobie poradzą w Premiership. :) -
Anonim
-
Anonim
WHU 0 : 2 Arsenal
liczy sie wygrana !
Bendtner kiepsciutko przez 60 minut gral, ciagle na niego joby slalem:P Dopiero jak wszedl Adebayor i stworzyli niezla akcje to jakos sie zrewanzowal. Walcott piekna akcja z pierwszej polowy, ale poprzeczka. RVP idealny wolny lecz slupek. Nie mielismy dzisiaj szczescia ze strzalami, a sytuacji bylo sporo. Samoboj Faubert'a i GOOOL !! Pozniej jeszcze morde darl do Bendtnera. Dobry mecz w jego wykonaniu:P
Adebayor fajny gol na pusta bramke. Balem sie, ze juz nie strzeli jak po akcji z Bendtnerem, ale strzelil ladnie:)
Czerwona kartka chyba sluszna, ale mecz moglismy zremisowac.. ta reka Diaby'ego byla nie ma co ukrywac, ale sedzia nie widzial chociaz byl blisko:) Dziwne na poczatku meczu byl brak Ade w podstawowej 11. Sagna wraca po kontuzji co mnie bardzo cieszy. Gallas tez w sumie dobry mecz. Mial kilka kiksow, ale sie zrehabilitowal
To sie rozpisalem:D
Wazne, ze 3 pkt i tylko 1 straty do cwelsow i hull. 4 pkt straty do Liverpoolu.
PS. Tottenham dzisiaj wygral:PP
Nastepny mecz kolejne derby na nasza korzysc:D !!! -
Kacper AKA Kalul
wlasnie! bojmy sie bo tottenham sie rozpedza :P ale zwolnili ramosa
co mi sie podobalo dzis? prawie wszyscy zawodnicy do dyspozycji trenera, jak jeszcze wroca rosicky i eduardo to bedziemy mieli naprawde dobra sytuacje, dzis sklad nie wygladal zle a mogl wygladac jeszcze lepiej bo w koncu na lawce ade ale najwazniejsze jest zwyciestwo 2-0 i pogon za czolowka nadal trwa, byc moze chelsea wyprzedzimy juz w srode, jesli wygramy z tottenhamem a the blues graja na wyjezdzie z hull ktore jest wymagajacym rywalem nawet dla czolowki; d -
Michał
wg mnie madrze Wenger zrobil sadzajac Ade. . w sezonie gra sie nieraz nawet 60 meczow, wiec rotacja jest nieunikniona. tak samo mial nosa sciagajac najgrozniejszego w sumie Walcotta.
Bendtner faktycznie gral jakos dziwnie. .momentami jak na kacu a zaraz potem dzielil, podawal i strzelal.
cieszy powrot Sagni, ale martwie sie przeciagajacym sie powrotem Tomasa. .chyba nawet Eduardo sie wykuruje wczesniej niz on:|
i pomyslec ze na poczatku mial pauzowac ok miesiac do 1,5. . -
Anonim
Eduardo juz ma niedlugo wrocic. Jezeli wygramy z Spurs to na pewno wzbijemy sie do gory o jedno miejsce, albo nawet o dwa, jezeli Hull zremisuje. A Liverpool gra z Portsmouth. Nie bedzie im latwo wiec wierze, ze Portsmouth wygra. -
Michał
po takim zstrzyku morale nie sadze zeby Liverpool umoczyl z Portsmouth. . chyba ze Piotrek sie zemsci:) -
Anonim
cieszy jak zwykle nasza gra w ofensywie a martwi, jak zwykle, w defensywie... nieiwem jak wy ale mi zajeibiscie brakuje bloku defensywnego: cole-toure-campbell-lauren..te n dzisiejszy jest jednak slabszy od tamtego znacznie...szczegolnie gallas jest slabym punktem...i niech nikt nie mowi:"gallas jest dobry bo strzelil kilka bramek a jest obronca".Wlasnie jest obronca...on ma odbierac, kryc, ustawic sie wlasciwie, co mu nie bardzo wychodzi w tym sezonie nestety.. -
Kacper AKA Kalul
-
Kacper AKA Kalul
>R.S. napisał
>Eduardo juz ma niedlugo wrocic. Jezeli wygramy z Spurs to na
>pewno wzbijemy sie do gory o jedno miejsce, albo nawet o
>dwa, jezeli Hull zremisuje. A Liverpool gra z Portsmouth.
>Nie bedzie im latwo wiec wierze, ze Portsmouth wygra.
tym bardziej ze teraz jest tam "nasz" człowiek-Tony Adams tyle zrobil dla Arsenalu na boisku to niech teraz na lawce zrobi co trzeba :D -
Anonim
>Kacper K@(L)U(L) wrote:
>to moze by sprobowac pare srodkowych: toure-silvestre
no można by...ale ja bym dał szanse jahanowi...licze na niego jak gallas juz do konca sie wypali -
Don Mateo
-
Jasiek
jaki sklad bylby wg was najlepszy?
ja stawiam na:
Almunia
Sagna Silvestre Toure Cllichy
Walcott Diaby Fabregas Nasri/van Persie
Adebayor Bendtner/Vela(o ile juz skonczyl sie leczyc; p) -
Yanek F.
A ja stawiam na:
Almunia/Fabian
Sagna Gallas Silvestre/Toure Cllichy
Diaby Fabregas
Walcott/Rosa(jak bedzie juz zdrowy) Nasri
Adebayor RvP/Eduardo (tak samo jak Rosa)
Z takim składem PL i CL są nasze -
Anonim
Ja taki sam, tyle ze z malymi modyfikacjami. Toure na prawo a Silvesrt na lewo. No zamiast Bedtner RvP. Ostatnio Bedtner slabo zagral. A jezeli chodzi o Gallasa, to po prostu on jech chyba slaby psychicznie. Zamiast gadac, ze slabo mu idzie to powinien wziasc sie w garsc i wiecej pracowac. -
Anonim
A jak Rosa wroci, to zastanawial bym sie nad tym, aby Rosa poszedl na prawe skrzydlo. Eduardo dobrze gra z Ade, wiec powinien byc zmiennikiem RvP.